למי אכפת?

אביבית28

New member
למי אכפת?

אחרי שסירבתי שחמותי תהיה אצלי מיום חמישי עד ראשון. (היא גרה חמש דקות ממני) . חמותי החליטה שבעלי יהיה אצלה כי היא מפחדת פיתאום לישון לבד בלילה. לא ענין אותה שיש לי תינוקת בת ארבע חודשים וילדה קטנה בבית. שלושת הגיסות החמודות שגרים לא רחוק מאיתנו בילו את השבת יחד. גם להם לא היה אכפת. היום בשעה שבע בערב חמותי לא הרגישה טוב הבטן כאבה לה צילצלה לבעלי . לא רצתה להפריע לבנות. הוא צילצל לאחותו הרופאה . היא אומרת קח אותה במונית למיון. לא תבוא לקחת את האמא למיון. לבעלי יש שלילת רשיון. והיא יודעת את זה. היום בלילה בעלי מבלה עם האמא בבית החולים והבנות לא מזיזות את ה... . להם אין ילדים קטנים.דרך אגב לא הסכמתי שחמותי תגיע לסוף שבוע מסיבות אישיות שהיא יודעת אותן.

בולי27

New member
הי יקירתי ../images/Emo24.gif

אני פה! מחזיקה לך ידיים! ושולחת לך המון חיזוקים
לפחות יש לך איפה להתלונן...

אגמית1

New member
מבינה אותך מאוד מאוד

לפי דעתי אם לחמותך יש בעיה לישון לבד בלילה יותר טבעי שתפנה לבנות, מה גם שאין להן ילדים קטנים. אני מבינה אותך ויודעת טוב מאוד מה זה חמות שמנסה כל פעם למצוא תרוצים לגרור את הבן אליה. לפי דעתי את לא צריכה בכלל לתת לגיטימציה לכך שאפשר להשאיר אותך בלילה לבד עם תינוק וילד קטן בלילה. תעקרי את התופעה לפני שהיא הופכת להרגל. תפעלי מיד!!!

הגנובה

New member
אם לחמתך יש בעיה לישון לבד בלילה

תקנו לה דובי גדול שיארח לה לחברה.... תביאו לה פיליפינית שתהיה איתה בבית יום ולילה... כל דבר אחר - אבל לעולם! לעולם לא לתת לבעלך לישון עם אימו במקום בימטתך ובמקום לעזור לך בבית עם הילדים
אם היא חולה, אם זה חד פעמי - אולי.... אולי... אולי.... - אבל סתם כך בגלל גחמה
- מה הוא נורמלי
- לא יקום ולא יהיה
- שתחפש לה בן או בת לויה אחרים.... ב-ח-י-י
- עד איפה מגיעה חוצפה של אנשים

nightroll

New member
תשמעי

צחוק בצד, זה נשמע נוירוטי. ובגילאים מבוגרים, לפעמים מתחילים הפחדים האלו מהלבד. אולי הפתרון הוא טיפול פסיכולוגי או פיליפינית שתחיה אצלה ותשמור עליה. לנחות על חיי המשפחה של הילדים זה לא פתרון, אם כי מבחינת כיבוד הורים מן הראוי שכל זמן שאין פתרון אחר הילדים יעזו את העבודה הזו.

אביבית28

New member
בשום אופן היא לא מוכנה לפיליפינית

הבן הציע לה . וזה נשמע לה כאילו רוצים לזרוק אותה.

amitmom

New member
אמאלה..איזה חמות יש לך.

כשחמותי ניסתה פעם לעשות את מיד פיתחתי חרדת נטישה נוראית. ולבעל לא היתה אפשרות לזוז ממני. וזאת היתה הפעם הראשונה והאחרונה שהיא ניסתה. הוא יודע שאני לא מסוגלת לישון בבית לבד כשהוא במילואים או בנסיעות ולכן זה התקבל כמובן מאליו.וכשיש ילדים זה אפילו יותר מובן שאין לו אפילו סיכוי לזוז ממני. יש לו בית והבית שלו איתי והוא לא ישן מחוץ לבית רק כשממש אין ברירה (מילואים וכיו"ב).אמא שלו זה ממש לא תרוץ לישון רחוק ממני. תהיי חזקה חמודה. הרבה חיבוקים שלוחים לך.

סיגנאל

New member
צודקות כולן

אל תסכימי לזה- בעלך צריך לדעת היכן נמצא הבית שלו. אם אין מישהו שישן איתה יש פתרונות אחרים חוץ ממנו. הוא בעצמו צריך לסרב בכל תוקף ואם לא- תסרבי את כי זה ממש לא הגיוני

שושק´לה יקירה../images/Emo11.gif

החמות הזו מתחילה לעצבן אפילו אותי
החמות שלי עשתה זאת פעם אחת ולא תחזור על כך שוב. עם כל הצער שבדבר הבעל שלך סמרטוט לרגלה ואחיותיו מנצלות זאת (הן ב´ציות בדיוק כמוה) לרעה. ישנן שתי סוגים של פיתרונות אפשריים (מלבד .....) או שהייתי מסכימה ברצון (על פניו יראה כך) ומנדבת את בעלי לשלושה ימים בשבוע ובו בזמן מחליפה תסרוקת, מחדשת מלתחה, לא עונה לטלפונים ליליים מימנו. (להוציא להן את העיניים שידליקו אותו על זה שאולי לאשתך יש פתאום מאהב?) וההמשך ידוע. או שהייתי עושה לו שטיפת מוח כולל אולטימטום (ותאמיני לי שהם רועדים מזה) בכדי שהמצב ישתנה ובמיידי (כולל הפסקת סופי שבוע ארוכים אצלכם) ו/או שהחלוקה תעשה צודקת בין האחים או לא בכלל. (אין חצי בהריון !) זה שחמותך קלפטא בת קלפטא היא בסה"כ החמות הקלאסית, המוזר הוא שאין לכך שום סימן מקדים (לא ניבים בולטים ולא זנב מתחת לשימלה) אז איך
ל ע ז ע ז ל
יהיה אפשר לזהות אחת כזאת מתקרבת.

למעלה