למי אני יכול להתלונן על דבר כזה

מצב
הנושא נעול.

נסעתי בקו תל אביב חיפה.
בתחנה שבאתי לרדת עלתה איזה מישהי, והתחיל איזה סכסוך בינה לבין הנהג, ראיתי שהבחורה לא מקומית והעברית שלה לא משהו.
הנהג התייחס אליה ממש לא יפה אז הסברתי לו בעדינות שאין טעם שיתעצבן עליה כי היא לא מבינה.
הוא התעצבן גם עלי ואמר לי לא להתערב. הסברתי לבחורה באנגלית מה הנהג רוצה וכך נגמר הסיפור.. כך חשבתי...
ביקשתי ממנו שיפתח את תא המטען כי הייתה לי שם מזוודה, הוא לא אמר כלום אבל פתח אותו.
המזוודה שלי הייתה עמוק בפנים, אז נאלצתי לזחול פנימה כדי להוציא אותה.. איך שזחלתי פנימה הוא סגר עלי את הדלת והתחיל בנסיעה!
צעקתי וצעקתי אבל אף אחד לא שמע.
אחרי כמה תחנות הדלת נפתחה ויצאתי משם מול עשרות אנשים.. כולם התחילו לצחוק עלי והיה לא נעים בכלל...
הלכתי לנהג שאלתי לפשר הדבר, אז הוא אמר לי לא להתעסק איתו פעם הבאה וקרץ לי.
ביקשתי את הפרטים שלו והוא לא היה מוכן לתת.
השעה הייתה כבר מאוחרת יחסית ולא היה לי למי לפנות באותו רגע.
כשדיברתי עם חברת האוטובוסים הם אומרים שלא היה ולא נברא ושאני סתם ממציא ואין סיכוי שנהג שלהם יעשה דבר כזה.
למזלי מישהו שהיה באוטובוס וראה אותי יוצא משם יסכים להעיד והוא אמר שיחפש אותי בפייסבוק (לא היה עלי נייד באותו רגע לקחת מספר)
מה השלב הבא??

א. אל תפנה בשם יוסי הדפוק.

נסעתי בקו תל אביב חיפה.
בתחנה שבאתי לרדת עלתה איזה מישהי, והתחיל איזה סכסוך בינה לבין הנהג, ראיתי שהבחורה לא מקומית והעברית שלה לא משהו.
הנהג התייחס אליה ממש לא יפה אז הסברתי לו בעדינות שאין טעם שיתעצבן עליה כי היא לא מבינה.
הוא התעצבן גם עלי ואמר לי לא להתערב. הסברתי לבחורה באנגלית מה הנהג רוצה וכך נגמר הסיפור.. כך חשבתי...
ביקשתי ממנו שיפתח את תא המטען כי הייתה לי שם מזוודה, הוא לא אמר כלום אבל פתח אותו.
המזוודה שלי הייתה עמוק בפנים, אז נאלצתי לזחול פנימה כדי להוציא אותה.. איך שזחלתי פנימה הוא סגר עלי את הדלת והתחיל בנסיעה!
אחרי כמה תחנות הדלת נפתחה ויצאתי משם מול עשרות אנשים.. כולם התחילו לצחוק עלי והיה לא נעים בכלל...
כשדיברתי עם חברת האוטובוסים הם אומרים שלא היה ולא נברא ושאני סתם ממציא ואין סיכוי שנהג שלהם יעשה דבר כזה.
למזלי מישהו שהיה באוטובוס וראה אותי יוצא משם יסכים להעיד והוא אמר שיחפש אותי בפייסבוק (לא היה עלי נייד באותו רגע לקחת מספר)
מה השלב הבא??
א. אל תפנה בשם יוסי הדפוק.
ב. כרטיס הנסיעה יכול לעזור, ואם לא אז תאריך ושעת הנסיעה.

ג. תלונה במשטרה.

ד. תלונה במשרד התחבורה.

benshap2

New member
תלונה במשטרה + תביעה

נסעתי בקו תל אביב חיפה.
מה השלב הבא??
תלונה במשטרה + תביעה
מדובר בעוולת כליאת שווא, בסיכון חיי אדם בנתיב תחבורה, ועוד...

ממליץ לך לקחת עורך דין.

down under

New member
סיכון חיי אדם אני לא בטוח בכך

תלונה במשטרה + תביעה
מדובר בעוולת כליאת שווא, בסיכון חיי אדם בנתיב תחבורה, ועוד...

ממליץ לך לקחת עורך דין.
אבל אכן כליאת שווא, התעמרות, התעללות, פגיעה חמורה ובמזיד בכבוד האדם (לא יודע האם יש איסור חוקי אבל בטח שיש איסור מוסרי ואמור להיות איסור חוקי
לפגיעה קשה בכבוד של הזולת).

אם הסיפור נכון, הנהג מקומו לכמה חודשים בכלא + קנס של אלפי שקלים למדינה + פיצויים של כמה אלפי שקלים לאדם שפתח את השרשור + פיטורין ללא פיצויים.

עדכון

אבל אכן כליאת שווא, התעמרות, התעללות, פגיעה חמורה ובמזיד בכבוד האדם (לא יודע האם יש איסור חוקי אבל בטח שיש איסור מוסרי ואמור להיות איסור חוקי
לפגיעה קשה בכבוד של הזולת).

אם הסיפור נכון, הנהג מקומו לכמה חודשים בכלא + קנס של אלפי שקלים למדינה + פיצויים של כמה אלפי שקלים לאדם שפתח את השרשור + פיטורין ללא פיצויים.
עדכון
פניתי לעורך דין בנושא, הצגתי לו את כל הסיפור.
אבל מסתבר שהחברה שלו היא גם מייצגת את אותה חברת אוטובוסים והוא המליץ לי לרדת מהנושא כי אין לי קייס ויתבעו אותי חזרה ויקחו לי את כל הכסף שיש לי.
ביקשתי ממנו המלצה לעורך דין שיעזור לי, הוא לא היה מוכן לתת, והוא אמר שלא משנה מי ניקח זה לא יעזור לי.

מתסכל המצב

easylivin

New member
דבר עם עו"ד נורמלי (לא כמו הליצן שתיארת)

עדכון
אבל מסתבר שהחברה שלו היא גם מייצגת את אותה חברת אוטובוסים והוא המליץ לי לרדת מהנושא כי אין לי קייס ויתבעו אותי חזרה ויקחו לי את כל הכסף שיש לי.
ביקשתי ממנו המלצה לעורך דין שיעזור לי, הוא לא היה מוכן לתת, והוא אמר שלא משנה מי ניקח זה לא יעזור לי.

מתסכל המצב
דבר עם עו"ד נורמלי (לא כמו הליצן שתיארת)
ותחזור אלינו.

easylivin

New member

איכשהו אני לא כל כך קונה את הסיפור הזה
sorry.

down under

New member
שמע, בהנחה אפילו ש-80% מהסיפור נכון

שמע, בהנחה אפילו ש-80% מהסיפור נכון
כלומר שהנהג לא נסע כמה תחנות אלא אפילו רק 30 מ' כשהוא לכוד בתא המטען הרי שזו עבירה חמורה על גבול הפשע ואולי אף פשע של ממש.
אף עוכר דין (לא שגיאת כתיב) ובטח שאף עורך דין לא היו אומרים לו את מה שהוא אמר שאמרו לו.

אם זה מ-80% ומעלה נכון מה שהוא מספר הוא חתיכת פראייר רציני אם הוא לא פועל בנידון אצל עו"ד וגם משטרה וגם משרד התחבורה וגם משרד פניות הציבור של אותה חברת תח"ץ.
את כל אלו גם יחד. לא פחות!

Golf Bravo

New member
גש לתחנת הלוטו הקרובה

עדכון

מתסכל המצב
גש לתחנת הלוטו הקרובה
עם צירוף מקרים מדהים שכזה, המזל ודאי יאיר לך פנים גם שם. מתוך כ-40K עו"ד בישראל מצאת דווקא את עוה"ד שמייצג את חברת אגד...

מצב
הנושא נעול.
למעלה