למי אני פונה לקבלת עזרה?

למי אני פונה לקבלת עזרה?

והפעם אני מתכוונת לפעול עד הסוף בנושא.!!!!!!! יושב באתר וואלה בפורום התמודדות עם מצבי לחץ מישהו אינני יודעת מה בעיתו הנפשית אבל הוא עושה מה שהוא רוצה חוק אותו לא מעניין. מישהו בפורום עשה העתקה של מאמר לפורום, ובדיוק דיברנו כאן בפורום על איסור העתקה מפורומים אחרים, אז התרעתי שם שזה יכול לעורר בעיית זכויות יוצרים והבאתי קישור של הדיון בפורום הזה. היום אני רוצה לתדהמתי שמישהו אני לא מבינה איך, נכנס ממש בכינוי שלי, עשה העתקה של הודעה שלי מהפורום הזה.....אל מנהל הפורום...כאילו אני מפנה למנהל הפורום שם...ושינה את המילה תפוז..למילה וואלה....כאילו אני כועסת על חברת וואלה....ולא בדקתי אם שינה עוד דברים וכמובן לא שם הפניה או קישור וכולם בטוחים שאני כתבתי שם את ההודעות שהוא כותב בכינוי שלי..כי הוא קורה איפי ברשת....ונכנס ממש בכינוי של אחרים. מי יכול לטפל בו? אתר וואלה? שיכולה לבדוק את האיפי שלו.......אם הוא לא יעלים את זה.. אתר תפוז? שהוא מעתיק מהם הודעות מהפורומים ועוד מעוות אותם? המשטרה.....מי יכול לעצור את הדבר הזה? רחל-נשמה שלמדה לקח לא לתמוך יותר באנשים חולים בנפשם...ולהשאיר לפסיכאטרים לטפל בהם בדרכם

קישורים

עוד דוגמא.....הוא מחליף את המילה רופא--עורך דין...בכינוי שלי שם בפורום....ומשנה את השם שאני פונה אליו. רחל-נשמה

אתה יכול למחוק אותם

ומצטערת ששאלתי בכלל, שיעשו מה שרוצים לא אכפת לי מכלום.

תודה רבה..ואם תזכור את

הדיון שלנו על "ראיה מאינטרנט"...איך אומרים מכל רע יצא טוב..... "חולה הנפש" מפורום התמיכה נפשית, במעשיו מתוך ההפרעה שלו, הוכיח באופן ברור שאינטרנט זו לא ראיה משפטית. אם למשל לא הייתי קוראת את הפורום בוואלה מחדש ומזהה שזה בכלל לא הודעות שאני כתבתי, אחרים לא היו מזהים גם כן, כמו שקרה ויכלו בטעות לשייך הודעות אלה אלי. אף אחד לא יצפה שאזכור מה כתבתי בחמש שנים אחרונות, ולכן יש לי את הזכות המשפטית לטעון שאני לא לוקחת אחריות על אף הודעה שנכתבה בכינוי שלי, כי מי יודע עוד כמה הודעות נכתבו בשמי בשיטה דומה. אגב נכון הדבר גם לגבי איימייל , קראתי מחברים שנשלחו איימיילים בשמם , ולא רק בגלל וירוסים שגרמו לשליחות איימילים, אלא ממש מעשי רישעות (ואני במחשבים לא מבינה) , שכתבו איימיילים לאחרים והשתמשו ממש באיפי ונתונים של האחר. כל האינטרנט הזה לא קביל לדעתי לצורכי בית משפט-סוף פסוק. רחל-נשמה

ישנה אפשרות לקבל ראיות מהאינטרנט

האמירה שלך ששום דבר מהאינטרנט אינו ראיה קבילה, איננה נכונה. ראשית, אכן יש קושי מעשי וכלכלי של השגת ראיות קבילות מהאינטרנט. הקושי הזה הוא פונקציה של המקצועיות והמהירות של החוקר ושל המשאבים הכלכליים שמוכנים להשקיע בתיק. כעיקרון הייתי אומר שלמיטב ידיעתי למשטרת ישראל יש יכולת לאסוף ראיות קבילות מהאינטרנט. וגם לחלק מהחוקרים הפרטיים. כאשר יווצרו בארץ התנאים ליצירת חתימות אלקטרוניות מאושרות ומאובטחות, ניתן יהיה לקבל ראיות אלקטרוניות קבילות נוספות שהיום עדין לא ניתן לקבל מסיבות שלא תלויות במחוקק. אמרנו כבר שקל מאד לבצע מעשי מרמה באינטרנט, כולל התחזות. הדבר אינו פוסל את כל האינטרנט ככלי להעברת מידע אמין. כפי שקל לבצע מעשי מרמה בבנקים והדבר אינו פוסל את אמינותם של כל הרשומות הבנקאיות.
לא ברור לי מדוע את מצרפת מספר רב של קישורים לפורום מוואלה. עיינתי בקישורים אלה ולא מצאתי שהם קשורים לפורום זה. העובדה שמופיעות שם הודעות שלפי דברייך מהוות התחזות, אינן חלק מהדיון המשפטי שלנו,בתור גולשים בפורום זה, אין לנו כל אפשרות ללמוד מקישורים אלה לא לדבי הדין המצוי או הרצו ולא לגבי שאלות משפטיות שאולי אין להן עדיין תשובה מוסמכת. די בזה שאת מציגה את הבעיה, אין כל צורך שתפני אותנו לפורום הנ"ל. תודה.

למעלה