למי אפשר להגיש תלונה

BellA עלמה

New member
למי אפשר להגיש תלונה

נגד הצוות (ספרניות והשומרים) בספריה באופסטדלנד(מול הדואר)? פשוט לא יודעים לשמור על שקט של עצמם ספרניות שמדברות בקול רם בטלפונים ובינם השומרים בכניסה שלא יודעים גם לשמור על שקט לא פעם הראשונה שאני מעלה את זה פשוט קשה ללמוד שם אולי צריך להעביר לצוות סדנת רענון על מהות הספריה?

BellA עלמה

New member
ועוד דבר

שומר בכניסה שמטריד לרוב אני מתאלמת ולא מתייחסת אבל לפעמים זה עובר את הגבול הטעם הטוב. ככה שאני צריכה לחשוב פעמיים אם ללכת לספרייה ויוצאת עם בחילה קלה. חבל דווקה הספרייה אמורה להיןות מקום הכי נוח לעבודות ולימודים יש שם חיבור אל חוטי יש שם מזגן פשוט חבל

הי בלה, זה כבר עלה כאן בעבר

ע"י סטודנטית, למיטב זכרוני. בקשתי אז מסגנית ראש העיר רונית ויינטראוב לבדוק את העניין ואכן העניין נבדק. אני יכולה לבקש ממנה שוב. בסה"כ צוותי הספריות הם צוותים טובים ושרותיים מאוד ואני מניחה שיקחו לתשומת ליבם.

BellA עלמה

New member
כן אני יודעת

זו הייתי אני אבל עדיין המצב אותו מצב

BellA עלמה

New member
תראי

אני לא טיפוס שמתלונן ולכן אני די שתקתי אבל לפעמים זה עובר את הגבול טעם הטוב (אני לא מדברת רק על הרעש .שגם הוא מפריע)

בלה, העברתי את הודעתך

אני מציעה שבכל מקרה תפני ישירות לסגנית ראש העיר רונית ויינטראוב, על מנת שתישמע את תלונתך ברזולוצייה מפורטת יותר נזו שניתן בפורום. חסיונך ישמר על ידה. אני משוכנעת שהנושא יטופל. אימייל: [email protected]

BellA עלמה

New member
אני לא טיפוס שמתלונן

ראשית כל לא נעים לי שנית אני מבינה שזו הפרנסה שלו אני רק רוצה 2 דברים שקט ושלא יציקו לי זה היגיע למצב שאני חושבת פעמיים אם ללכת בכלל לספרייה

סבתא9

New member
מסכימה מאוד עם הנאמר

שמחתי לשמוע שאני לא היחידה שחשה לא נעים, בכניסה ליד לבנים. אבל גם לי לא נעים להתלונן, מפני שמדובר באדם בסך הכל נחמד, המעוניין להתפרנס ואין לי שום כוונה לפגוע בו, אך הוא מציק מאוד בכניסה וביציאה, לעיתים אני מוצאת את עצמי מבקשת שלא אראה אותו ,ואולי יהיה שומר אחר. גם לגבי הספריה לצערי , השקט לא שקט, חבל.

BellA עלמה

New member
זה לי ביד לבנים

אלה בספריה באופסטדנלד (לייד הדואר) אבל כנראה שצריך איזה רענון כללי לצוות ומה גם שאני מדברת גם על מעבר לרעש אלה גם הטרדה מסוג שהוא

איזה בעיה יש לך עם השומר של יד לבנים?

אדם מסור, סימפטי ואכן - מעורב בעבודתו. מעולם לא נתקלתי בשום בעיה, ולו היתה כזו - הייתי יודעת. פשוט כי דברים כאלו לעולם מגיעים אלי. "חיים ומוות ביד הלשון" - אני לא מבינה איזו מוטיבציה יכולה לגרום לסיכון פרנסתו של אדם בקלות גדולה כל כך.

גיא1003

New member
לא חבל!? דנו בזה כבר באייטם של מנהל המוקד....

באמת... לא חבל ללכלך על השומר יש בוודאי רק אחד. יש בעיה!? טלפון למנהלת הספרייה או לפניות הציבור ואני בטוח שהעניין יפתר. תראו מה קורה. אנחנו מנחשים ועוברים לנו בראש כבר כמה סרטים לא חבל!? לדעתי הפורום נועד לסיעור מוחות, להעלאת רעיונות, לשאלת שאלות,להגיד מילה טובה ולא לכלכלך על אנשים בפומבי. שבת שלום.

גיא, יש לי בקשה אישית אליך

תשאיר לי את המלאכה, אני מסתדרת מצויין. חשוב לי שתכניס קצת הודעות חיוביות ובונות. אם כבר אמרו לפניך משהו - כדאי להרפות.האווירה, אתה יודע... תודה.

BellA עלמה

New member
אני אישית דיברתי עם מנהלת הספרייה כמה פעמים

שהדיבורים שלהם והטלפונים מפריעים וגם אמרתי לא פעם לשומר שמציק לי שזה לא נעים לי (אני מדברת על הפסרייה באופסטדלנד מול הדואר) התעלמתי וזה נמשך כבר יותר משנה אני כותצבת את זה פה כי אני יודעת שאנשי העירייה נכנסים מידי פעם ואני יכולה פה לשמור על אנונימיות

לאן נעלמה הרגישות שלכן!?

לא מדובר בחיית מחמד, מדובר בבן אנוש. ממתי חנה מתפקדת כמנהלת מסדר זיהוי בבית דין שדה של פורום תפוז!? זה הוא עם השפם? כן זה הוא! אבל הוא "דווקא" נחמד. הוא התאלמן לא מזמן. חברת קשקשניות משועממות בהנהלת חנה מתפקדות כבית דין שדה המזכיר את החמסתן. יש לכן בעיה עם השומר, תפנו למעסיק שלו. הוא עבר עבירה פלילית, תפנו למשטרה ותגישו תלונה. חנה חצית קו אדום לוהט. היכן כל הקוראים שקוראים את מה שנכתב פה ולא מגיבים!? רוסנה.

a r t h e m i s

New member
רוסנה

מה קרה? ב YNET הפורום מת אז הגעת לכאן לשלוף צפרניים? תעשי טובה- תחזרי לשם...! ויפה שעה אחת קודם (עדיף דקה)..

אני מבקשת בכל לשון של בקשה לא להשחיר את שמנו

אני מבקשת מכל הכותבים אנא אל תשחירו את שמנו ברבים. אני מבינה שלא כולנו טובים אבל יש דרך לעשות את זה לא בפורום פומבי שאפילו אני יודעת על מי מדובר למרות שאין לי קשר איתו ואני לא יודעת אם נכון או לא נכון. אני חושבת שכדאי להתקשר למנהלת של יד לבנים ולדווח לה ולא בפורום כזה. זאת דעתי.

למעלה