למי בא לאכול

hadarisan

New member
למי בא לאכול ../images/Emo32.gif

צהריים טובים לכולם...ייאלה קבלו את האוף להיום...קיבלתי היום זימון למודיעין ואני מועמדת למסלול מופ"ת....כל היב' כאן ויש הרבה, קיבלתם כבר זימונים? אם כן לאן? אם לא לאן הייתם רוצים להגייס? אני תכלס מאוד רוצה גלי צה"ל אבל אין לי שום פרוטקציה אז זאת בעיה ובינתיים אני לא יודעת אם לחתום ויתור על מודיעין או לא.... ייאלה תחלקו מידע ודעות.... אה כן ויום נעים!!!!!

pishkashit

New member
אהההההההה עוד חודשיים ../images/Emo7.gif

אני רוצה להיות צלמת

Lp Fairy

New member
אוו

יש לי עוד מלאאאא זמן.. אני ביב'...אבל אני מהקטנים..[= נולדיתי באוקטובר..ועדיין לא קיבלתי זימון לצו ראשון..]= אני מחכה לזה בקוצר רוח.[= אני מתה ללכת לחובלים אבל אסטמה פויה...אני לא יכולה..]= אבל המורה לספורט אמרה שאני עדיין יכולה ללכת למשו קרבי..[= וב28.9 אנחנו נוסעים לבקום להיות חייל ליום אחד..יהההה..חחח יום נעים לכולם..[=

matanbru

New member
אחריי לצנחנים

עוד שבועים וחצי מגיעות התשובות אם התקבלתי לצנחנים או לא... איך אני מחכה לזה אלוהים ישמור!!! ועוד חודשיים אני כבר בצבא!! וואלה אני כבר מת להיות בצבא!!

Mosh28

New member
בעצם לא יודע חח

אבל יש לי זימון למודיעין מחר

hadarisan

New member
וואלה? מגניב טוב שמע

תעדכן אותי...רגע אתה מועמד לאותו מסלול או משהו אחר?

eladi88

New member
אממממממ

הייתי בצו ראשון...ואין לי עדיין פרופיל אפילו... יש לי שבוע הבא עוד איזו בדיקה...ככה שלא נראה שיש על מה לדבר בקשר לזימונים בינתיים.... גלי צה"ל יהיה לך מאד קשה להתקבל כפי שאמרת- פרוטקציות.... ומודיעין זה דווקא אחלה... כל טוב! והמשך יום נעים

eladi88

New member
נצל"ש- ראיתם שיש קטגוריה חדשה

בסמיילים?? "חגי תשרי" ..
....
....
דבש ^..שלדג ^..תפוח ^

למעלה