למי בא ליעץ לי?

למי בא ליעץ לי?

אתם זוכרים את ``האקס``.. אני מתה לדבר איתו.. כל יום אני נזכרת בו במיוחד עכשיו לפני השחרור שלי. כשהוא השתחרר היינו בקשר טוב.. (אחכ התעצבנתי שהוא לא שומר על קשר והתנתקתי). מה אומרים? שלחתי הודעה קולקטיבית בפסח.. וגם לו.. הוא לא הגיב, ידיד שלי גם לא הגיב.. שדיברנו בחג הוא אמר שלהודעות כאלה הוא לא מגיב כי זה לא אישי.. כדאי להתקשר אליו?

d e m o sthenes

New member
לדעתי כן, כאילו מה כבר יכול לקרות?

במקרה הכי גרוע הוא יסנן אותך או משהו וזהו. "אני תמיד אומר שעדיף להצטער על משהו שעשית מאשר להצטער על זה שלא עשית בכלל שום דבר".

האמת,

ככל שאני חושבת על זה יותר, אני לא יודעת מה להגיד לו.. הוא יענה ו... ? אני אתחיל לגמגם כמו מטומטמת!

מסכימה עם זה

"מי שלא לוקח סיכון לא מקבל סיכוי" תמיד כדאי לנסות.. מאשר לחשוב לו היה לסבתא גלגלים ..

מיטללל

New member
תלוי מה לנסות...

מה את מרגישה אליו? מה את מקווה בלהשיג בשיחה הזו ? בכל מקרה, אם זה ממש מעסיק אותך,כדאי לך ליצור איתו קשר. לכל הפחות כדי שזה יפסיק להטריד אותך. איך מתחילים את השיחה? פשוט זורמים. (" מה שלומך? אתה קולט שאני אוטוטו משתחררת? יו איזה חם היום. בוא ניפגש סתם בשביל להתעדכן ... "

מרגישה.. הרבה..

הוא בחור ששבה את ליבי. מאז אני מחפשת את אותו הדגם :) לא רוצה להשיג יותר מדי בשיחה איתו.. רוצה שנהיה ידידים..

d e m o sthenes

New member
אוייי,,,,לא. את לא רוצה להיות ידידה

שלו, את רוצה אותו
את מנסה פשוט לעבוד על עצמך. אני אומר תני לו צלצול תגידי את האמת וזהו. תגידיש את רוצ הלנסות שוב ותראי מה יהיה. אל תלכי סחור סחור.

זכוכיות

New member
את האמת ורק האמת?

אני לא הייתי עושה את זה. ממה שקראתי כבר השארת לו הודעה או שתיים, שעליהן הוא לא השיב, מי שרוצה, יודע ליצור קשר. אם הקשר איתך היה חשוב לו, הוא היה עושה את זה. אני לא בעד לרדוף אחרי אלו שבורחים.

יקירתי..

קודם כל התגעגעתי אליך.. ובאשר לבעייתי, אני שלחתי הודעה כללית לכולם.. וידיד שלי אמר שהוא לא היה מגיב לזה כי זה לא אישי. ואיפהשהו.. אני מאמינה בזה כי גם אני כזו לפעמים. מצד אחד אני כועסת על עצמי שהוא בכלל בראש שלי.. מצד שני אני מתגעגעת אליו מאוד.. השאלה אם זה נכון להתקשר אחרי שנה...? אם דמות מהעבר הייתה מתקשרת לאחר שנה של נתק מוחלט, איך היית מגיבה?

זכוכיות

New member
תלוי איזו דמות מהעבר,

יש אנשים מדהימים מעברי שהייתי מאוד שמחה לקבל מהם טלפון, כי הנסיבות הובילו אותנו למצב שבו הקשר נותק (למשל- כשדיברתי איתך אחרי שנתיים- נורא שמחתי). יש אנשים שנמצאים בעבר מסיבות מסויימות, כאלה שנופו (ואני מניחה שגם כאלה שניפו אותי) כי כך או אחרת, ומהם היה בטח קצת מפתיע לקבל טלפון, אני מאמינה שהייתי מנומסת כי זאת אני, אבל אני לא חושבת שאחרי השיחה הזאת הייתי בוחרת לחזור לקשר (לדוגמא כשמורן התקשרה אלי לפני כמה חודשים, ולא הבנתי מאיפה היא נחתה עלי ;))

אמממ

לא סיפרתי לך עליו שהיית אצלי? אני זוכרת שסיפרתי לך על ג`יימס.. לא סיפרתי לך על ההוא שהכרתי בשעורי נהיגה על המשאית? התמונה שלו על הלוח שעם אצלי.. אוף.. לא משנה.. אז מה נראה לך?.. להתקשר או לא? חשבתי להתקשר כי אני נזכרת בכל מי שליווה אותי בתחילת השירות.. בגלל שאני עוד פחות מחודש משתחררת. וסתם לדבר איתו.. לראות מה השתנה.. ואם הוא השתנה..

יקירתי..

קודם כל התגעגעתי אליך.. ובאשר לבעייתי, אני שלחתי הודעה כללית לכולם.. וידיד שלי אמר שהוא לא היה מגיב לזה כי זה לא אישי. ואיפהשהו.. אני מאמינה בזה כי גם אני כזו לפעמים. מצד אחד אני כועסת על עצמי שהוא בכלל בראש שלי.. מצד שני אני מתגעגעת אליו מאוד.. השאלה אם זה נכון להתקשר אחרי שנה...? אם דמות מהעבר הייתה מתקשרת לאחר שנה של נתק מוחלט, איך היית מגיבה?

נועם m

New member
בדיוק להיפך

שיחה איתו לו תגרום לה להתעסק בו פחות, היא רק תיתן לה עוד חומר לחפור בו. לדעתי, אם את רוצה להמשיך הלאה, אל תיצרי קשר. תתגברי על הצורך לדבר איתו. קשה אבל אפשרי. במיוחד כשהוא לא בדיוק נענה בפעמים הקודמות, ולא יצר קשר מיזמתו. חבל שסתם תתקשרי ותכניסי את שניכם לבלבלות.

yoavs86

New member
אני בדיוק באותו מצב

רק עם חברתי לשעבר וגם אני,מטפס על הקירות הרבה פעמים, בעיקר בלילות

Dark Muse

New member
אני לא זוכר שום אקס שלך

אבל בחיית, מה יש לכן שאתן כל כך מתקשות להתנתק מהאקסים שלכם?? זה כזה דפוק... הוא לא סתם "אקס" הרי נכון? למה לא תעברי כבר הלאה? תחפשי לחפש את מה שכבר מצאת והתאכזבת? אני לא יודע שוב מה קרה, אבל מנסיון קטן, בנות כל כך אוהבות להכאיב לעצמן בקטע הזה. זה הכל בראש!!!!

הוא לא בדיוק אקס..

הוא בחור שהיה לנו קשר של און ואוף במשך שנה.. ומאוד נקשרתי אליו. עד שהתעצבנתי וניתקתי כל קשר איתו. והיום, אני מצטערת על זה.

מיטללל

New member
תקשיבי

אני מסכימה עם העצות שנתנו לך, שאמרו לך לא להתקשר אבל את רוצה להתקשר. את חושבת על זה כבר שבוע (לפחות) ולכן לדעתי את צריכה להתקשר. רק בשביל להוציא מה שיש לך. כדי שתפסיקי לשגע את עצמך ולדמיין לעצמך תרחישי שיחות בראש. במקרה הטוב ? זה אולי יוביל לחידוש הקשר. במקרה הרע ? תקבלי "סטירה", אבל כבר לא תחשבי: "מה היה אם?".

yoavs86

New member
אני לא מסכים.

היא לא רוצה לדבר איתו חד פעמי. היא רוצה לחזור להיות ידידה שלו. השיחה הזו רק תגרום לה להתגעגע יותר.

כדאי! בטח שכדאי.

מה כבר את יכולה להפסיד... חוץ מזה, אם הלב שלך אומר לך להתקשר, וכל חלק בגוךף שלך רוצה להתקשר...את תתקשרי, חבל לענות את עצמך לפני זה ולהוסיף למתח. תחליטי ותרימי טלפון, בלי לחשוב יותר מדי. תעשי מה שבא לך

למעלה