למי בא שימורי חביתה?

herouth

New member
למי בא שימורי חביתה?


מוצר של Mr. Kanso, מדובר במשהו שאמור להיות כמו הטמגו של סושי... משומר... ברוטב מתקתק...

http://www.japantrendshop.com/canned-dashimaki-japanese-omelette-set-p-3392.html

ואם כבר מסיירים באתר הזה, אי אפשר בלי שימורי לוויתן!

http://www.japantrendshop.com/kinoya-yamatoni-canned-whale-meat-set-p-3393.html

עדיין לא עבר לכם התיאבון? פיתחו קופסת זחלי צרעות - האצ'י נו קו - מאכל מסורתי מנגאנו:

http://www.japantrendshop.com/nagano-hachinoko-candied-bee-larvae-p-3389.html

(עשו בשכל שצילמו רק את הקופסה ולא את תכולתה...)

טוב, הגיע הזמן לקינוח? ומה הכי כיף לשים על הגלידה שלנו אם לא... רוטב סויה?

http://www.japantrendshop.com/ice-cream-dessert-soy-sauce-p-3018.html

טוב, בסדר, זה רוטב סויה עם הרבה סוכר ומיזואמה (שזה כמו סירופ גלוקוזה, רק יפני), אבל רוטב סויה עם סוכר, זה לא יותר טוב מגפילטע פיש עם סוכר... נראה לי שזה ילך מצויין עם גלידת שרימפס או תמנון...
 

Tenguy

New member
על טעם ועל ריח אין להתווכח...

מצד שני גם הרבה יפנים יסכימו איתך שזה ממש מוגזם, והם לא ייגעו בזה בקצה מקל האוכל שלהם
 

anigodin

New member
אכלתי בקיוטו גלידת וניל עם רוטב סויה.

אבל רוטב הסויה היה... מלוח!
בדוכן הגלידה הזה הם מכניסים רוטב סויה לפריזר עד שהוא נהיה סמיך ואז מזליפים אותו על גלידת וניל..

היה מוזר וטעים בעת ובעונה אחת..

 
למעלה