למי, בבקשה , יש מתכון לעוף ממולא אורז ובשר?

פוקסי99

New member
עוף ממולא

בבקשה למילוי. 2 כוסות אורז שטוף הייטב מלח שמן שתי כוסות מים. בצל גדול גזר מרוסק בפומפיה 1/כוס שמן זית 1/4 חבילה כוסברה פפריקה מתוקה פלפל שחור פלפל חריף ירוק חתוך דק כפית כמון 1/4 כפית כורכום לבשל את האורז עים המים עד שמתקבלים בועות עולת מתחתית הסיר ומבשלים על להבה קטנה 20 דקות ומכבים לא מרימים את המכסה עוד 5 דקות. לטגן את הבצל הקצוץ בשמן חם, להוריד את הלהבה לאש קטנה להוסיף את הגזר הכוסברה וכל התבלינים ולבחוש הייטב לטגן כ5 דקות. ולכבות ראשית! כבר בחנות או האטליז בוחרים עוף שהעור שלם ללא קרעים ועכשיו הפטנט!! מפרידים את העור בעדינות בפתח התחתחון של העוף וע"י דחיפת היד מתחת לעור בעדינות מפרידים אותו כלפי החזה וכך ממשיכים עד שהעור נפרד כמה שיותר. לאחר מכן מפרידים את העוך גם בגב העוף וגם כלפי השוקיים. ממתינים שהאורז יתקרר(אחרת החום של האורז יגרום לעור להתפקע. מערבבים את הירקות המטוגנים עים האורז. ממלאים את תוכו של העוף במלית. לאחר מכן מתחילים לדחוף מלית בין גוף העוף לבין העור שהפרדנו לדחוס אט אט בכל המקומות לאחר שבכל ממולא ניתן לסגור את העוף עים קיסמים או לתפור. אני תופר. מרינדה כף פפריקה מתוקה כפית פפריקה חריפה כפית חרדל רבע כוס שמן זית כמון פלפל שחור לערבב היטב ולמרוח את העוף מכל צדדיו. בשליש התחתון של התנור 200 מעלות כ45 דקות. מתקבל עוף נהדר בצבע נהדר שבת שלום
 

פוקסי99

New member
עוף ממולא סדנה

הרעיון כאן לקבל עוף יחסית גדול בגלל המילוי בין גוף העוף לעור מתקבל עוף חגיגי וגפ טעים במיוחד פוקסי
 
למעלה