למי הוא דומה?

למי הוא דומה?../images/Emo12.gif../images/Emo66.gif../images/Emo35.gif

רגע אחרי שמתאוששים מהלידה ומתפעלים כמה התינוק חמוד מגיעות התהיות למי הוא דומה
בהתחלה משווים רק את הצורה החיצונית: יש לו בוודאות מוחלטת עיניים כחולות בדיוק כמו לאבא שלו וגם אותו מבנה פנים (עגול)
, יש לו כנראה את הפה שלי
, אבל של מי האף לעזאזל????? אח"כ מבררים ממי הוא ירש את תכונות האופי (רק בן חודשים וכבר החלטנו שיש לו אופי...): את החוסן הפיזי והכח (הבעיטות בבטן זה כלום לעומת הבעיטות בחוץ) הוא ירש רק מאבא!!!! את הטמפרמנט הרגוע בעיקר מאבא וכנראה גם קצת ממני (אמא שלי אומרת שהייתי ילדה מאד נוחה), את הנחישות (התהפך כבר בגיל חודש) בהחלט משנינו ואת האהבה לשינה - ממני, ממני, ממני!!!!!!!
אבל אנחנו לא מסתפקים בנ"ל וכבר חושבים כמו מי הוא יהיה בעתיד: הבחור מראה אהבה למוזיקה (יש תינוק שלא?) - אז הוא בטח יהיה מוזיקאי כמו אבא שלו
, מצד שני הוא מרבה לבהות ב
אז אולי הוא ילך ללמוד קולנוע וטלוויזיה כמו אמא? ומצד שלישי אולי הוא ילמד בכלל ביוכימיה כמו אבא - כי הלוא הוא זולל בטירוף אבקות מהולות במים...... וזה המקום להציע לטילי וגם לכם שאולי לצד הרשימה של תאריכי הלידה של ילדי הפורום נצרף גם תמונות?

אני בעד! ../images/Emo22.gif

ולגבי הדומה/לא דומה.. נולד יצור חדש לעולם וכבר מתייגים אותו במראה כזה, בטמפרמנט כזה, במקום לתת לו להיות הוא עצמו בלבד. בסופו של דבר, הוא מכתיב את הענינים, ישן מתי שמתחשק לו, אוכל מתי וכמה שמתחשק לו..אנחנו כאן "רק" כדי לספק לו את כל מה שהוא דורש. לא ככה?
(..ולא שזה רע שהוא יהיה דומה לי או לאבא שלו). האלבום הוא יופי של רעיון, ככה נזכה להביט בכל היצורים המופלאים הללו שחיכינו להם כל כך הרבה זמן...וחלקם עוד בדרך!

מקפיצה את ההודעה כדי לקדם את

נושא אלבום התמונות של ילדי הפורום. וכפיצוי על הנודניקיות שלי מצרפת תמונה חדשה של הדר שזכתה לכינוי "אמא הצחקת אותי..."

מצטרפת אלייך שוב......./images/Emo41.gif

אולי רק אנחנו נודניקיות ומתלהבות???? מותר לנו! והדר נורא מתוק!!! הם נהיים אנשים קטנטנים, ילדים.. בדיוק בן עשה עמי חסד והלך לישון, לא לפני ש"קירנף" לי את כל הציצי.. ליל מנוחה לכולם!

../images/Emo85.gif איזה פיצקול מתוק ../images/Emo25.gif

וגם אני בעד רעיון האלבום. אין דבר יותר מרגש ומפואר מלהציג את כל הילדים שזכו להוולד אחרי עמל רב ובזכות טכנולוגיות מופלאות
אולי אפשר לבנות בגיאוסיטיס אתר תמונות של ילדי הפורום ולעשות קישור מפה! מתנדבת אפילו לבנות את האתר אבל רק אחרי שיסתיימו הבחינות ונעבור את היומולדת של תומרון בשלום (עוד שבוע בן שנה!!!!!!!!!!!!!!!!! הלב שלי מתפוצץ פשוט כך!) שירלי.

טילי2

New member
מה דעתכן שנעשה אלבום סיפורי לידה

של בנות הפורום וכן מסדר זיהוי לבנות. הרעיון הוא שאפתח במאמרים קובץ לסיפורים וכך נוכל לרכז אותם ואולי אף אולי לצרף תמונת העולל לסיפור. במסדר הזיהוי כל אחת תספר כמה מילים על עצמה גיל עיסוק מצב משפחתי, רקורד הריוני וכו´. מקסימום חמש שורות. כך שיהיה לנו מסדר זיהוי לטובת החדשות. נראה לכן?

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif../images/Emo47.gif../images/Emo95.gif../images/Emo62.gif../images/Emo106.gif../images/Emo20.gif

לקח לי מס´ נסיונות לפתוח את התמונה,

לא ויתרתי והיה כדאי! בונבון אמיתי הילד הזה! ומלראות אותו ויזואלית, אני יכולה לומר שהתמונה עושה עוול לעיניו התכולות של העולל. יש לו עיניים
שאפשר לצלול בהן!!! מיכלי - מתי אנחנו נפגשות בגינה? אני כבר יומיים רוצה לצלצל אליך ולא יוצא לי...

למעלה