למי היום יש יום הולדת
לא לכולם

למי היום יש יום הולדת../images/Emo35.gif לא לכולם../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

טוב חברים
, כמו שאתם יודעים, היום הכפרה שלנו, אדון אפשטיין, חוגג 29 אביבים
. זה המקום לספר לו עד כמה אנחנו באמת אוהבים אותו. אני רוצה לראות הצפה שרשורית!

אני אתחיל כי כבר הכנתי משהו../images/Emo9.gif

כפיר, היום אתה בן 29. היום אתה מסכם 29 שנים, שניה לפני שאתה מחליף קידומת, רציתי להגיד לך כמה דברים. הפעם הראשונה ששמעתי כפיר אפשטיין הייתה לפני שנה וחצי. קול גברי ועמוק, עם מילים שלא עברו לידי, אהבתי את זה. לא הרבה אחר כך הכרתי אותך, האדם שמאחוריי חתיכת הנייר שנמצאת בתוך הפלסטיק של האלבום. הכרתי בנאדם שלא מפסיק לתת, ולחלק טוב. בנאדם שבחיוכים שלו יכול לשנות מצבי רוח, ובשירים שלו פורט על הרגש ומעצב אותו כמו שהיה רוצה. הייתי ב3 הופעות שלך בקיץ הזה, מהופנטת, הפכת ימים רעים לטובים יותר, שימחת אותי כשסיימתי תקופה, כשהייתה לי יומהולדת, בהתחלות ובסופים. וגם לא בהופעות, להקשיב לשירים שלך, שפשוט לא יכולים סתם לעבור בשאפל, צריך להקשיב. להקשיב ולא לשמוע. היום אתה סוגר 29 שנים של יצירה, חיוך ואהבה, ואני פה כדי להגיד לך שלא עברת את הכל לחינם. הפכת את השנה וחצי האחרונות למלאות בצבע וחום, ציפייה להופעות, כאב על זה שאתה מופיע במרכז, ואהבה גדולה. כבר אמרתי לך את זה הרבה פעמים, מבחינתי פתחת לי דלת לעולם שהיה לי מוזר להכנס אליו. עולם שבו האמן מדבר איתך בגובה העיניים, בשקט, ויש לך את ההזדמנות לראות איך הוא מרגיש. וראיתי, בכל הופעה, איך החיוך שלך מתפרס על הפנים כשאתה רואה שכולם מזמזמים לעצמם בשקט, וכן, מחייכים שהם שרים את "עצוב", כי ככה זה, אתה לא יכול להשאר אדיש לפלא הזה, הפלא הזה שקוראים לו אתה. חווית הרבה בשנה האחרונה, אושר, חיזוקים וגם כאב ואובדן, כולי תקווה שתקח הכל איתך הלאה, תלמד מהכל ואף פעם לא תפחד להגיד מה שיש לך להגיד, כי זה הקסם שבך. אין לי מספיק מקום בהודעה כדי לכתוב כמה אני מודה לך ומוקירה לך על שיחות, והודעות קצרות, ושירים בהופעות, והופעה אחת בפרנקלין שהפכה את השנה הזאת, השנה ה16 בחיי, למשמעותית יותר. תודה לך גם שגרמת לי להכיר את הבנות האלה, את המשפחה הזאת, את פורום כפיר אפשטיין - 1851, כי בלעדיהן אני חצי בנאדם. בלעדיהן... אני בעצם כלום. מאחלת לך רק אהבה, יצירה ובריאות בריאות בריאות, ושתזכה להופיע בחיפה. אוהבת הרבה יותר ממה שאוכל לספר, יעל.

inbarIL

New member
../images/Emo23.gif

אני מעדיפה לתת מה שכתבתי פעם הבאה שנתראה:) בנתיים, פשוט תודה כל הכל. מעריכה אותך. אוהבת אותך. ופשוט מזל טוב לאחד האנשים היותר מדהימים בעולם.

כפיריוס ../images/Emo9.gif

נשמה שיהיה לך המון המון המון מזל!! תמשיך לשדר חום ואהבה ולהפיץ את הקסם שלך אוהבת
אתי

../images/Emo126.gifיום הולדת יש רק פעם בשנה../images/Emo151.gif

מקווה שהיה לך יום מדהים מדהים מדהים. גם אני כמו ענבר, מעדיפה להעניק לך את הברכה באופן אישי יותר.
נטע.

../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

כפיר יקר, אני מקווה שעבר עליך יום מהחלומות, שכל הטוב הזה שאתה מחלק בכמויות במשך כל השנה, חזר אליך בריבית מטורפת! ויאללה, בוא נוציא מהר את הדיסק השני, אתה לא נהיה צעיר יותר
סתם סתם, אני צוחקת. המון המון אהבה. המון! אריאלה.

amitshilo

New member
לפעמים

ימי הולדת מגיעים לי בהפתעה כזו. כן, רשום לי ביומן
אבל... פתאום ראיתי את ההודעה הזו ו..פאק. כפיר. כפיר חוגג היום. אז אני לא אצליח להגיד שמינית ממה שיש לי לומר, ואני לא יודעת אם אי פעם אצליח. אבל אני אנסה, פשוט... לא עכשיו. אני רק אגיד שאתה קרן אור, כפיר. אתה קרן אור. אתה משב רוח בחום, אתה שמיכה בקור. אתה כל מה שאני יכולה לבקש, אתה כל מה שאני צריכה. תמיד. המוזיקה, החיוך, החיבוק, אתה, האדם. אין דבר בעולם שיחליף את זה. תודה לך, פשוט... תודה. שלך, תמיד.
עמית.

חכמיוש

New member
לא נשאר לי עוד הרבה זמן...

אם היית יודע כמה פעמים כבר התחלתי לכתוב הודעה והפסקתי באמצע אבל עכשיו.. כבר אין לי כל כך ברירה... הזמן לא לטובתי.. חשבתי מלא מה לכתוב... לכתוב לך כמה מדהים אתה.. כמה אור וצבע ואהבה הוספת לחיים שלי ושל עוד מלא אנשים...
כולם כבר כתבו וגם חסר לך אם אתה לא יודע את זה...
לכתוב לך איך הכרנו ובלה בלה בלה..ביננו... זה לא כזה מעניין...
לכתוב כמה אני רוצה כבר להחזיק ביד את האלבום החדש.. וללכת שוב להופעות חשמליות האמ האמ.. זה ברור...
מה שנותר לי.. זה.. לאחל לך.. לאחל לך את כל הטוב שיש בגלקסיה הזאת.. כי זה פשוט מגיע לך!
אני אוהבת אותך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך!! נשיקות וחיבוקים ענקיים!! מיה.

היום יום הולדת

תראה יש פה סוד ישן חדש .. יקירי, מקווה שהיה יום הולדת קסום ומדהים מלא באושר ודברים שעושים טוב על הלב . מזל טוב

וואו.. כבר עברה שנה..../images/Emo65.gif

אז אני רק אחאל (באיחור) המון המון מזל טוב! שנה הבאה 30! אז ככה שאתה חייב לנצל את השנה האחרונה שנשארה לך משנות העשרים לחייך
שתמשיך ליצור, תמיד כי אין הרבה מוכשרים כמוך.. אז יאללה אני מחכה לדיסק החדש בקוצר רוח! לסבב הופעות חדש...... אני מאחלת לך שתגשים את כל החלומות שלך - כי אסור לוותר על חלומות. ומה עוד? שתמשיך לתת בראש בהופעות
שתמשיך לכתוב שירים נהדרים!
ושיום אחד תגיע לקיסרייה! אמן

כפירוש מזל טוב../images/Emo23.gif

אתה אדם שקשה לי להגדיר במילים מה אני חושבת או מרגישה כלפיך. אז אני לא אגיד הרבה.. לפעמים פחות זה יותר :) אני מעריכה אותך כ"כ, תודה על כל הרגעים הקסומים שחלקתי בזכותך. אתה מוסיקאי מדהים, ובן אדם מדהים עוד יותר. אני מקווה שרק נמשיך להיפגש ולהנות מהמוסיקה שלך.. וממך כמובן
אני מאחלת לך בריאות קודם כל! והמון המון אהבה.. שתהיה מאושר, זאת המהות שלנו. אוהבת כ"כ מחכה לעוד הופעות/דיסקים/עניינים
המון מזל טוב.
הילי.

מותר גם בדיליי?

כפיר,קודם כל שתהיה לך יומהולדת הכי מדהימה שיש! באמת שאין אנשים כמוך,כמה שאתה מדהים. תודה על הכל,כי זאת המילה היחידה שמתאימה. כפיר,אני מאחלת לך שתנצל כל רגע בחיים ותהנה מכל דקה. הרבה שנים של הגשמה,שתשאף הכי גבוה וגם תגשים את זה.המון הצלחה בכל דרך שאתה הולך בה. מאחלת לך הרבה בריאות,אושר ואהבה. שתמיד תהיה מוקף בחיוכים,ושלא יחסרו לך סיבות לחייך.שתהיה מוקף באנשים שאתה אוהב שיחזקו אותך להמשך הדרך. שתמיד תמצא את האור,הסיבה להמשיך קדימה,ואת הכוח לקום כשתיפול. שתשאר האדם המדהים שאתה ולעולם לא תשנה. מאחלת לך את כל מה שאתה מאחל לעצמך. אוהבת,נועהסטלה

../images/Emo214.gifיומולדת, חגיגה נחמדת! ../images/Emo212.gif

האמת שאת הברכה שלי כבר קיבלת
אז אני פשוט אכתוב פה שאני מאחלת לך את כל האושר שבעולם, שתהיה רק בעליות ...ולפעמים גם בירידות, כדי שיהיה מה שיזכיר לך כמה כוח יש לך! ותמיד תמיד תמיד תעשה ותיצור ותצעק ותכתוב ותשיר (!) ותופיע ותהיה (!!!!) האמן הכי
בעולם .... מחכה להופעה הבאה !

ממש בדיליי ../images/Emo4.gif

מצטערת,בקושי והיה לי זמן לנשום. כפיר אפשטיין.. הבן אדם שתוך יומיים כל המשפחה המורחבת שלי שמעה עליו
האמת שברגע כמו כזה בורחות לי המילים ואני נשארת בלי מה להגיד אני מקווה שתבין אותי [: אני מאחלת לך מכל ה-
, שתמשיך להיות בן אדם כזה מקסים ומוכשר בטירוף כמו שאתה, שתהיה מוצף ברגעי אושר וחיוכים, ושלא תפסיק לאהוב ולהיות נאהב.. אל תפסיק ליצור ולחיות את המוזיקה שלך!! מאחלת לך גם המון הצלחה בהמשך הדרך ושתהיה לך דרך בטוחה גם אם יהיו מכשולים בדרך, הכל קטן עליך
המון בריאות, עושר, תקווה, אושר, מזל והכי חשוב- אמונה! תודה לך על כל רגעי ההזדהות דרך השירים, והחיוכים שאתה מעלה בי והדמעות והחיזוקים הרבה לפני שאתה אמן- אתה בן אדם בפני עצמו, שהצליח ובגדול להכנס ללב שלי. מעריכה כ"כ, ומחבקת נופר

סופרחלי

New member
יום-הולדת לכפיר../images/Emo171.gif

לכפיר מזל-טוב ליום-הולדתך ה-22 שהיהיה לך המון פרפרים בלב.

למעלה