לא הייתי בכלל נוקשה, אני לא מכירה
את האיש והוא גם לא ממש סיפר מה הוא כן אוהב ויודע לעשות. הוא אמר בעיקר מה הוא לא רוצה לעשות. הצעתי לו לקחת ספר של דפי זהב ולחפש בתחום שמעניין אותו אילו עסקים יש וכך לפחות לקבל מושג לאיזה כיוון הוא הולך. אני רואה את תפקיד הפורום אחרת לגמרי, הכוונה לכאלה שכבר רצים עם העבודה מהבית ונכנסים לפורום ללבן בעיות ולשתף ולהשתתף בכל הבעיות שקשורות לעבודה מהבית. כאן זה לא המקום לחפש עבודה, גם לא עבודה מהבית. לעניין סיעור המוחות, סיעור מוחות אפקטיבי ומוצלח עושים על בסיס ידע. קבוצת אנשים בעלי מכנה משותף מתכנסת במקום מסוים ומתחילים לעבד רעיון על בסיס ידע ונסיון של כל אחד מהמשתתפים - לבסוף מתגבש רעיון, זה סיעור מוחות. מה שקרה כאן היה שהאדון נכנס וזרק "פצצה", ביקש שניתן לו רעיונות לעבודה מהבית בלא שטרח לתת כיוון למה הוא כן יודע ואוהב לעשות. כשהערתי שוב שעסק הוא עניין מאוד רציני אם רוצים לשרוד את התקופה הקשה הזו, מיד גלש לפסים אישיים, טען שקרא את כל הודעותיי בארכיון (שזה ממש מחמיא, לטרוח כל כך, לא?) ושאני מתנשאת ועוד ... זה ממש אבל ממש לא סיעור מוחות. אני מצטערת שכך חש, אבל איני יכולה לעזור למישהו שאינו יודע מה הוא רוצה ומצפה לקבל יש מאין. כשראיתי ששום תועלת לא תצמח מחילופי דברים ברמה כה נמוכה, שלחתי לו פרח ופיניתי את הבמה לאחרים שאולי יעזרו לו. לא ראיתי אותך מתאמץ ומסעיר את מוחך לעזור לו, ולעצם העניין גם לא אף אחד אחר. ביקורת זה הדבר שהכי קל לעשות... אנחנו היהודים מתמחים בזה. קדימה, הרם את הכפפה ועזור לו למצוא נישה שתתאים לו לעבודה מהבית.