למי חסר AquADEKS לעיס (הכדורים הלעיסים)?

orii

New member
את מנחשת מה הפיתרון?

סתם בשביל הסקרנות, למה את לוקחת את הכדורים הלעיסים, את מרגישה טעם לואי בסופטגל?

orii

New member
זהו בדיוק - קבלתם טבליות ללעיסה

nnn007- שים לב - כל כדור לעיסה שווה רק חצי כדור סופטגל לבליעה. לכן אם אתם לוקחים כדור סופטגל אחד צריכים שני כדורים ללעיסה.

לגבי איך לקחת - פשוט ללעוס. רצוי כמובן עם האחכל או מיד אחריו.

orii

New member
אז הנה האופציה שלדעתי יכולה לספק

השגתי סטוק של האקווהאדקס הלעיס שפג תוקפו (באוגוסט 2012). מי שרוצה יכול לקבל אותו.
להבנתי אין סכנה בפג תוקף - זה בסך הכל אומר שאחד הויטמינים ירד מתחת למה שרשום על הטווית. למשל, במקום 18000 יחידות של ויטמין A יש רק 17500 יחידות.

ברור שמוצר שלא פג תוקף עדיף, אבל אם האופציה היא לא לקחת או לקחת מוצר שהוא לא אקווהאדקס, אז להבנתי, מאוד כדאי כן לקחת את הפג תוקף. אם לוקחים את הפג תוקף, אז אפשר אולי לקחת עוד כדור פעם בשבוע. לדעתי, בגלל שב- CF, בתכלס, אין מצב של עודף ויטמינים אז אין מה לפחד לקחת קצת יותר. מאוד כדי להזהר מהקצת פחות. לדעתי כל הבריאות ב CF בנויה על ההאקווהאדקס. אם מפסיקים אותו אז זו רק שאלה של זמן עד ההחמרה הבאה.

מי שרוצה שיצור איתי קשר ואני אדאג שישלח לביתו. או ששניתן לאסוף מהאיגוד (שם אני מאחסן את זה). אבל שימו לב זה לא מהאיגוד זה מטעמי הפרטי ופשוט שם נימצא הסטוק.

orii

New member
כן

החבילה צריכה להגיע לאיגוד מחר. ודאי שהיא הגיע ולכי לאסוף.

orii

New member
למי חסר AquADEKS לעיס (הכדורים הלעיסים)?

נמסר לנו שיש מחסור בבתי המרקחת של התכשיר. המקור של המחסור הוא בבעיה ביצור שלו. לא ידוע מתי היצור יתחדש.

אני יודע שיש אוכלוסיה של חולים צעירים שזה התכשיר היחיד שהם מוכנים לקחת (לא יכולים לבלוע את הסופטג'ל ושונאים את הטעם של התכשיר הנוזלי).
אין תחליף ל אקווהאדקס - ולהבנתי זה הבסיס לבריאות ב CF. בלי התכשיר הזה, זו רק שאלה של זמן עד ההחמרה הבאה.

האם יש כאן כאלו?

יש פיתרון חלקי שמסתמן - לכל מי שמעוניין שיצור איתי קשר במסרים, באימייל או כאן בפורום.

למעלה