למי יותר קשה לדעתכם

• פותח הנושא s121
  • פורסם בתאריך

s121

New member
למי יותר קשה לדעתכם

לבנים מכוערות או לבנות מכוערות ? כמו שאני רואה את זה, לבנות מכוערת הרבה יותר קשה. עדיין התפיסה היא שבן צריך להיות חכם. ובת צריכה להיות יפה. בת שלא נראית טוב תתקשה יותר למצוא עבודה. לרוב הבנים שלא נראים טוב יש חברות. ולחלקן אפילו חברות שנראות טוב. בעוד לא תמצאו את אותה דוגמא רק ההפך.

mmeny

New member
שאלה שיטחית

כל אחד תופס את עצמו בצורה מסוימת יש בנות מכוערות שיש להם אלך ואחד מחזרים וכנ"ל לגבי מכוערים ויש בנים מכוערים שמתים מבושה וכנ"ל אני משער בחורות תלוי איזה השפעה פסיכולוגית יש לאוביקט וסביבתו

HyPeR SoNiC

New member
../images/Emo45.gif

הכל תלוי כמה הבן אדם מעריך את עצמו, ומה הוא מקרין לאחרים....

pain is MY love

New member
../images/Emo45.gif

פשוט ככה! מכוער וגם מכוערת שיתכנסו בעצמם ויתרחקו מהבחברה בוודאי יהיו להם חיים קשים. אבל אותו בחור או אותה בחורה שיעריכו את עצמם יותר ויקרינו את זה לסובבים אותם יזכו להרבה יותר מחזרים ומכרים..

TheWhiteTigris

New member
../images/Emo45.gif

טוב, אתם כבר אמרתם את הכל, אני רק ממשיך את השושלת

mmeny

New member
../images/Emo45.gifאף פעם לא הייתי בכזב קונזנצוס

הסכמה מקיר אל קיר

Cobe1982

New member
אם סיכמנו לגבי מכוערים..

אז למי יותר קשה, לפוסטמות או למטומטמים? לדעתי זה מיותר לנסות לחשב, פשוט צריך לרכז את כל האנשים הטיפשים במחנות, שלא יפיצו את הגנים הגרועים שלהם.. מה אתם אומרים?

y e g e r

New member
מה אתם לא יודעים?!

אין בחורה מכוערת יש לא מספיק וודקה/איפור אגב,זה לא תופס לגבי גברים...

sweetdreams

New member
למי שנותן לזה להפריע לו

אני חושבת שהיתרון של בחורות זה שיש להן הרבה יותר מודעות לאיך שהן נראות ובגלל זה הן גם יכולות לשלוט בזה. בחורה יכולה להיות מכוערת, אבל עדיין להיות חתיכה. יש שיער, יש לבוש, יש איפור. כל אלה הם בעלי שליטה. בחורות, בניגוד לבחורים, לא נראות כמו שהן קמות בבוקר. אז מה שאת אומרת לגבי בנים שמסתובבים עם בנות שנראות טוב... אני לא חושבת שהן כולן דוגמניות ומלכות יופי, אבל הן יודעות איך להופיע.

למעלה