למי יצביעו הדיירים מחר?

יש לי הרגשה ששפרה תדיח את צבר

ותתקרב אל הקבוצה שהצהירה שהיא אחת מהם, ותמכו בה מורלית

ממש ממש לא,

לי דווקא יש הרגשה שצבר יצביע לשפרה, כי הוא רואה שרע לה כאן... ועדין לא עדכנו את יוסי ועינב שלא מצביעים לעצמם...

gevaz1

New member
שפרה תדיח את צבר זה בטוח

היא רואה את הנסיונות של אינה להתקרב אליו. צבר אמר לה במפורש שכדאי לה להדיח את עצמה. נראה שהוא לא סובל אותה וקצה נפשו בה. פילפולי הלשון שלה קצת עייפו אותו. לכן היא תתחכם ותדיח את צבר.

JasPoint

New member
אין סיכוי

היא אמנם מאוכזבת ממנו אבל לא עד כדי כך שהיא תצביע נגדו, היא תחכה שבוע ותדיח את אינה.

Tapudy

New member
צאו מהסרט שלכם, ש"צ לא מדיחים ש"צ

הקהל בבית לא יקבל את זה טוב והם מודעים לזה לחלוטין. גם אם הם רוצים הם לא יעשו את זה בשום אופן.

מי שתלך הביתה השבוע זו ונסה

הרוב משני ה"מחנות" נגדה השבוע. ואם היא תעלה מול שפרה ובובליל, אין ספק שהיא בחוץ.

JasPoint

New member
עינב עושה טעות ענקית אם היא תדיח את ונסה

והיא הולכת להדיח אותה. ונסה אוהבת את עינב, לעומת זאת שפרה וצבר כל הזמן התרחקו ממנה והחרימו אותה ואת אבא שלה. במקום להצביע נגדם היא הולכת להצביע נגד ונסה רק בגלל שונסה פגעה באיתי.

ingel

New member
בגלל זה אוהבים אותה:כי היא הולכת

לפי הלב ולא הראש.

פלדי1

New member
שכנעת אותי ../images/Emo21.gif

יש להשתמש בשכל ולא ברגש . שפרה לכי בבקשה הביתה.

JasPoint

New member
קשה לדעת למי יצביעו החדשים אבל אני אנסה...

צבר - ונסה ואיתי שפרה - יוסי ואיתי לאון - יוסי ואיתי רנין - ונסה ואיתי עינב - ונסה וצבר יוסי - שפרה ורנין איתי - צבר ושפרה ונסה - שפרה ורנין שחר - רנין ואיתי יוני - צבר ושפרה אינה - עינב ושפרה חגית - עינב ורנין סה"כ: איתי - 5 קולות שפרה - 5 קולות רנין - 4 קולות

את טועה, יוסי ולא רנין על הגריל

רנין כהרגלה בקודש תצביע כמו כל שבוע ליוסי, ובנוסף לונסה שהשבוע עיצבנה אותה. יוסי לא יצביע לרנין, או כפי שהוא קורא לה "נעימה", הוא אף פעם לא הצביע לה ואין לו שום סיבה להצביע לה. למעשה יש לו יותר סיבה להצביע לאיתי מאשר לרנין. שכן את אשר הוא הדיח בגלל התרפסותו, ואיתי הרבה יותר מתרפס וסחבה ממה שהיה אשר... אבל אני חושב שיוסי יצביע לונסה ושפרה, אותן הוא סימן כבר לפני יומיים לעיני הבת שלו. גם שחר לא יצביע לרנין, הוא יצביע ללאון. יוני ממש לא יצביע לצבר ושפרה, ונסה ניסתה אתמול לשכנע אותו לעשות זאת, והוא דחה את ניסיונה. עינב בטוח תצביע לונסה, אבל לא בטוח שלצבר... למרות ההתקרבות ביניהן, נראה לי שלשפרה.

tears in rain

New member
אבל אולי ההפקה תעמיד אותה להדחה כעונש

על שדיברו על להדיח את עצמם

no nick 1989

New member
ונסה על הגריל

ובתקווה שתלך הביתה הכי פחות אכפת לי אם היא תלך.. כרגע אני מעדיפה ששפרה,רנין ולאון שאני לא בדיוק מסמפטת ישארו העיקר שונסה תעוף.. מתנהגת בצורה דוחה פשוט

ingel

New member
היא יותר וולגרית מעינב

ולא כול כך כיף לראות אותה על הסמך. כול "האמת" שלה לא נעים לעין. זלזול בבנאדם שאוהב אותה זה אמת? אתמול איתי בקושי הצליח להשחיל מילה מבלי שהיא תקטע אותו כול שנייה ותשחק אותה נעלבת. כשהיא דיברה עם צבר לא ראיתי אותה קוטעת אותו כול שנייה. העיקר שאיתי "השתנה". יופי ונסה הבנאדם לא רוצה להיות סמרטוט כבר. תארו לכם את התרחיש הבא: ונסה ויוני מחובקים במיטה וונסה קוראת לאיתי שיכין לה אוכל. היא עוד מסוגלת לעשות דבר כזה. העיקר שאכפת לה מהרגשות שלו.

התשובה פשוטה מאוד.

שחר יצביע ש"צ (הם לא מדברים איתו כמעט בכלל) יוני יצביע שפרה האחרון אי אפשר לנחש, אולי לאון. אינה תצביע לאון כי הוא מתחרה בה, ושפרה. שניהן מתחרות בה. חגית הולכת על רנין ועינב.

SharonPL

New member
לדעתי - שפרה ונסה וצבר ואולי גם איתי ../images/Emo26.gif

למרות שממש קשה לנחש איך החדשים יצביעו. צבר - ונסה ואיתי שפרה - תדיח את עצמה ואם לא- ונסה ואיתי לאון - יוסי ואיתי רנין - ונסה ויוסי עינב - ונסה ושפרה יוסי - שפרה וונסה איתי - צבר ושפרה ונסה - שפרה ורנין שחר - שפרה וצבר יוני - שפרה וצבר אינה - שפרה ורנין חגית - שפרה ועינב/ליאון סה"כ: ונסה 4 קולות (או 5 אם שפרה לא תדיח את עצמה) שפרה - 8 קולות (או 9 אם תדיח את עצמה) צבר - 3 קולות ** איתי - 2 קולות ( אם שפרה לא תדיח את עצמה אז 3 קולות ואז גם הוא יהיה מועמד)

tears in rain

New member
לא נראה לי שאינה תצביע לרנין אלה לעינב

הסיבה היחידה שאולי היא לא תצביע יוסי ועינב כי היא יודעת כמה אוהבים אותם בחוץ..אז שכדי שלא ישנאו אותה הקהל בבית..

היא אמרה שהיא לא מתחברת לצבר ושפרה

נדמה לי שזה היה היום בבוקר. אמרה שהיא לא מתחברת לצבר ושפרה. אז אני אופתע אם היא לא תעלה את השם שלהם להדחה.

tanision

New member
../images/Emo23.gif ההימור שלי -

שפרה לצערי בטוח תעלה (מעל 5 קולות נגדה), יוסי בובליל כהרגלו, ונסה שנמצאת חזק על הגריל, ואיתי ההיפוכונדר. מתוכם יעוף איתי או וונסה.

למעלה