למי יש את הדיסק החביב ביותר הזה...?

michaelblum

New member
למי יש את הדיסק החביב ביותר הזה...?

קניתי אותו היום במחיר של 50 שקל, הוא מעולה, אוסף של כל שירי ה80', פשוט שירים מעולים, שווה ביותר למי מכם יש אותו גם?

Rock and MetaL

New member
לי יש

אבל בDVD אני חושב שזה אוסף מצוין במיוחד בDVD כי זה השלים לי את כל הקליפים של רד הוט(ז"א ראיתי את כולם)נורא אוהב ת'שיר taste the pain

DAN1EL

New member
אלבום אוסף.

כמו שיש אלבום אולפן, ואלבום לייב.

michaelblum

New member
דרך אגב...

אני כמעט לא מבין אף מילה מהשירים שם... השירים שם כ"כ מהירים ואני בטוח שהם אחד אחד מ-פ-ו-צ-צ-י-ם בסלנג אמריקאי... כך שלדעת בעל-פה את המילים משירי ה80' זו משימה קשה ביותר... אבל אין על המוסיקה הזו, פשוט אין...

michaelblum

New member
איזה שיר ענק...

Fight Like a Brave... איך אני אוהב את הגיטרה שם...

Nofar RHCP

New member
איפה?

איפה קנית אותו?? ואם יש שם עוד דיסקים של רד הוט?

FLEA OWN

New member
אני פעם רציתי לימסור את שלי לאימוץ

בגלל נסיבות אישיות לא מסרתי אותו

michaelblum

New member
אמממ...

זו לא איזו רשת חנויות, קניתי אותו במרכז חורב בחיפה, וכן, יש שם עוד דיסקים של רד הוט, במחירים יקרים יותר.

DAN1EL

New member
לצערי

האלבומים הישנים של הפפרז, שעלו בעבר 40-50, עולים עכשיו הרבה יותר, כי הישנים כמעט כולם יצאו מחנויות הדיסקים והוחלפו בדיסקים עם התוספות והבונוסים. חבל, כי אין לי שום צורך בתוספות האלה, ועדיף כבר לקנות את האלבומים בפחות כסף.

lollapalooza

New member
נכון

למרות שבשנה האחרונה קניתי שלושה מהם במחירים של עד 50 ש"ח. בלי בונוסים ובלי שומכלום.

michaelblum

New member
האמת...

שאני לא הייתי מכניס לדיסק הזה את Under the Bridge. לדעתי זה צריך היה להיות דיסק אייטיס לגמרי. חפיף הוא לא משפיע כ"כ, כנראה שזה היה שיקול שלהם כדי למכור אותו ביותר עותקים כי בזכות השיר הזה התחילה הפריצה, אבל במחשבה של היום, הייתי מוציא אותו מהדיסק הזה.

גיל מ

New member
נצל"ש

אתמול הייתי בתחנה מרכזית חדשה בראשון בטאוור רקורדס והיו את שני הדיסקים האחרונים של ג'ון עלו 70 או 80 ש"ל משו כזה..

kalista

New member
אני ראיתי 3

דיסקים של ג'ון... וכולם עלו 80... בטוואר רקורדס בעזריאלי

dafnaleh

New member
לי יש, ונצל"ש

לכמה מכם יש את Out in LA? בארץ לא ראיתי אותו, קניתי אותו לפני כמה שנים בחו"ל.

למעלה