למי יש את החדר הכי זינאי?

stephanie w:p

New member
חדש יפה אבל אני חושבת שיש לך טעות

החדר הכי זינאי הוא שלי!!! היום קיבלתי מצלמה דיגיטלית אז אני העלה תמונות בהמשך היום.

New member
אחרונה חביבה

סלחו לי על כל התמונות אני ממש מתלהבת מהמצלמה הדיגיטלית החדשה שקיבלתי. וכן גם לי אומרים שאני לא נורמלית לגבי החדר שלי.

shiri_b

New member
וואו

love what you´ve done with the place!
הציורים שעל הקיר, את ציירת אותם?

YONI567

New member
נדמה לי הוא ש

הבחנתי בחוברות קומיקס בין התמונות??? לזינה יש בכלל חוברות קומיקס???

*זינה*

New member
בטח שיש קומיקסים...

אפשר למצוא אותם בחנויות ספרים שמוכרות גם מגזינים ועיתונים. אני קניתי אותם בסטימצקי בגרנד קניון ובקניון חיפה. סטפני - החדר שלך מאד מאד יפה. כמות כזאת של תמונות לא ראיתי על קיר בחיים שלי, והסיבה שאני לא עושה את זה בחדר - כי זה פשוט בלאגן... את כל התמונות שלי אני מסדרת באלבומים מיוחדים, (שלפעמים מגיעים לחצי גיליון - כשהאלבום סגור...) ויש שם הכל. עכשיו חשבתי גם להתחיל לעשות אלבומים לפי פרקים. ובעוד כמה ימים אני הולכת לעשות תמונה של זינה וגבריאל על קאפה עם למינציה ולתלות את זה בחלל שנותר ריק בחדר שלי...
איפה קנית את הפסלים? ז"א - אני כבר המון זמן מחפשת אתר שמוכר פסלונים כאלה, ועדיין לא מצאתי... אבל לא נורא יש לי ברביות...
בהזדמנות אני אעלה תמונות לפורום, פשוט כרגע הפילם שלי רק בהתחלתו והוא מיועד לדברים אחרים אז זה ייקח קצת הרבה זמן... (אבל זה יגיע) כל הכבוד על עיצוב החדר!

New member
קודם כל תודה

דבר שני כן זה בהחלט בלגן אבל אני אוהבת את זה כל כמה זמן אני מדפיסה תמונה ואז מוסיפה, בשבילי זה לא סתם קיר זו יצירת אומנות. הפיסלון, טוב אותו קניתי בכנס האחרון שהיה בישראל היית שם אז אני בטוחה שראית אותו אני פשוט קפצתי ברגע שפתחו את המחירה והתנפלתי על הפיסלון ועל שרשרת. כן גם לי יש אלבום של זינה אבל מה שיש בו זה בעיקר כתבות מהעיתונים יש גם כמה תמונות אבל רוב התמונות שלי הן במחשב, אם אני יתחיל להדפיס את כל התמונות ששמורות לי על גבי מספר לא קטן של דיסקים (צרובים) אז אני בטוחה שהייתי ממלא לפחות מליון קלסרים ואין לי כוונה לעשות את זה. ברביות של זינה? את זה לא ראיתי נשמע מעניין ראיתי רק שאיזה איש עשה. לי יש את הבובות של זינה אבל ברביות נשמע מגניב אם יש לך תמונות תפרסמי.

מרויליה

New member
וואו!!!

אני בשוק!!! את באמת לא נורמאלית!!!! (במובן טוב
) כל הכבוד על האוסף, ניצחת!!! דרך אגב הספרים שיש לך שם, זה הספרים שאני שלחתי לך? פעם גם הדבקתי על הקיר את כל הגלויות שלי (24) ואת הכרטיסי החלפה (64) של זינה אבל זה כבר היה מוגזם מדיי בשבילי.

gabrielle

New member
זה פשוט... מדהים..

זה כל כך יפה... מקנאה! *פוזלת לכיוון הקיר שלי* טוב לא נורא אתמול הזמנתי שני פוסטרים של זינה וגבי + 3 ספרים + פסקול עונה 6.. ( ואני אמורה לחסוך לפסידנה... )

Caeser

New member
וואו בריבוע!!!

וואו בחיים שלי לא ראיתי כזה חדר זינאי!!! החדר שלך מדהים, זו באמת יצירת אומנות...כל הכבוד. אני גם, כמו *זינה* מסדר את כל מה שיש לי באלבומים. עכשיו כשראינו את האוסף תמונות שלך, יש לך גם בטח אוסף של פרקים וספיישלים,לא? אני בטוח שכן את נראית לי מעריצה שרופה של זינה...(וזה טוב) יש לי עוד שאלה, הספרים של זינה כמו"XENA AND THE MAGIC ARROW OF THE MYX אז איזה ספרים הם? של פיקשיין?

New member
בערך כן

יש לי הרבה מאוד פרקים מוקלטים אבל עוד חסרים לי יש לי בסביבות ה 90 פרקים מוקלטים אבל לצערי חסרים לי כל הפרקים של העונה הראשונה חוץ מהפרק האחרון ועוד כמה פה ושם בין העונות 2-4 כי את עונות 5-6 יש לי מלאות. ספיישלים? אפשר לומר הקלטתי כל פעם שהיה משהו על לוסי (חוץ מבתהרוג אותי וזהו הייתי בחו"ל!!!! (חבל)) אבל בגיא פינס שמזכירים את יום הולדת של לוסי וכל מיני כאלה. וכן אני מערצה שרופה של זינה אפילו התחילו לקרוא לי זינה בבית ספר אחרי שבכיתה ז´ התחפשתי לזינה,וכשמישהו מדבר אם מורה הוא אומר שזינה..... טוב כנראה שכחו את השם שלי. בקשר לספרים נראה לי עדיין לא קראתי אותם (אל תהרגו אותי) פשוט לא מצאתי את הזמן לקרוא (חוץ מזה שאני ממש לא אוהבת ) אבל יהיו לי הזדמנויות אני הולכת לעשות עליהם בוק ריפורט בשיעור אנגלית.

למעלה