למי יש את הטלפון של הסוכן של הטבעת??

רוייקו

New member
ליאור פליישר ממדיפרו ??

אשלח לך בדואל את האישי שלו. מסרי לו ד``ש

מירי,

New member
טוב... בנתיים כבר דיברתי איתו...

תגידו , זה נכון שהקופה לא מאשרת את החלפת הפורט?? לא רק שזה נראה נורא אצלי , כל נגיעה באזור מקפיצה אותי מכאב! הרופא שלי לא מכיר את הנושא - מכיוון שאני היחידה במרפאה שעברה את הניתוח הזה, כתב מכתב ומקווה שיעזור- מי יודע מה עושים כדי שיאשרו לי , ליאור אמר שהפורט עולה 400$ (ועוד קצת) וממש אין לי אותם כרגע 8-( ...

רוייקו

New member
לא יצא לי עוד לפגוש בעניין הזה של

החלפת הפורט בשטוח יותר. קשה לי להאמין שהקופה תממן ניתוח נוסף להחלפת הפורט, רק כדי שהמנותח ירגיש פחות בפורט ה``רגיל``... חכי עם זה קצת מירי, כשניפגש, אציע רעיון.

מירי,

New member
בעיברית ? מאגר.

זה החלק של הטבעת שממנו מזריקים נוזל לטבעת. רוייקו כבר צרפת כאן תמונה של הטבעת? אם לא זו ההיזדמנות... וגם להראות מה כל חלק.

רוייקו

New member
כן, הפורט די מורגש ומסורבל. מרגישים

בו בעת פעילות או שכיבה על הבטן. יש כאלה שרגישים במיוחד לפורט ככל שיורדים יותר במישקל, כך הופך הפורט לבולט ומציק יותר.

האם לכל סוג של טבעת יש את הפורט הזה

גם לטבעת הלא מתכווננת? זה נשמע נורא להסתובב עם בליטה מתחת לעור.

עדי.פ

New member
בהתחלה (לאחר ההחלמה מהניתוח)לא

מרגישים בכלל את הפורט לאחר שמתחילים להוריד במשקל פתאום מרגישים שיש שם חתיכת פלסטיק מתחת לעור ( לי זה לקח 24 קילו עד שבשבוע שעבר פתאום הרשתי שיש משהוא בולט מתחת לעור) כשנגמור לרדת במשקל נגייס את הכסף הדרוש ונחליף אותו לפורט שטוח עדי

רוייקו

New member
עלות הפורט כ 400 דולר. ההחלפה

מצריכה פתיחת אותו מקום בו נימצא הפורט (אורך צלקת של 5 ס``מ) בהרדמה מקומית. בפעולה שואב חזרה המנתח את כל הנוזל הקיים בפורט ויחזיר אותו כחודש לאחר הניתוח להחלפת הפורט. אין לי מושג כמה עולה הפעולה הזו באופן פרטי, כולל הניתוח וההוצאות הנילוות לכל הניתוח הזה... אבל ניראה שזה לא מעט כסף וכדאי לערב בזה את הביטוח או את קופת החולים.

למעלה