למי יש את שלושת האלבומים? מקוריים!

omrimayo

New member
למי יש את שלושת האלבומים? מקוריים!

נראה כמה מעריצים אתם... לא חוכמה להעריץ כשמורידים אלבומים, לדעתי - כשבאמת אבל ב-א-מ-ת אוהבים אמן אז חובה לתמוך בו, אצלי זה קורה רק עם קולדפליי אבל גם משו, קיצר לי יש את כל השלושה כמובן... להקה הכי טובה EVER :} מה איתכם אנשים? :)

0mroosh

New member
זה לא באמת קשור אחד לשני..

אבל, הכל התחיל שהיה לי את parachutes בכיתה ט'. ואז הוא אבד לי ובדיוק קיבלתי את AROBTTH ,ואז צרבתי את parachutes מחבר, כי לא היה מזומנים. ונכון לעכשיו יש לי את השני והשלישי, כשאעבור בחנות דיסקים שוב, אקנה את parachutes [שוב..
]. אהה ויש לי את הדיוידי של ההופעה [כי הרי שבאמת אבל ב-א-מ-ת אוהבים אמן, חייבים לתמוך בו..
]. גוד שאבס כולם!

omrimayo

New member
עומר יא מכוער... :}

התגעגעתי... מותר לי? ובסדר בסדר, אפשר לסלוח לך, וה-DVD ROCKS!

omrimayo

New member
כפרות, אולי אקנה לך את הדיסק מתנה?

האמת הוא עולה פה ב"תו השמיני" 30 ש"ח... תאמין לי חינם... אגב, שלושתם עם הסימן חץ הזה נגד העתקה וכאלו... סחטיין עליהם... ו*ובי על הביקורות, 3 אלבומים פשוט WOW, הם אוכלים את הלב שהם כאלו טובים ומ*יינים את השכל ב-1002 סיבות למה לא לאהוב אותם, כל הסיבות חוץ ממוזיקה. אפסים :}

0mroosh

New member
זה בסדר, הוא עולה כאן בסביות ה30-40

גם. מעניין מה יש שם בכוכביות.. 0_o

MarishA M

New member
ז' ../images/Emo3.gif

וממ לי אין את השלושה אבל הולך להיות לי בעוד פחות משבועיים..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifברור שיש לי מקורי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif בחיי לא קניתי דיסק צרוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יש לי כמה צרובים בבית, של להקות שאין להשיג את הדיסקים בארץ, ושהכינו לי מתנה, אבל לצרוב דיסק שאני יכולה לקנות פה בארץ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לעולםם לאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

kyliefan18

New member
לי יש סינגלים...

3 אלבומים ואת הסינגלים של brothers and sisters ep yellow in my place the sc' clocks - australia maxi god put... speed of sound

למעלה