למי יש בבית משקל (אדם) דיגיטלי?|כסל

p a l o m a

New member
למי יש בבית משקל (אדם) דיגיטלי?|כסל

הנכדים שלי שברו לי את המשקל. כל בוקר אני נשקלת . למה ? לא יודעת.. מכירה את המשקל שלי מבלי להשקל.. אבל כוחו של הרגל. בכל אופן אני לא יכולה "בלי משקל". משקל דיגיטלי עולה פי 4 ממשקל סטנדרטי שיש בכל בית. מי יודע אם שווה לקנות דיגיטלי - או לא משנה...?

אנפה2

New member
יש לי משקל דיגיטלי,

כזה מזכוכית שקופה, יפה ביותר, וזה המשקל הדיגיטלי השני שיש לנו והוא טוב מאוד, לא משקר ולא מוותר, אומר את האמת ועומד במבחן הזמן, אבל שתדעי לך שבין משקל למשקל יש הבדל של 2 קילו בערך.

odo13z

New member
צהריים טובים אנפה.../images/Emo13.gif

ספרי לנו עוד קצת על המטעמים שהגשת בכנס ויצו בביתך. פרטי. לפחות לשמוע. כלומר - לקרוא. זה לא משמין .

מורין12

New member
היי פלומה

המשקל שהיה לי בבית,התקלקל לפני שנים (לא דיגיטלי) ומאז חסר סדר השקילה,מתרגלים לזה לי זה יותר מתאים

אנפה2

New member
odo13z אתה רוצה להזיל ריר,

אז בבקשה, המפגש יתקיים היום בשעה 20.30 בביתי, תגיע מרצה שתרצה בנושא מעניין, ומחר אספר לכם אם אכן כך היה. הכיבוד, חטיפים : שקדים, אגוזים בוטנים אמריקאים, תמרים יבשים, שזיפים מיובשים, ותאנים יבשים. האוכל, סלט טונה עם תירס ומלפפונים חמוצים במיונז.כדור גבינה עם בצל ירוק שאני גיבנתי, על מגש גדול ומיסביב פרוסות של גבינת קממבר שבתי הביאה מפריס (48% שומן), מסביב רצועות גמבות אדומות ירוקות כתומות וצהובות. סלט ביצים , צלחת עם עגבניות שרי, צנוניות קטנטנטת ועגולות, מלפפונים חתוכים לעיגולים עבים וגזר חתוך לעיגולים עבים, פשטידת קישואים ותפ"א, עליה מפוזרת גבינת גאודה צרפתית (גם % שומן גבוהים שבתי הביאה וכפי שאתם מבינים אני רוצה להיפטר מהם), ופשטידת בצל. מגוון של לחמים ומציות כמו לחמית וכאלה. כסורי גבינה ממולאים בזית עם שומשום זרוי, אצבעות בצק עלים ממולאות בקשקוול, קפה נטול, קפה גבישי, קפה שחור, תה צמחים, נענה מהעציץ לימונית מהעציץ ותה צמחים מהשקיות. איך זה
חסר משהו
כל הסלטים מעשה ידי, כי אני לא קונה סלטים. מפה בורדו כמו שפלומה אוהבת , מפיות תואמות, כלי אוכל לבנים. אך נראה לך odo13z .

p a l o m a

New member
אנפהההה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מפיות בורדו!!

שכחת?? שיתאים לרקע הבורדו של מפת התחרה הלבנה???

אנפה, כשתגמרי הכל ותהיי פנויה,

את יכולה לבוא אלי,כל מה שעשית נשמע טעים מאוד, לכן אני רוצה לטעום, אם תצטרכי טבח לעזרא יש לי. פלומה כשאני שמה מפה , המפיות ניר חייבות להיות בצבע משלים או נוגד, ולא אותו צבע כמו המפה, למשל שמתי מפה בצבע ירוק בהיר ומפיות הצבע צהוב בננה ואדם, שילוב מאוד יפה. שימי לב לביצוע

שווה מאד לקנות, יש לי אחד כזה כבר

כ- 15 שנים, לא איכזב אפילו פעם אחת, אחת למספר שנים מחליפים הסוללות, ואז הוא לא מזייף, לפעמים הוא מקבל זפטה כי מתעקש להראות עלייה במשקל, אבל חוץ מזה הוא ממש חמוד ומרשה לעלות עליו בכל עת ובכל זמן ובכל מצב שרק רוצים

odo13z

New member
וואללה דולצי. לרגע לא הבנתי.סוללות.

לא הבנתי על מה מדברים. השרשורים האלה מבלבלים.

למעלה