למי יש בבית רהיטים כאלו?

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
למי יש בבית רהיטים כאלו?

אבל מהתקופה הויקטוריאנית, כפי שטוענים באתר.... לא משוחזר.........

oren*

New member
אין גבול לנוסטלגיה?

הרהיטים שאת מציגה כאן הם מלפני מאה-מאתיים שנה, והשאלה שלי היא האם נוסטלגיה היא לא רק מהתקופה בה אנחנו היינו חיים? בשוק הפשפשים יש למשל חנויות עם רהיטים משנות החמישים-שבעים, זו נוסטלגיה לטעמי. כיסאות ביצה בצבעי פסטל, כורסאות מתכת עם מושב עור שחור, סיפולוקסים, מקררים עם דלת מעוגלת... מה דעתכם? עד כמה רחוק הנוסטלגיה שלכם תופסת לפני שהיא הופכת להיסטוריה?

magy

New member
אורן.....

סתם מצאו חן בעיניי הרהיטים.....רציתי לשתף גם אחרים. הם לא הנוסטלגיה שלי....אבל הם הטעם שלי. אתה צודק שזו היסטוריה..... אבל דיברנו פה גם על פוליטיקה כשהתרחשו דברים..
))

oren*

New member
חלילה לא באתי להתלונן, כל כך נהנה

מהפורום הזה. שאלתי עבור הידע האישי שלי, האם יש הגדרה מסויימת לנוסטלגיה? שבת שלום

magy

New member
אורן חביבי.....

הבט במכתב הפותח את הפורום....למה קשה לי להגיד בפירוש.....מכתב מאת המנהלת.......זהו........יצא לי..........שבו אני כותבת על נוסטלגיה.. ואם אין לך סבלנות לקרוא....אני זוכרת שכתבתי שלכל אחד, הנוסטלגיה שלו. ואי אפשר למדוד אותה בשנים..... היא של כל אחד על פי רצונו וזכרונותיו. אין לה מדינה, אין לה גבולות, אין לה זמן..... בכל זאת, לך לקרוא....זה לא ארוך.....

ענבר.

New member
נוסטלגיה

ביוונית זה - לחזור הביתה. כנראה שנוסטלגית, אנחנו יכולים לחזור 2000 שנה לאחור על מנת להיזכר בבית... אין הגדרה ויש הגדרה לנוסטלגיה. בעיקרון, לדעתי, כל התרפקות על העבר היא בגדר נוסטלגיה. למרות שלפעמים מטשטש הקו הדק בין נוסטלגיה (שלא היינו עדים לה) לבין היסטוריה. שבת שלום גם לך.

למעלה