למי יש גם את ההרגשה הזו של רגלים

הדרומי*

New member
למי יש גם את ההרגשה הזו של רגלים

יותר נכון כפות הרגלים {בעיקר אבל לא רק האצבעות} קופאות לא יודע למה אבל ביומים האחרונים הגוף חם וכפות הרגלים קפואות לישון זה רק עים שתי זוגות גרבים לפחות . למה זה למישהו\למישהי גם קרה דבר כזה? מה לעשות ? מים חמים לפני השנה? כול היום להסתובב בגרבים מסא´זלרגלים לפני השנה? קפאו ליי וקר לי יייי

שלגיה**

New member
הי דרומי

רגליים קפואות בחורף זה מאפיין שכיח בחורף,גם הרגליים שלי קפואות בחורף ואני מיד זועקת ומקבלת חימום... אני חושבת שרגליים קפואות נובע מאי זרימת דם לכפות הרגליים,בעיה כלשהי בכלי הדם. צריך לשאול רופא ממומחה הכי טוב זה לשפשף אותן אחת בשנייה וכמובן לגרוב גרביים עבות ולשתות משהו חם וטעים.... איזה כיף ממש דיבורים על חורף.... אתה מגיע למפגש ביום שישי?

הדרומי*

New member
תודה בעבור העיצות למה אני כבר מתחיל

לישם אותם ותודה גם עבור ההסברים אני למיפגש לא יכול להגיע אני ורומי נראה לי שנעשה מעין מפגש באותו זמן בקפולסקי באילת או על מדרגות אל גא´צו שם בעצם למה לא לעלות על ארקיע ולקפוץ לאילת ושכולם יקפצו לפי פרסומת { מיפגש באילת במקום בעזריאלי ? טוב לצערי אני לא יוכל להיות כי אני היה באילת באותו הזמן אבל אתם תהנו ותבלו ותוכלו גם בשבילי בסדר כזה? מחר אני "הולך" לצילום ושט קיבה השם ישמור שהכול בסדר שם
ממני ה
הדרומי

רוייקו

New member
כשיורדים במישקל מרגישים שהרגליים

קופאות.. זה קורה אחרי ההרזיה, אחרי שמורידים משקל רציני. יש כאלה שמפתחים קשיי הסתגלות לחורף ועל כל המשתמע ממנו.. אני, למשל, אם אני לא נכנס למיטה בחורף לבוש, אין לי מה לצפות להרדם ועוד יותר אין לצפות ממני לקום ממנה..

ורד *

New member
הפתרון של סבתא

בקבוק חם- שקונים אותו בבית מרקחת ב-18 ש"ח עובד כמו שעון. ורד

דליה.ד

New member
רגליים קפואות

וואללה, רק עכשיו קלטתי שלא רק לי קר בחלק הדרומי של הגוף. כששמנים אז חם לנו וכשאנחנו רזים אז קר לנו אה? טוב גם לרזון יש מחיר!

רוייקו

New member
כשרזיתי את כל 100 אחוז המישקל העודף

נכנסתי בדיוק לחורף. זה היה החורף הראשון בחיים שלי כרזה. תמיד הייתי שמן עד אז. לא ידעתי עד אז מה זה חולצה ארוכה. איפהההה. חבל על הזמן. מעילים לא לבשתי מעולם בארץ. גרתי בארה"ב לשנה ב 1987 וזו הייתה השנה היחידה בחיי שידעתי בגדים חמים, אבל בארץ גם בחורף לבשתי בגדים קצרים. תמיד הזעתי. תמיד התקשיתי להרדם בגלל החום, תמיד התנשפתי. תמיד החולצה הייתה רטובה או לכל הפחות לחה מהזעה, אבל קר ?? לא ידעתי עד אז. ופתאום, בבת אחת לא הייתי עוד מוגן מהקור. לא יכולתי לצאת מהמיטה. הרגליים קפאו לי בכל מצב כמעט. אני זוכר שבכל פעם שביצבצה שמש, הלכתי לחשוף את הנעליים השחורות לשמש, שיתחממו. שיתבשלו, העיקר שלא יהיה קר. בעיקר הרגליים קפאו לי, אבל לא רק, כל העצמות כאבו לי. פעם ראשונה שקניתי כמה!!! מעילים. השנה בטוח יהיה לי הרבה פחות חם. התרגלתי. כדאי לבדוק מדי חצי שנה את ההמוגלובין בדם וגם ויטמינים כגון בי 12 על לשלול חוסרים כלשהם.

פנינוש

New member
אייך עשית את זה ובכמה זמן ../images/Emo24.gif

מעננין אותי על מה וותרת כדי להגיע להישג הזה ספר לנו זה מעניין
קבל
לנשמה
לגוף למען שיהיה לך חם

lir42

New member
דרומי יקר

מכירה היטב את ההרגשה במיוחד כעת שאני ממגמת ירידה אני כל הזמן קופאת מקור יש לי 2 הצעות אליך: א.ללכת לישון עם סדין חשמלי וגרבים ופוך ב.ללכת לישון עם בחורה ולהתחמם יחדיו
שלך לירי

הדרומי*

New member
מכול העצעות אני בוחר באות ב ../images/Emo8.gif

נראה לי הכי טוב
טוב עושה את הכול

פנינוש

New member
לילה טוב לך לירי ../images/Emo25.gif

לא שומעים אותך
מה קורה? הכל טוב
אנו נפגש ביום שישי נכון