למי יש הופעות חיות של מייקל

aasham

New member
למי יש הופעות חיות של מייקל../images/Emo79.gif

למי יש הופעות מ Dangerous touer 1993 או מ- history? שלחו תגובה להודעה זו.

Marty McFly

New member
אין לי הופעות...

אבל אני רק רוצה להגיד בקשר לזה שהייתי בהופעה שלו בארץ, בכיתה ב´ או ג´... ואני עדיין זוכר חלקים מזה!! כל כך נהניתי, היה ממש גדול!!

gaia20

New member
השירים שלו...

אכן מתאימים לכיתה ב´ או ג´ אבל.... לא יותר מזה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Marty McFly

New member
אתה באמת חושב ככה??

אה - זו התשובה!! בגלל זה הוא מיליונר, ואתה בנאדם מסכן שיושב וכותב בפורומים!! זו התשובה בנאדם!!

gaia20

New member
אמרתי את זה ....

בגלל שהשירים שלו מ-ס-ר-י-ח-י-ם.... ולא בגלל שהוא מליונר... מה קרה? אתה לא יכול לשמוע דעה מנוגדת לשלך??? אני לא אוהבת אותו וזכותי להגיד את זה..... אני לא אשתמש במילים כמו שלך, אני לא ארד לרמה שלך.... והוא עדין מ-ג-ע-י-ל!!!

Marty McFly

New member
את יודעת מה? את צודקת...

מצטער, העייפות דיברה במקומי. ויש לך את הזכות להביע את דעתך, ואני מעוניין לדעת למה את חושבת כך. אבל אני מת מעייפות והולך לישון, אז אני אגיב לך מחר. ואני רק רוצה להגיד שהוא שולט!! לילה טוב!!
דניאל

gaia20

New member
דניאל...

זה נשמע יותר טוב.... טוב, אז הסיבה שאני לא אוהבת אותו היא פשוטה- קוראים לזהטעם. ו..."על טעם וריח אין להתווכח".... אולי זה נראה לך טעם רע, כמו שלי נראה טעם רע הבחירת זמרים שלך... בכל מקרה שיהיה לך לילה טוב או בוקר טוב(מתי שתקרא את זה) גאיה.

אין בעיה, לא התווכחתי איתך...

אם זה הטעם שלך, זכותך, אני מודה. אבל זה לא אומר שהפורום הזה ימשוך זבובים, או שמייקל זמר גרוע, או באיזו מילה שהשתמשת מקודם כדי לתאר אותו... אז כמו שזה הטעם שלנו, לך אין את הזכות לקלל את הזמר. את יכולה להגיד את דעתך, אבל גם כן בכבוד... ואם אפשר לדעת, מה הטעם שלך?

HeartBreaker

New member
טוב את מוכנה לעוף מפה????

תגידי...מה עובר עלייך????מה את עושה בפורום של מייקל בכלל????יש לך דעה...אז יופי את יכולה להגיד אותה כמו בן אדם...ובגלל שלא אמרת אותה כמו בן אדם אני מרשה לעצמי להגיד לך שהדעה שלך מעניינת את הזין שאין לי...אז יאללה עופי מהפורום הזה כבר...כי אף אחד לא ממש שם עלייך פה ואת לא משנה דעה של אף אחד...מייקל תמיד אבל ת-מ-י-ד יהיה המלך אם השירים שלו לכיתות ב´ ואם לא...בנתיים הוא זה שמרויח סכומים שהיית רוצה לחלום עליהם ולא רק בגלל ילדים בכיתה ב´ אלא אנשים קצת יותר בוגרים שמבינים במוסיקה...ובקשר לדעה שלך על המראה שלו...אם היית יותר יפה ממנו...אז סבבה אבל האפשרות הזאת ממש לא נראה לי אפשרית...אז תזדייני מפה כבר

aasham

New member
טוב מאוד אמרתה hartbreaker

אני מסכים עם כל מילה שלך,אתה אחלה גבר(אם יש לך זין...)!!!

aasham

New member
למי יש הופעות מוקלטות של מייקל?

למי יש הופעות מוקלטות של מייקל?

aasham

New member
הודעה נוספת ל- hearbreaker!

מצטער שחשבתי שאת בן בהודעה הקודמת (לא קלטתי זאת בהתחלה), אבל אני עדיין רוצה(בן) להגיד לך שאני מסכים בהחלט עם מה שאמרת לזונה ההיא...

שיר 14

New member
כן כן תודה :)

תודה שקלטת שאני בת :)) טוב לא נורא חפיף נסלח לך העיקר שהבנת... (השם HEARTBREAKER זה בעברית "שוברת לבבות" שיר 2 בדיסק החדש של מייקל)

AS2000

New member
History Tour 1997

זו הייתה חתיכת הופעה ( ההופעה שודרה בערוץ 3 בכבלים ) מייקל לא היה ממש בשיא של הקריירה שלו באותו סיבוב הופעות אבל תודה לאל הוא לא איבד את מגע הקסמים שלו מייקל ביצע כ- 25 שירים כל הביצועים היו מלווים בריקודים מדהימים ובתפאורה מרשימה להיטים קלאסיים כמו "Billie Jean " ו-"Beat it" בוצעו ע"י PLAY BACK ולא ע"י הקול האמיתי בזמן אמת וזה חבל לצערי כמעט כל השירים בוצעו כך אבל זה לא גרם להופעה להפוך לפחות טובה מייקל עדיין עשה את שלו והביא אותה בהופעה בת זונה שאפילו אבא שלי שלא ממש חולה עליו נהנה לראות אותה .

אהבתיה

New member
גם לי יש את ההופעה החיה הזאת...

של היסטורי...אפילו הקלטתי אותה בשידור חי בערוץ הגרמני!!! לפי דעתי היא הופעה ממש מעולה אם כי אני מסכימה איתך שהרוב היה בפלייבק וחבל... וחוץ מזה הייתי בהופעה בארץ...ותודה להורים שלי שלקחו אותי אליה כי בזכותה התחלתי לאהוב את מייקל האדיר!!!

למעלה