למי יש הוראות לסריגת פונצ'ו -זוכרים

p a l o m a

New member
למי יש הוראות לסריגת פונצ'ו -זוכרים

שהיה מודרני לפני 30 שנה? נו, עכשיו חזר לאופנה ממש בהיסטריה.. הייתי סורגת אותם במהירות .... ועכשיו שכחתי את ההוראות.. רק איך מתחילים את "המשולש"????????????

אנימו

New member
פלומה- בטח יש הוראות בפורום לסריגה

ואם תרצי לראות דוגמא - יש לי אחד שנותר לפליטה ועוד אחד אצל גיסתי שהענקתי לה במתנה ומשתמשת עד היום. מסתובבות בארץ כמה וכמה יצירות שלי! היהת לזה תכונה להתקדם בצ'יק צ'ק והסיפוק היה די מיידי

p a l o m a

New member
אנימו וואו! ל ז ה קוראים../images/Emo6.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

"הציפור הכחולה" מחפשת מחפשת וזה נמצא ממש מתחת לאף.....תודה..........

אנפה2

New member
יש לי פונצו' בצבע ורוד

ובורדו , עוד מהימים של אז, שסרגתי ושמרתי, תכנסי לתפוז תמיכה , או שאלה קטנה , תשאלי איזה פורום עוסק בסריגה, יענו לך ושם תקבלי הוראות מדויקות. בהצלחה.

אנפה2

New member
ובגלל הסיפוק המיידי גם אני

אהבתי לסרוג במסרגה אחת , ויש לי עוד צעיף משולש (לא פונצו') הצבע אוף וואיט, ובשנה שעברה השתמשתי בו, כמו חדש ואופנתי ביותר, אם תקבלי הוראות סריגה אשמח לחזור לחווית הסריגה, אני זוכרת שהיו תקופות שלא יכולתי לשבת בלי לסרוג, אבל רק במסרגה אחת. בשני מסרגות היה נראה לי כמו לבנות בית, ההתקדמו איטית ביותר.

p a l o m a

New member
מה שנראה "אז" לאט היום זה כבר "מהר"

שבי ליד הTV ותתחילי לסרוג.. בהנד עפעף את מסיימת "צד".....בשנה שעברה סרגתי ככה ווסט לאימי היקרה.. בלי הוראות מהראש ויצא נפלא..

p a l o m a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo127.gif../images/Emo187.gif../images/Emo187.gif

ע ו מ ר 4

New member
לא גימלאית.....

ו..הולכת ליום חדש....בגשם. ובקשר לכוכב שהתבקשתם להוסיף....זכרו : שלכל אחד כוכב יש בשמים...

הענאלע

New member
פלומה, עשית לי חשק לסרוג גםלי משהו

אני עכשיו סורגת אפודות לשני הפיצקלך החדשים שלי!

איזה כף עוררנו אותכן סבתות יקרות

אני סורגת מגיל 10 כך ש 46 שנה אני עם מסרגות ביד ולא הפסקתי לרגעאז אתן גימלאיות סירגו לנכדודס שלכם ואיזה נחת יהיה לכן מוכנה להזכיר לכן אפילו איך סורגים או תעשו מפגש בינכן ואצטרף אליכן אבל אני מראשלצ כחו בחשבון

למעלה