למי יש היום יומולדת ?

gamari

New member
למי יש היום יומולדת ? ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

تولدت مبارک آقای پرویز
למי שלא הבין... למר
מנהל
פורום
האחד והיחיד
פרויז تبریک به یکصد و بیست و سال תמשיך לכתוב אמרי שפר ודברים מעניינים......

פרויז1

New member
../images/Emo24.gifניר יקירי!../images/Emo6.gifתודה רבה!

מתוק שלי, למה לא רואים אותך? ביום חמישי תתארח בפורום פַּרי סני. אם חשבת שויתרתי לך על ארוח או שכחתי , חחח... הצחקת.. אתה אחרי פַּרי. תתכונן! נשיקות לתינוקי החמוד ושמור עליהם ועל עצמך! طرف رفته بوده خواستگاری , برمیگردن خونه خانوادش میگن : چرا اینقد خجالت میکشیدی ؟ میگه : اگه شما هم هر روز از بابای دختره کاندوم می خریدین , خجالت میکشیدین תרגום : אחד הלך לבקש ידי עלמה יפה. חוזר הביתה, משפחתו מתריסים כלפיו : למה התנהגת בצניעות מוגזמת והתביישת ? ענה : אם גם אתם הייתם בכל יום רוכשים קונדומים אצל אבא שלה, הייתם מתנהגים בצניעות מוגזמת ומתביישים.

gamari

New member
המון מזל טוב

תודה רבה לא נעלמתי... התינוק אמנם תופס חלק נכבד מהזמן הפנוי, , אך בתקופה זו אני גם משפץ את הדירה שלי,, אני עושה הכל לבד כך שאני כמעט לא יושב על המחשב אלא לצרכי עבודה בלבד. מבטיח להתפנות ולהראות נוכחות. תיהנה מהיום, , אחרי הכל לא כל יום מגיעים לגיל 40.... תחגוג כמה שאפשר..

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתסיים את השיפוצים,

ותודיע לי !
ושתתחדשו !

THE WIZARD 55

New member
וללה הרגשתי שהיום יום מיוחד

בגלל זה נכנסתי אחרת איך תסביררר מזל טוב לפרוייזז המקסים!!!! אושר בריאות ואהבה אינסופית...
מי יתן וכל חלומותיך יהפכו למציאות נשיקות וחיבוקים

פרויז1

New member
../images/Emo24.gifויז מלאת חן כתמיד !

לשונך נטף צוּפים וקולמוסך בנתיבות יפים! (בנימין זאב פרויז) חברה שלי ! תודה על כל הברכות היפות והחבריות ! קבלי ים אהבה! פרויז.

YEKI 1

New member
../images/Emo99.gifברכות לתאהריכי תבלדה פרויז ../images/Emo140.gif

בקרוב אני העלה לכאן צרור ברכות באספאונית עתיקה, כפי שמלמדות אותי עכשיו הסבתות שלי : שענז חנום ומוחתרם חנום ! כחה שחברוש, אשנה אחה'יה מנה'לה , אחא פרויז לא יוכל להגיד מאחורי גבי שהין דותה אספאוני דייונה ג'יבונה , יודעת רק לקלל .....

פרויז1

New member
וכמובן :

תודה על הברכות למימולטה. ונשמח לברכות באספהאנית !

אילבן

New member
איך לא ידעתי.

לפרויז האיש האהוב ביותר ברחבי הנט. קבל ברכות מכל הלב. ששאיפותיך יתגשמו. חבר שלי.

פרויז1

New member
תודה לאיש

הכי ישיר שמכה בחצי העם, תוך שמביט ישירות בעיניים של הצד המוכה! חבר ושיש של כולם, ללא משוא פנים שכולם אוהבים לאהוב ומכבדים אותו . החבר שלי אילבן!

למעלה