למי יש הסבר לזה

austin1

New member
זה לא בלונים זה הרבה מאוד בלונים

והם אפילו מחוברים בחוטים אחד לשני

hamamin

New member
אם לא בלונים מחוברים,אז

עבמים מסוממים. במקסיכו כמו במכסיקו העסק דפוק לגמרי--- ההסבר לצילום המאד לא ממוקד, זה ארבעה בלונים ממולאים הליום או מימן,גדולים שאליהם קשורים בלונים קטנים ממולאי אוויר. כדי ליצור צורה לא ברורה של התנהגות.

לא ברור בכלל מה קורה שם.

קשה לראות בתמונות האלה בלונים, כיוון שאין התנהגות של בלון. אני אישית לא רואה אפשרות להחליט מה רואים בתמונות. מה שגם האנליזה של התמונות, לא מוכיחה בלונים ובטח שלא מעבר לתמונות לא ברורות של עצמים מחוברים - באופן לא ברור. בגדול - עצם זה שיש משהו שמזכיר 'חוטים', לא מצביע על חוטים. חוטים הם פריט קטן ומאוד דק...וגודלו במרחקים כאלו, לא יקלט במצלמה. בטח שלא לדבר על מצלמה ביתית שבקושי מצולמים העצמים הלבנים. עוד סרטון שאי אפשר לקבוע בו מה בכלל נראה שם למעלה. ההשערות כרגיל, יכולות להיות כמו תמיד לדעתי.

promod

New member
האנליזה של ארובת העין שלי קלטה מה זה

חבורת מקסיקנים או מקסיקני אחד משועמם או די חכם שניסה להרוויח משהו.

נדמה לי שהכוונה היא לפיברוק מכסיקני

או פיברוק של מכסיקני/ם . תקנו אותי אם טעיתי.

אז אם אין כל הוכחה וישנן השערות,

אז כפי שרשמתי, השערות יש אין סוף. אפשר לומר ש: 1. זה אקט תיירותי, בשביל שיגיעו יותר תיירים למקסיקו, והיקף ההכנסה שלהם יגדל, בדיוק כמו מקום התיירות הקרוב לאזור 51. 2.הממשלה אחראית, והם עורכים ניסויים במתקני מיוחדים, ובעוד שכולם חושבים שזה עוד עצמים בלתי מזוהים - זה למעשה, משהו שהממשלה בודקת איתו את מזג האוויר. האפשרויות עוד רבות, וקל לשער בעוד שלהוכיח קשה מאוד. תקן אותי אם אני טועה

שפרומוד יתקן ../images/Emo13.gif

אני רק ניסיתי להסביר שהוא לא התכוון למכסיקני שמרחף שם בין הבלונים.

promod

New member
אתה צודק בכיוון

אבל הערכה שלי שזה דווקא גוף פרטי ולא ממשלתי.. הערכתי בלבד.

למעלה