למי יש חמה שחושבת שבנה הוא

הגנובה

New member
למי יש חמה שחושבת שבנה הוא

רכושה? שהיא קנאית כל כך לבנה ומתנהגת כאילו היא המאהבת שלו? והאם ראיתם את ההתנהגות הזו לפני הנישואין? אשמח לקבל תשובות!!

חמותי שלי ../images/Emo185.gifשבו ותחזיקו חזק

בהתחלה הייתה עושה לבעלי "חיזור גורלי" (רק מזל שלא גידלנו ארנבת בבית
) הייתה מתקשרת בשעות מוקדמות של הבוקר והייתה מבקשת אותו בסגנון של "אפשר לדבר עם..." בלי בוקר טוב, בלי לפנות אליי (והייתה שומעת אותי חצי רדומה , רבאק זה יום שישי ויש לי הזדמנות לישון!!!) וכאילו הפליפינית ענתה לה !!! אז... טוב, שלב א´ : לא הייתי עונה לה ב "רגע" וכאלה אלא זורקת את השפופרת על הרצפה (בכדי שתתחרש על הדרך !!) ומעירה את בעלי. שלב ב´ : הייתי עונה בשיא הקריזה (7:30 בבוקר זו רק היא לא?) ועושה לבעלי "פרצוף נפט" לכל היום. שלב ג´ : ביום חמישי בלילה מאוחר (אני האחרונה שהולכת לישון) בשקט בשקט מנתקת את הטלפונים וכך היא יכולה לצלצל עד מחרתיים. אתן מכירות את השיר : "את מסננת אותי" של קוקו? אז....... זאת אני
כך בעוונותיי הרבים הפכתי בעל כורחי להיות מסננת כפייתית , אבל היום כשאני כועסת על בעלי ליד אימו והיא מנסה בצחוק לכעוס עליי (שאני כועסת על "מחמל נפשה")אני מיד שולפת " רוצה אותו חזרה?, קחי אותו" והיא מיד מזדעקת "לא, חס ושלום תשמרי אותו לעצמך, אין לי מה לעשות בחיים?" אז הכל בנות עניין של חינוך !!!!!!!

בולי27

New member
כן....בסדר....ממש יעבוד על חמותי

אם לא בטלפון אז יש
(בשביל מה המציאו את הסלולארי?!) ואם לא בסלולאר יש ביפר (?!) ואם לא יענה לאף אחד, יתקשרו אלי (וגם יבואו אליי בתלונות, למה הוא לא עונה?) וכשיצליחו "לתפוס" אותו, יעשו לו חקירה צולבת (איפה היית? מה עשית? איך העזת לא לענות לטלפון?) דבר אחד יאמר "לזכותם" זה לא קורה הרבה שהם רוצים לדבר איתו בכל מחיר, (אבל כשזה קורה זה לעולם יהיה בשעות מוזרות), ובד"כ הם מעדיפים שהוא יתקשר אליהם (עולה הרבה כסף להתקשר, אז הם ניתקו את הטלפון של בזק בבית, ומוציאים שיחות רק מהטלפון הסלולארי של האבא ותחת פיקוחו!!!!) אז החקירות הצולבות (בדרך כלל) הם למה לא התקשרת היום? למה לא התקשרת אתמול? תתקשר מחר? וברגע שאנחנו מגיעים לשם, תתקשר לפה ותתקשר לשם....(באנו לבקר אותם, בשביל שיהיה להם מאיפה להוציא שיחות לא?!)

בולי, גם רומא לא נבנתה ביום אחד ../images/Emo8.gif

שם המשחק : ה ת מ ד ה !! ככל תתמידי לפעול בצורה אחת כך תצליחי בסופו של דבר לחסום אותם. הסיפור מוכר עד כדי כאב, ומיצדך שיעשו לו חקירה צולבת (אולי כך הוא יתעשת ויעמידם במקומם. תגידי.....? מיטה זוגית בשביל שניים או ארבעה? וואלה, ממש חיזור גורלי!! את צריכה לקבל בכתובה "תוספת סיכון" במוקטעה ברמלה יותר שקט.

בולי27

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל כתבתי שזה קורה מעט.... ובקשר להעמידם במקומם, הוא מרחם עליהם יותר מדי, זה יעלה לו בבריאות שלו....

בולי27

New member
בערך....לא בדיוק....

פעם כשישבנו עם חברים (וכל אחד סיפר על "השטיקים" של ההורים של בן זוגו) נפלט לבעלי משפט (חצי צחוק, חצי רציני) "....אמא שלי, לא אכפת לה בכלל שאני אתגרש, העיקר שאני אהיה לידה..." היא לא ממש מראה שהוא "הרכוש" שלה, יש לה שיטה אחרת, היא מושכת אותו אליהם ע"י סחיטה ריגשית, תמיד רוצה שהוא ירחם עליה (כי היא רוצה שהוא יבוא), תמיד רוצה שהוא יביא לה דברים, יעשה בשבילה, כל הזמן רק רוצים לקחת לקחת לקחת! כל מה שיש ולא משנה מה! (יש להם אובססיה, להוציא מהבן שלהם כל מה שאפשר...אני עוד אספר דוגמאות). לא לא ידעתי את זה לפני החתונה, אם הייתי יודעת ייתכן ולא הייתי גולשת פה היום...
הכל התחיל ביום שקבענו תאריך לחתונה. לאט לאט נגלה הפרצוף האמיתי שלהם...אבל זה לוקח זמן להפנים שזה המצב החדש ומהיום זה הסטטוס.

הגנובה

New member
באמת בולי?

המצב וא עד כדי כך גרוע שלא היית מתחתנת אתו לו ידעת? האם כשאת מדברת עם בעלך הוא מבין ללבך ומסה לשנות דברים? אני חושבת שהמצב בינינו לבין הוריו של בעלי לא היה גרוע מעולם כפי שהוא היום... אבל בעלי (היום!!) מבין לליבי ועומד לצידי (אני מדגישה - לקח זמן עד שהוא הבין שלא אנחנו הסיבה לבלאגאן הזה). כשאני חושבת אחורה, אני מנסה להחליט אם הייתי מתחתנת איתו לו ידעתי מה צופן העתיד עם הוריו.... המון זמן התנדנדתי בנושא הזה - מצד אחד - יש את בעלי שאוהב אותי ואני אותו מאוד!! אני מאמינה שללא האהבה הזאת לא היינו שורדים את כל התלאות שעברנו בחיים - ותאמיני לי - מה שאנחנו עברנו בחיינו הקצרים - אנשים בני שמונים לא עברו!! עם האהבה שלו יש לי גם שני ילדים מקסימים!! ומצד שני יש את הוריו שמנסים להפוך את חיינו לגיהנום. מצידם - עדיף היה אם נתגרש ו"יותר עדיף" אם אני אעלם מעל פני כדור הארץ - כך יהיה להם אותו ואת הילדים רק לעצמם!! השאלה הגדולה - אם אני מוותרת על בעלי וילדי וחיי המשפחה המקסימים שיש לנו ביחד רק כדי לא להכיר אותם או לא לחיות איתם? התשובה הברורה - לעולם לא!!! אני מקווה בשבילך שבסופו של דבר תגיעי גם את למסקנה ש - אם כל הצער שבקירבתם - בעלך ומשפחתך חשובים יותר ולא היית עושה שום דבר אחרת!

בולי27

New member
תראי, זה משתנה מיום ליום...

בימים שהם מוציאים אותי מהכלים, אני בהחלט מרגישה שחבל שהכרתי אותו, ושום אהבה בעולם לא שווה אם סובלים ככה. אבל בימים שהכל "פרווה" אני אומרת שהייתי מתחתנת איתו למרות הכל, כי אני מתה עליו! אין לנו עדיין ילדים (רק כלבה משגעת) אז אין לי את ההרגשה הזו של "הילדים היו שווים הכל" אני מניחה שבעתיד בהחלט ארגיש ככה! לגבי ההתנהגות שלו, רב הזמן הוא נותן לדברים "להחליק" לו ליד האוזן. הוא מאוד מרחם על ההורים שלו, כי הם דאגו שככה הוא ירגיש (ע"י סחיטה ריגשית בלתי פוסקת, שאפילו טיפול מקצועי לא עקר את התחושות האלו) הוא יודע שאני צודקת, אבל מעדיף "לא להגיד דברים בקול רם" הוא מתחבא מאחורי משפטים כמו: "ההורים שלי הם אנשים פרימיטיבים, וטיפשים, אז תקבלי את השטויות שלהם..." או "אבא שלי השתגע, אני לא יודע מה קרה לו, אבל זה לא רק איתך, תראי איך הוא רב עם א´, או ב´, או ג´..."

הגנובה

New member
הוא קופי של בעלי!!

אבל בעלי לא מנסה יותר לבקש ממני לקבל אותם כמו שהם...

הגנובה

New member
אף פעם על תתיאשי!

תראי, אני מכירה את התשובות האלה: "לאמא שלי יש שריטה במוח"... "אמא שלי קוטנרול-פריק ואין מה לעשות"... "אבא שלי רגיל שהדברים נעשים לפי רצונו"... ועוד ועוד כאלה פנינים.... בעבר - כעסתי עליו נורא על התשובות האלה, שנותנות לו לגיטימציה לא להתעמת עם הוריו... אבל בסוף הבנתי שכמו שיש התעללות פיזית בילדים - יש גם התעללות נפשית - זה מה שבעלי עבר... היום בעלי כמעט בן 40 - הוא עדיין לא מסוגל להוציא מילה ליד אביו... אני די מרחמת עליו... וכבר מזמן הבנתי שככה הם - ואין מה לעשות.... אבל עם כל התובנה הזאת - אני לעולם לא אתן להם לדרוך עלי יותר!!!! בעלי יצטרך להתמודד עם הדברים כמו שהם - אני יותר לא אהיה שק האיגרוך של משפחתו!! אני מקווה שתביני את זה הרבה לפני שיעברו עוד 10 שנים!! אל תהייה שק האיגרוף או השטיח של אף אחד!! - ובעלך יצטרך להתמודד עם זה!!

בולי27

New member
אהההה.....אז כבר הבנתי וישמתי

עד העונג הבא..... נראה איך הוא יגיב בפעם הבאה, אני לא יכולה לדעת מראש אם הוא יהיה בסדר. אבל... לפחות בדיבורים הוא מצדיק אותי (ברב הפעמים)

בולי, הסיפור שלך הוא קלאסי ../images/Emo14.gif

אבל תביני ותבינו כולכן: בן עפ"י הקלאסיקה בצד של אמא !! ובת הולכת לצד של אבא !! (אצלי הבעל הלך עם החבר´ה
) תראה שגם אצל ילדכם זה כך ואתן בעצמכן גם כך (למעט כשאנו גדלות ויש לנו מכנה יותר משותף עם האמא שלנו) אנחנו (אני בכל אופן) בילדותינו התמרדנו כנגד האמא ולא כנגד האבא. אז למה הבעלים שלנו אמורים להיות שונים?

למעלה