למי יש טיפים למסע בנחל תות??

מאדמאן

New member
למי יש טיפים למסע בנחל תות??

זה המסלול שקבעתי לעצמי לסופש"ב זה. לא מכיר , לא ראיתי , לא הייתי וכיוב'. כמה טיפים לא יזיקו. תודות.

shl17

New member
אם אני לא טועה זה הנחל שהולך

לאורך הכביש בואדי מילק ,אם כן אז סתם זבל של מסלול אין בו כלוםמיוחד(אולי קצת בוץ)חבל לרכב בסביבה ככ טובה במסלול הנל

מאדמאן

New member
תודה - נלקח בחשבון..

יש עוד טיפים ?? - שמעתי שהמסלול לא רע דווקא. בעיקר קרוב לנחל. anybody...

מאדמאן

New member
נו מה ?

אין לאף אחד מהתות תחים פה סיפור על חב תות שהוא ספג או הנח תות שהוא הנחית בנחל תות. הייתי בטוח שאני מהאחרונים שיגיעו לנחל תות ומתברר שאני צריך לעשות פה קפצות של השרשור כדי לקבל מעט מידע... נראה לי שהחמצתי מישהו שבודאי מכיר את המסלול. עשו טובה ... anybody..

alonaski

New member
כגולשת הפורום הנאמנה והותיקה...

לא זכור לי שאי פעם מישהו הכניס חוויות או רשמי רכיבה במסלול הזה!... אתה יכול לפנות גם לאתר הרים או פה בקהילה, או בשוונג = בשלושת המקומות האלה יש רשימות של מסלולי רכיבה מומלצים של רוכבים. חפש שם - אם אתה כ"כ בטוח שזה מסלול רכיב ופופולארי... אם הוא אכן כזה - אני משוכנעת שתמצא רשמים והמלצות!

מאדמאן

New member
מצאתי רק כתבה אחת

אז אני יהיה החלוץ. דיווח ביום א'... נקווה שזה יהיה שווה את המאמץ ונביא תמונות.

ody cohen

New member
מסלול חביב, אבל...

קצר - נחל תות מתחיל באזור אלייקים, וקצת לפני בת שלמה הוא מתחבר לנחל דליה. רוב הזמן זורם במקביל לכביש. בחורף יש זרימה (אפילו חזקה - בסוף החורף). לאורך הערוץ יש עצי תות, ומסביב - גבעות המתכסות פריחה באביב (עכשיו בטח ירוקות). ראיתי שם פעם קבוצת צבאים! יש כניסה לשביל לאורך הנחל, בערך 1-2 ק"מ מצומת אלייקים. אולי גם יש שביל המתחיל מאזור אלייקים? מומלץ לשלב את נחל תות בטיול יותר דגול, נגיד - כולל חזרה דרך נחל דליה. מה אתה מתכנן?

ody cohen

New member
חזרתי, בדיוק בזמן לראות את התמונות

מהטיול שלכם. הבנתי שהיו הרבה משתתפים. איך היה?

מאדמאן

New member
אני מתכוון לטחון את הפדלים

שלוש ארבע שעות באזור - אני רואה שהמסלול קצר אבל אני מתכוון להכנס לעופר ומשם לרדת לעמיקם וכיוב'. נראה. בכל מקרה - תודה ונדווח כשנהיה שם,אם כי - יש ליתחושה שאני דוחה את זה בגלל דלקת בגרון...

למעלה