למי יש טיפ?

אור ה101

New member
למי יש טיפ?

אפשר לאמר שפעם היה לי דבר כזה שנקרא ריכוז היום המצב שלי בקאנטים מהבחי` מה שמוריד לי את הביטחון ל0 אולי יש למשו עיצה?

osho7

New member
תרגילי../images/Emo60.gif יוגה

תרגילי יוגה גורמים לכמה שינויים גופניים ומנטליים. בשלב ראשון הם יוצרים הרפיה בשלב שני גמישות ופתיחת הצ'אקרות, מה שגורם לגוף להתחמם ולפתוח מחסומים אנרגטיים, מה שמבטל גם עייפות שנוצרת ממתח (שלא בדומה לעייפות מחוסר שינה). כתוצאה מכל אלה רמת הריכוז משתפרת כי הגוף נמצא בעירנות אבל לא במתח אלא בהרפיה, והאנרגיה שזורמת ולא נתקעת מאפשרת לפנות את עצמה לעבודה מנטלית כמו למשל לימודים ועבודה. אני לא מאסטר ביוגה , בעצמי התחלתי למוד עכשיו ואני כל כך נהינית מהתוצאות שאני ממליצה בכל פה.

אור ה101

New member
לאושו

יש לך אולי כמה דוגמאות לתרגילים? אשמח מאוד אם יש לך רעיונות. בתודה

אור ה101

New member
חח...

כוונתי היתה אם תוכלי לכתוב דוגמאות לתרגילים שביוגה. שתביני נכון לדוגמא דמיון מודרך יש כל מיני תרגילים נכון? אומנם זה דרך הדמיון. אז ביוגה זה דומה איזה סוג תרגילים אלו?

osho7

New member
זהו שלא.

תרגילים ביוגה הם גופניים וצריך לראות - אבל יש ספרים רבים של תרגילי יוגה עם תמונות, אבל הכח טוב זה פשוט להרשם לחוג עם מדריך בשר ודם, שגם מנחה אותך בנשימות וכאלה...

לקשמי

New member
יוגה

היי אור גם אני מתרגלת יוגה שנה וחצי בערך ואני מסכימה עם אושו שאת התרגילים צריך לראות, אי אפשר להסביר אותם בטקסט. התרגול של האסאנות (תרגילי היוגה) נותן המון אנרגיה לגוף והרגשה מנטלית טובה. יתירה מזאת, בניגוד למה שנהוג לחשוב, יוגה היא לא עוד התעמלות ו/או פעילות גופנית. היוגה היא דרך חיים. מאז שנכנסתי לדרך החיים הזאת שנקראת יוגה, החיים שלי השתנו באופן שבו התפיסה שלי ודרך ההסתכלות על העולם השתנו. אני לומדת שכל דבר בחיים הוא שיעור, שום דבר לא קורה סתם ושתמיד הכל לטובה.

גריני

New member
טיפ נוסף: פרחי באך

תמציות של פרחי באך - זה טיפול שהשפעתו די מהירה, טיפול טבעי שאינו גורם לנזקים והעלות בדר"כ די נמוכה

למעלה