למי יש טעם טוב במוזיקה ורוצה לעזור לי

mad alot

New member
למי יש טעם טוב במוזיקה ורוצה לעזור לי

להרחיב את אופקיי המוזיקליים?
אני צריך אמנים חדשים להקשיב להם.

mad alot

New member
מכיר, היא מוכשרת בטירוף.

אני לא מצליח להתחבר אליה אבל, יש בה משהו נורא פופ אמריקאי שמציק לי.
אולי באלבום הבא היא תהיה טיפה יותר בועטת, אני מקווה.

אז אולי תנסה את הזמר הבא

זמר של אלבום אחד, אבל בהחלט אחלה אלבום. נשמע כאילו הוא פליט של הביטלס (אפרופו...אני מאוד אוהבת את הריסון וגם לנון עשה עבודה טובה לבד, אבל הריסון יותר גאון בעיניי)- Al Stewart

אל יענקוביץ המוזר הכי יתאים לך
אישית אני שרוף על DARE TO BE STUPID
וגם על הגרסה שלו לרפסודיה בוהמית
ויש לו עוד המון דברים הזויים כגון ANOTHER ONE RIDES THE BUS וגם WHITE AND NURDY ואפילו משהו ציני כמו Achy Breaky Song ועוד ועוד ..
מומלץ בחום

mad alot

New member
:) הוא חמוד אבל הוא לא באמת בשביל

לשבת ולהאזין, הוא יותר בשביל ההומור.
אבל אם כבר,אז טים מינצ'ין.

עד היום במשך 25 שנות האזנה לשיריו אני עדיין מגלה משפטים מצחיקים ו\או הזויים ו\או נוקבים בשירים הישנים שלו שכבר חרשתי וכמעט ומכיר בע"פ ...
ואגב שכחתי מקודם את "קלוז באט נו סיגר" (עזובותי עכשיו מלרשום באינגלז
)

mad alot

New member
יש טום וויטס בזה:) אבל נשמעים מגניב ממש

אני אחקור, אני אוהב מוזיקה מוזרה.

נוש14

New member
אלי גולדינג

אני שרופה עליה וגם lissie אחלה. תגיד לי אם תרצה עוד, אני יכולה להמשיך להמליץ עד אין קץ

Purple Mushroom

New member
מה הטעם שלך באמת?

עברית? לועזית?
אפשר לצפות מידי פעם בערוץ 24, לראות אם יש הרכבים\זמרים ובעיקר זמרות\יוצרות חדשות.
אפשר במסרים אישיים לתאם פגישה עם שותף שלי האבו ענתר, ח'. י'. אוהב את לנה דל ריי. אבל הטעם שלו במוסיקה די מגוון וטוב.

יש לי מכר, שעדיין גר בהוסטל בדרום תל אביב, הוא מאוד אוהב מוסיקה עברית ישנה, אבל אפשר למצוא אצלו דיסקים עם הברקות. אוהב ללכת לדיסק סנטר בסנטר, ולחור בשחור, קונה בעיקר פעם בשבוע דיסק חדש זול.
כך הכרתי את להקת השקרנים, (שמככבים עכשיו בפרסומות גם בטלויזיה וגם ביו טיוב, בפרסומת לקפה נמס של עלית).
יש לי את האלבום שלהם משנת 2007, הבא יהיה יותר טוב. כשאני שומע את השירים שלהם, חושב עליך (תלוי באיזה שיר):)

Purple Mushroom

New member
אם כבר דיסק סנטר

אפשר להסתובב במקומות של הופעות, כמו האוזן בר, ולבונטין וכאלה, וקפה ביאליק. ולאסוף את התוכניות החודשיות שלהם.
יש ים זמרים חדשים ולא מוכרים בתל אביב. יש שפע.
אגב, מישהו יודע (התחיל הקיץ) מה המיקום החדש של התדר?

אפשר לנסות לעשות מפגש פורום בלילה הלבן, כמו שאדיסון הציעה, הרבה אחרי 22:00 בלילה, באוזן, או בביאליק. בחמישי הבא בלילה בין ה27 ל28 ליוני, 2013 :)

לצערי הטעם המוזיקלי שלי נע לפי הרדיו...

עצוב להודות בזה. פעם היה לי רפרטואר ממש מובחר של אמנים מוזיקליים...

למעלה