למי יש ידע בנושא זה.?

לי כהן

New member
למי יש ידע בנושא זה.?

מישהו יכול להסביר לי (לא חייבים בפירוט כ"כ-אבל אשמח להרחבה)..:) :) איך נעשית הצריבה לדי וי די?? על איזה תוכנה בד"כ צורבים? האם יש מישהו שיוכל ללמד אותי על התוכנה ברגע שאני קונה את הצורב? האם בכלל אני מקבל עם הצורב את התוכנה.? איזה צורב הוא הכי מהיר? של איזה חברה? ואיך בכלל נעשית פעולת הצריבה? האם כאשר סיימתי לערוך סרט אני יכול ישר לצרוב אותו לדי וי די? או שאני חייב לעשות "המרה"? כמו שצריך לעשות כאשר אני רוצה לצרוב לסי די רום...wave ל cda..... האם יש אפשרות כבר לדגום ישר בפורמט של "די וי די"...(שזה mpeg2?????) בכדי שזה יחסוך לי את הקטע של ההמרה? אם בכלל? בקיצור,יש לי הרבה שאלות,אני אשמח אם יש כאן מומחים שיענו לי. אחלה פורום. כבר פירסמתי אותו בכמה מקומות. צפו למטר של מבקרים..:) :)

לי כהן

New member
מה דעתכם על הצורב הזה?

צורב Philips DVDRW228 צורב DVD+ ו-CD פנימי!!! מתנה לכל רוכש - 10 מדיות לצריבה!! מחיר פתיחה: 1799 ש''ח . מחיר מחירון*: 2999 ש''ח יש למישהו דיעה בנושא?

shai955

New member
>>>>>>>>>>>

בעיקרון צריבה לdvd היא מאוד פשוט. יש תוכנה שבאה עם הצורב, שם את מכינה תפריט של הדיסק, ואז פשוט את הולכת איפה שהוא בתוכנה (תלוי איזו תוכנה יש) ואז את נותנת כמה פקודות כמו לצריבה רגילה, עם לעשות נסיון קודם, ועוד כל מיני דברים רגילים ואז זה מתחיל לצרוב רגיל. אני לא יודע איזו תוכנות יש אבל אני צרוב עם תוכנה שניקראת DVDit. היא קלה לשימוש ולא מסובכת. לדעתי את מקבלת עם הצורב תוכנה. אני לא מכיר מהרויות אבל זה לא כמו מהירות של צורב רגיל אלה צורבים DVD צורבים הרבה יותר לעט מי צורבים רגילים שהיום בשוק. כמו שאת יודעת, בשביל לצרוב לDVD צריך להמיר את הסרט לMPRG 2 שזהוא פורמט שמקבץ הרבה בלי שהוא פוגע באיכות. יש תוכנות צריבה ששם את יכולה לעשות את ההמרה, אבל יש תוכנות שאת לא יכולה. יש אפשרות לעשות את ההמרה בפרימיר (זה מה שאני עושה). יש כרטיסים שהם בעצם יכולים ישר לדגום לMPEG 2, כלומר שעה סרט, אז שעה העברה למחשב שזה כבר דוגם ישר לפורמט MPEG 2. אם לא הסברתי הכל או יש לך עוד שאלות אז אני פה

לי כהן

New member
יש לי מטרוקס 2000

האם זה יכול לדגום לי ב mpeg 2?? אני רואה שיש את האופציה הזו....אבל מה רואים אחרי הדגימה? הסיומת של אותו קובץ אמורה להיות avi??? כמו שיש לי עכשיו.. או שהסיומת אמורה להיות mpeg 2??? אם דגמתי ב mpeg 2. ולמה שמעתי שיש צורך לעשות המרה לסיומת שנקראת ibp??או משהו כזה. אשמח לתגובה

shai955

New member
נראה לי שibpזה פורמט שיש על דיסק...

נראה לי שibpזה פורמט שיש על דיסק DVD. כלומר אחרי שצורבים אז עם פותחים את הדיסק ורואים את הקבצים, אז רואים שם שהקבצים מסתיימים בסיומת ibp. אם משהוא יודע על תוכנה שמחזירה את הסרט למחשב אחרי הצריבה?

למעלה