למי יש יום הולדת..? ליעל 0403 המתוקה

ayaly2

New member
למי יש יום הולדת..? ליעל 0403 המתוקה../images/Emo65.gif

המון מזל טוב יעל רק בריאות אושר,יצירה ועשייה

יומולדת שמח ../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

הרבה אושר, שמחה, יצירתיות ואהבה! שכל חלומותייך יתגשמו ותמשיכי ליצור כאלה דברים מהממים!!! חיבוקים

יום הולדת, חגיגה נחמדת ליעל ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב, עד מאה ועשרים הצלחה בכל מעשי ידייך בריאות, אהבה, שמחה ואושר מקווה שאת חוגגת כמו שצריך

פ י ו ל ה

New member
המון מזלטובים קצת באיחור.. אבל טוב מאוחר מאשר

אף פעם:) את יודעת שיש לך יומולדת יום לפני?

../images/Emo77.gifמזל טוב, באיחור קל....

מאחלת לך בריאות אושר ושמחה
שתהני מכל מה שאת עושה מזל טוב

יעל0403

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifתודה תודה לכולם

|פרחובאמת היה לי יום הולדת שמח עם המשפחה הקטנה והחמודה שלי. זה התחיל בהפתעה שעמנואל הקטנה הכינה ניפחה בלונים עם אבא אורי. מעייני והיא ציירו לי עם השכנה צייורים יפים ובבוקר הם הניחו עוגה על השולחן עם נרות ואז הם באו בשקט בשקט לחדר השינה ועמנואל הניחה על הראש שלי זר והתחילה לשיר יום הולדת שמח הפתעעעעעה היא כל כך התרגשה .אחכ המשכתי לעבודה ששם כל הילדים שרו לי יום הולדת שמח . בצהריים הלכתי לסופר לבד וקניתי רק לי גלידה ואכלתי לגמרי לבד זה היה כייף . הלכנו לחנות של פזאלים כי זה האהבה הרביעית של י ופינקתי את עצמי בפאזל והיום אני הולכת למסעדה עם חברות וווווו........ וזהו נגמרה היום הולדת כמההה חבל תודה לכולם על האיחולים תודה פיולה גם באיחור מזלטים טובים גם לךךךךךך

גליתוי

New member
גם אני רוצה לאחל מזל טוב!../images/Emo140.gif

גם באיחור אבל בכל זאת... הרבה מזל טוב! תמשיכי ליצור בובות יפות ולהראות לנו אותן כמובן. ו...מה? את אמא? את נראית ילדה בעצמך, איזה יום הולדת כייפית מאחלת לך רק טוב!

למעלה