למי יש יום הולדת
|!

morg77

New member
למי יש יום הולדת../images/Emo35.gif|!../images/Emo35.gif

למי יש יום הולדת למי למי
?| לבחור הכי כוסון בעולם והזמר הכי מוכשר בעולם justin timberlake שיהיה לו עד 120 שנה שאתה ומקרון תתחתנו כבר ותהיה מאושר... אוהבת אותך ומזל טוב
כפי שאתם רואים חיכתי את חצות כדי לכתוב את ההודעה הסזאת חח..

morg77

New member
סליחה

עכשיו מגיעה לו המזל טוב.......
הלוואיויכולתי לבואאליו הביתה ולברך אותו אבל איפשר

Shiri from the block

Active member
מזל טוב לג'סטין../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif שיהיה לו על 120 שנה../images/Emo41.gif שכל מה שהוא מאחל לעצמו שיתגשם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif ושיהיה לו חיים מאושרים ושמחים../images/Emo13.gif (סתם משו שהכנתי ליומולדת../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif)

Justin RuLeZ

New member
מזלללל טטטווובבבבבב...

ג'סטין שלנו בן 24 היום!!!!!!! הוא גדל להיות המוכשר בעולם!!!! עקבנו אחריו עוד מהילדות....ראינו אותו גודל וראינו איך הוא התפתח מאיש להקה לזמר מוצלח במיוחד!!!!! מאחלת לו הרבה אושר ועושר למרוב שכבר יש לו חחח... ושימשיך לעשות את מה שמשמח אותו לא משנה מה!!!!!!!! love you baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חברה חברה!!!!

גסטין יהיה בן 24 רק בשעה 6 וחצי בערב... לא לשכוח שהוא נולד בשעה הזאת

RJlake

New member
חחחחח איזו דייקנות!!../images/Emo3.gif

אבל בכול מקרה מזל טוב עד 12000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!
מאחלת לו את כול האושר שבעולם ושאף פעם לא יפסיק לשיר לרקוד ולשחק!!!!

MrJTsGirl

New member
האמת זה 6:31PM שעון ארה"ב

תחשבו לבד עוד כמה זמן זה... וזה היומולדת החמישית שלו שאני חוגגת!!! אני חוגגת לו מאז שהוא בן 20!!!!

ג'סטיןןןןןןןןןן../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

כפרה עלייך
יומולדת שמחחחחחחחחח
שכל מה שתאחל לעצמך יתגשם, שיהיה הרבה אושר בנישואין עם קמרון
, ושתשאר מצליח ומוכשר כמו שאתה עכשיו
happy birthday,love
[אני נשמעת כזאת מפגרת
, כתבתי את זה כאילו הוא יקרא את זה]

מזל טוב!!

המון המון מזל טוב!!!!!!!!!!! ג'סטוש המושלם שלי בן 24!!! איזה גדול!!!!!
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!! (בימים הקרובים אני לא יהיה ממש בפורום כי אני חולה...
)

מזל טוב לגסטין!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב לזמר שחקן הכי טוב בכל היקום!!!! גסטין טימברלייק עד 120 שנה גיל 24 זה גיל משגע!! שיעזוב את הצפרגע ויחזור לבריטני הכלבה!!! שיהיה מאושר!... אושר ועושר לנצח!!!

לא להיתייחס על מה שרשמתי על קמרון ו

ובריטני אני לא מיתכוונת לפגוע או משו..

מזל טוב

אני מאחלת לו עד 120 הצחלה בחיים אושר ועושר וחתונה עם קמרון. גסטין שלמותתתתתתתת אני אוהבת אותךךךך.

מזל טובבבבבבבבבבב

שיהיה לו כל מה שהוא היה רוצה לעצמו ושימשיך לעשות מוזיקה טוב ומדהימה !

LISA AND JUSTIN

New member
חחחחחחחח...

שכחתי מזה לגמריייי!! שיווו!! מזל"ט למדהיים שלייי!! הוא בן 24!גאאדד.. הוא גדללל!! שיהיה לו רק טובב!! ונאמרר..א=מ=ן! מתה עליוווווווווווווו שיווו!

fan of jt fan

New member
you guys

מה כולם מאחלים לו עד 120?! כאילו, מה אתם באמת רוצים לראות אותו בתור ישיש מתפרק עם 50 מחלות? אני מאחלת לו עד 70 ועם הרבה כסף לניתוחים פלסטיים

מתוקה שלי

אפילו אם הוא יהיה בגיל 120 מי אמר שהוא יתפרק ויהיה עם 50 מחלות?

למעלה