למי יש יומולדתתת???

O0NoNi0O

New member
למי יש יומולדתתת???

לדנייי? לטום? להארי? ללללאאא. לרונקיפליץץ שלייי. האפרשזיף הכי מושי בתפווזז
רווניייי, מזל טוב, שכול חלומותייך, אפילו הכי קטנים, יתגשמו. שכול מה שאי פעם תייחלי לו יתגשם והכי חשוב? שתיהי מאושרת ותקפצי על דאגי תוך כדי הופעה, תנטרלי גם את הארי וביאו אותי לי
אז, בובה? הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה מזל טוב!! ועכשיו סמיילים של יומולדת:
|בלונים|
[כי את מלכה ולא רק היום]
|כפרעלייך| [חחח סתם]. המון אהבהההה33333>

butbut

New member
../images/Emo126.gifמה?היום?אעאע=]

רוניי מזל טוב
את יודעת שאני מהת עלייך-ושאני גרועה בברכות LOL אם הייתי יכולה הייתי חופרת כאן וכותבת לך מליון מליון דברים XDD אבל זה סתם יישמע מפגר כי אני אל יודעת איך לנסח את זה=]
LOVE YA! שתהיה לך יומולדת הכי שמחה בעולם

butbut

New member
../images/Emo126.gifאוי אלוהים איזה פאדיחות!

חשבתי שהתכוונתי לרוני אחרת [יש לנו 4 רוני בפורום-2 לא פעילות]-שלא ממש פעילה כאן.. חח מצטערת

butbut

New member
../images/Emo126.gifכן../images/Emo9.gif

XD אבל עכשיו נזכרתי שאמרת פעם שהתאריך שלך קצת רחוק יותר XD

roni poynter

New member
הוו ...נועמצ'י כפרה עלייךך אפרשזיף חתיךך שלי|

את יודעת שהייתי בטוחה שתשכחיי..אבל לא שחכתת.חהחהחה תודה תודה תודהה אמן שזה ייתגששששששם..חח
. אה ותחברי לאייסי

../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifמזל טוב!../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

N e r d y

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב:]../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifHappy B-Day../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif

MelMcFly

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

OneStepCloser

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טובD:../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

שכל חלומותייך יתגשמו ! בהצלחה בלימודים ! הרבה אושר כושר יושר ועושר !
אממ.. חח...לא מכירה אותך אבל בכל מקרה שתמשיכי להיות ילדה מדהימה כמו שבטוח את..
אני אוהבת לכתוב ברכות חעחעחעחע

Sharon Kez

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif מלא מזל טוב 333> ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

מקווה שיצא לנו יותר לדבר חח בכל אופן, הרבה בריאות ושתמיד תשמרי על חיוך. רק טוב שיהיה לך! <:

למעלה