למי יש מומולדת?!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo204.gif
לנשמה שלי, רעותי
!! מכיוון שאני לא אוכל לכתוב לך מחר ברכה, אני בסמינר, אני דווקא כן אכתוב היום ת'ברכה ומחר אתקשר
. אוקיי. עותוש, אני אשתדל לא לכתוב עלייך סיפור חחחחחחחחחחחחחח כפרעלייך
אני זוכרת *חח תחילת סיפור* שכשהגעת לפורום כתבת רק להודעות של יאיר, חח ואני כל הזמן התעצבנתי כזה.. שאת נמצאת כאילו רק בגללו כי הכרת אותו לפני ואז התחלת לרדת עליי כל הזמן
, להגיד לי שאני כל הזמן קופצת.. אחרי זה דיברנו במסן ואז בטלפון וכו'.. ואני שונאת אותך
חח סתם, נשמה שלי גיליתי ילדה מדהימה ואכפתית. תמיד את יודעת לעודד אותי שאני עצובה, ומתקשרת בדיוק בזמנים הנכונים שהכי כיף לי לדבר.. משתפות אחת ת'שנייה בחוויות כמו למשל שמורידים לך ת'טבעות תכף.. *אמרתי שאני שונאת אותך?
* חחחח ובכלליות מכעט כל דבר הכי קטן
, לאחרונה קצת לא דיברנו.. אבל בגלל שאני שונאת אותך את תכף תדברי איתי יותר.. נכון
? וואי אני זוכרת שרק נכנסת ודברנו אמרת לי שאת רוצה להיות חוקית!! ואז שאלתי.. בת כמה את? ואמרת לי 17 וקצת
.. בלב חשבתי : "יש לה זמן מה היא מתלהבת
.. גמלי יש עוד זמן
" והנה זה הגיע.. מהר מהצפוי... *פיי איך שהזמן רץץ.. זקנה שכמותי* בקיצור, כיף לי לראות את השם שלך מתקשר אליי חחח : "רעות תוס מתקשר.." בפלא הכוונה
.. אני יודעת שאחרי השיחה אני אתהלך עם חיוך מפגר כזה שעדיף לא לצאת מהבית.. במיוחד לא באוטובוס שמחייכים לאנשים.. עושים פאדיחות.. יהיה טוב
.. תראי לאיפה הברכה זורמת
. טוב, אני לא צ'ה לעשות סיפור.. כבר עשיתי.. אבל לא נורא. אז מה אני יכולה לאחל לך נשמה שלי!? שיהיה לך רק טוב, שיהיו לך חיים ארוכים ומאושרים, עד 120 שתצליחי בכל מעשה ידייך, שתדעי להפיק שמחה ברגעים העצובים.. ולא לבכות בגלל בצפר למשל
. שתדעי לקחת גם את הדברים הכי קטנים לא כמובנים מאליו.. סתאמרת תדעי לקחת דברים בפרופורציות..תמיד יש דברים יותר נוראיים.. ותמיד אפשר להתגבר.. במיוחד על לימודים מעצבנים *גרררר
, את מסיימת תכף בצפר.. שוב אני שונאת אותך* המון אושר, כושר, יושר, עושר, בריאות, הצלחה והמון אהבה
*
* שתסתכלי על חצי הכוס המלאה.. *תמיד יש כוס מלאה.. אפילו אם זה ממש כמעט ריק
.* המון הצלחה בהמשך דרכך, עם האהבות שלך.. ועם מה שתרצי לעשות... בצבא:]. בע"ה. בקיצ', כמו שיאיר אומר : "שיהיה לך רק בריאות והמון הצלחה..מה צריך יותר מזה?!" לא רוצה ברכה קיצ'ית יותר מזו.. היא כבר קיצ'ית.. אז נאי אסיים ממש תכף.. אז מומולדת שמח ומזל טוב עותי שליי.. אוהבת אותך מוווווווווווווווווווווווווווווווווווווואה, הדס
לנשמה שלי, רעותי