למי יש מומולדת?!

hadas m

New member
למי יש מומולדת?!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo204.gif

לנשמה שלי, רעותי
!! מכיוון שאני לא אוכל לכתוב לך מחר ברכה, אני בסמינר, אני דווקא כן אכתוב היום ת'ברכה ומחר אתקשר
. אוקיי:). עותוש, אני אשתדל לא לכתוב עלייך סיפור חחחחחחחחחחחחחח כפרעלייך
אני זוכרת *חח תחילת סיפור:p* שכשהגעת לפורום כתבת רק להודעות של יאיר, חח ואני כל הזמן התעצבנתי כזה:p.. שאת נמצאת כאילו רק בגללו כי הכרת אותו לפני ואז התחלת לרדת עליי כל הזמן
, להגיד לי שאני כל הזמן קופצת.. אחרי זה דיברנו במסן ואז בטלפון וכו'..:) ואני שונאת אותך
חח סתם, נשמה שלי גיליתי ילדה מדהימה ואכפתית:). תמיד את יודעת לעודד אותי שאני עצובה, ומתקשרת בדיוק בזמנים הנכונים שהכי כיף לי לדבר:).. משתפות אחת ת'שנייה בחוויות כמו למשל שמורידים לך ת'טבעות תכף.. *אמרתי שאני שונאת אותך?
* חחחח ובכלליות מכעט כל דבר הכי קטן
, לאחרונה קצת לא דיברנו.. אבל בגלל שאני שונאת אותך את תכף תדברי איתי יותר.. נכון
? וואי אני זוכרת שרק נכנסת ודברנו אמרת לי שאת רוצה להיות חוקית!! ואז שאלתי.. בת כמה את? ואמרת לי 17 וקצת
.. בלב חשבתי : "יש לה זמן מה היא מתלהבת
.. גמלי יש עוד זמן
" והנה זה הגיע.. מהר מהצפוי... *פיי איך שהזמן רץץ:p.. זקנה שכמותי* בקיצור, כיף לי לראות את השם שלך מתקשר אליי חחח : "רעות תוס מתקשר.." בפלא הכוונה
.. אני יודעת שאחרי השיחה אני אתהלך עם חיוך מפגר כזה שעדיף לא לצאת מהבית.. במיוחד לא באוטובוס שמחייכים לאנשים.. עושים פאדיחות.. יהיה טוב
.. תראי לאיפה הברכה זורמת
. טוב, אני לא צ'ה לעשות סיפור.. כבר עשיתי.. אבל לא נורא:p. אז מה אני יכולה לאחל לך נשמה שלי!? שיהיה לך רק טוב, שיהיו לך חיים ארוכים ומאושרים, עד 120 שתצליחי בכל מעשה ידייך, שתדעי להפיק שמחה ברגעים העצובים.. ולא לבכות בגלל בצפר למשל
. שתדעי לקחת גם את הדברים הכי קטנים לא כמובנים מאליו.. סתאמרת תדעי לקחת דברים בפרופורציות..תמיד יש דברים יותר נוראיים.. ותמיד אפשר להתגבר.. במיוחד על לימודים מעצבנים *גרררר
, את מסיימת תכף בצפר.. שוב אני שונאת אותך* המון אושר, כושר, יושר, עושר, בריאות, הצלחה והמון אהבה
*
* שתסתכלי על חצי הכוס המלאה.. *תמיד יש כוס מלאה.. אפילו אם זה ממש כמעט ריק
.* המון הצלחה בהמשך דרכך, עם האהבות שלך.. ועם מה שתרצי לעשות... בצבא:]. בע"ה. בקיצ', כמו שיאיר אומר : "שיהיה לך רק בריאות והמון הצלחה..מה צריך יותר מזה?!" לא רוצה ברכה קיצ'ית יותר מזו.. היא כבר קיצ'ית.. אז נאי אסיים ממש תכף.. אז מומולדת שמח ומזל טוב עותי שליי.. אוהבת אותך:) מוווווווווווווווווווווווווווווווווווווואה, הדס

Reut Arbiv

New member
חחח כפרעליך../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif

אוהבת אותך
אני פשוט מתה עליך קטנה שלי
תהני בסמינר מחר

אני צ'יתי ../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

עווווותווושששלייי שיהיה לך מומולדת שמחחחחחחח
והברכה המלאה מחר
וזה היה סתם בתור התחלה
כאילו סתם בקטנה כזה כדי להרגיד את האוירה חח

אומאגאד../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

זה ממש לא היה צריך להיות כככככהההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הכל נהררררסססס בעעע טוב נעשה חדש
יאי עוד כמה שעות את חווקייתתתתתתתת

יקיר15

New member
רעותיייייייי ../images/Emo24.gif

במיוחד בשבילך נכנסתיי אחרי הרבה מאוד זמן שלא נכנסתי לפורום לברך אותךך כפרעלייךךך
אני לא ירשום הרבה ... רק רציתי לאחל לך את כל הטוב שבעולם אושר עושר בריאות הצלחה והרבה הרבה הרבה אהבה , שכל חלומתיך יתגשמו לטובה ושתמשיכי להיות בן אדם מקסים נפלא ואוהב כמו שאת תמיד את שם לדבר, לעזור, לתמוך לייעץ ואפילו סתם להעביר את הזמן... אני מאחל לך כל מה שאני מאחל לעצמי וכל מה שאת מאחלת לעצמך .. אני חולה עלייך את בן אדם מדהים ושתהיה לך היום הולדת הכי הכי הכייי שיש כי את סוף סוף ח-ו-ק-י-ת משהו שאת הרבה זמן רוצה להיות כברר אז הנה כבר חלום אחד שלך התגשם והלוואי שכל החלומות שלך יתגשמוו אז הרבה מזל טוב ועד 120 כמובן
אוהב אותך מאמי שליי
יקיר

../images/Emo214.gifרעותיייייייייי!!!../images/Emo23.gif

המווווונמוווווווווונמוווווווווון מזל טוב ליום הולדתך [ןגם בכלל
] שתהיי מאושרת ותגשימי עוד מליוני חלומות [כי יש כאלו שכבר הספקת
] שתמשיכי לאהוב ולהיות נאהבת
ורקקקק טוב
ממני
.

חלי 66

New member
רעותייייייייי../images/Emo24.gif

נלחמנו פה מי יפתח שירשור בסוף דסעע החשאית פתחה חחחח
מאמי שיהיה לך אושר ובריאות
ותמשיכי להיות מי שאת
כייף לדבר איתך
את אחלה ילדה
שיהיה לך את כל הטוב שבעולם
רק אושר ושימחה ואהבה, כי בלי אהבה אנחנו כלום
ולא תדעי עצב לעולם,שהדמעות יזלגו רק מאושר ולא מעצב
תדעי להבין בין הטוב לרע
וקחי הכל בקלות
כי ח-י-י-ם ר-ק פ-ע-ם א-ח-ת
שתיהיה לך יום הולדת הכי שמחה בעולם
אוהבתתתת אותך חלי

2ניצי

New member
מזל טובבבבבבב../images/Emo203.gif

מזל טוב ליום הולדתך הרבה מתנות , ברכות ואיחולים המון אושר , עושר, יושר וכושר המון אהבה בחיים שכל מתאלותייך יתגשמו תמשיכי להיות כמו שאת ותמשיכי לאהוב את אגמי אוהבת ניצי

רעותיייייי../images/Emo110.gif

היוםם יומולדתת היום יומולדתת היום יומולדת לרעות! רעותייי שיהיה לך מזל טוב ע-נ-ק-י! ויומולדת מדהייייים.. נצליי אותו עד המאית שניה האחרונה:p המונמון בריאות, אושר, אהבה, כיף, שמחה, יושר, הצלחה, הגשמת חלומות כל מה שאת צה:]]

0o0NoA0o0

New member
רעותתת../images/Emo65.gif../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif../images/Emo99.gif

מזל טובב!
עד 789758976897...!
רק אושר
בריאות
יושר
><איזה חאמודיזז>< עושר
=> אייקון משליי..XD וכושר (לא צריךך)
אוהבת
נועההה

Reut Arbiv

New member
תודהההההה לכולם../images/Emo23.gif