למי יש מחר יומולדת???

gaia20

New member
למי יש מחר יומולדת???../images/Emo140.gif

יומולדת שמח יומולדת שמח יומולדת שמח יומולדת לצאמפ!!!!! טוב, אז אני אאחל לך ראשונה- שיתגשמו כל משאלות ליבך שתיהיה מאושר שתיהיה שמח שתיהיה אבא מעולה (כן, זה ממש קרוב!!!) אז בואו נתחיל.... (למרות שהיומולדת רק מחר, אני לא יכולה לחכות!!) כולם להרים את הכוס
ו.............
ומה עם מתנות??? יש המון!!!!!!!!!!!
כמו שאתם רואים הבאתי גם פרחים-
אז.... יש מספיק אנשים?
ומה עם בנות? הרי הן הכי חשובות...
טוב, אז נראה לי כולם כאן... אפילו יש
... וגם ה
רוצה להצטרף..... רגע... יש עוד מישהו?? כן, שמוליק הגיע!! וגם צאמפ הכלב!!
זהו, אפשר להתחיל במסיבה!!!!!!!

ל3

New member
צאמפ היקר

אחרי הברכה המקסימה ( גאיוש-איזה כישרון) של גאיה כל מה שנותר לי לעשות הוא להיצטרף לאיחוליה. המון המון
ושכול משאלות ליבך יתגשמו לטובה

ritosh

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|../images/Emo49.gif

lupland

New member
מזל טוב לך צ´אמפ/אבי.

טוב.נשארו עוד שלוש דקות.ועד שאשלח את זה יהיו כבר 2 דקות.ואתה כבר בטח תקרא את זה מחר.אתה יודע מה.בו נחכה 2 דקות וככה אהיה הראשון שמאחל לך (אחרי הבת זוג כמובן) אז מזל טוב שיהיה לך וכמובן את כל מה שניתן לברך אני מברך אותך. זהו.התחלפה יממה לילה טוב ויום טוב לכולם אסף

champ

New member
תודה רבה לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

תודה לך הדר
על הברכה הנפלאה הזאת!!!
התרגשתי מאוד לראות אותה כאן
ותודה לכולם על הברכות!!!
ועל כל המתנות...
למרות שאיני חלק ממשפחת הלופוס, אני ממש נהנה להיות כאן
ולעזור כשאפשר...
ואם הצלחתי לשפר למישהו את מצב הרוח, מה עוד אפשר לבקש?
אז הנה גדלנו בעוד שנה
אני בן 26 למי שעוד לא גילה...
ובעוד כמה ימים אקבל מתנה
מתנה לה חיכיתי תשעה חודשים כמעט...
ואתם לא מתארים לעצמכם כמה אני מתרגש
אז שוב תודה לכולם!
ואסף, כפי שכבר אמרתי לך קודם אני נמצא במחשב כמעט 18 שעות ביממה...
צ´מפ.

lupland

New member
טיול או וילה?

היי חתן השמחה. ואני לתומי חשבתי אתמול כי יצאתם/נסעתם אולי לאיזה סופשבוע בצפון לחגוג. אתה אינך צריך להיות חולה כדאי להיות חלק מן המשפחה.כל מה שצריך הוא להיות אדם טוב וזה מספיק.מה גם שאם אוכל להתוודות לרגע אתה שובר לי תזה שבניתי בימי הפילוסופיה היפים שלי בלול והיא אומרת ש כל חברות נבנית ע"פ אינטרס מסויים.אינטרס לא בהכרח במובן השלילי. עצם העובדה שאתה אינך חולה ושאין בקרבתך אדם כזה או אחר שחולה רק מעצימה את החברות שלך איתנו. תהייה מי שתהייה גבר.אני מאמין שלא מעט מהחברים כאן יסכימו שאתה הינך ברכה לכולנו ומכל הלב מאחלים לך שוב מזל טוב ומחכים לשמוע את הזעקה של האושר בקרוב. אסף נב: במסגרת המצב הקשה במשק לא נוכל להרשות לעצמנו לקנות לך מתנה יקרה ולכן יהיה עלייך לבחור בין טיול זוגי מקיף עולם עם חניות ב 48 ערים שונות בעולם או וילה צנועה בעלת 3 דונמים שמשקיפה אל הים בשכונת ארסוף שוב מתנצל על המצב הקשה ועל האפשרויות הדלות שביכולתנו לספק. מקווה שעד יום הולדתך ה-27 ישתפר המצב פלאים בארצנו. אסף

למעלה