אני מכינה מושט, אבל נראה לי שזה מתאים גם
לנסיכה. אצלנו לא אוהבים נסיכה. אני מטגנת בצל עד שמזהיב או משחים - תלוי איך אוהבים. מוסיפה שום (בגלל שאנחנו לא אוהבים את ריח השום בתבשיל, אני מטגנת אותו שלם ואחר כך מועכת), שן או שתיים קצוצות, תלוי כמה דגים וכמה שום אוהבים. מוסיפה את הדגים, זורה עליהם מלח, פלפל, כמון, מעט כורכום ומעט מאוד הל טחון (בקיצור, תערובת חוואייג' למרק), מערבבת כף רסק עגבניות עם מעט סחוג ומוסיפה לתבשיל, מכסה במים ונותנת לרתוח. אחרי רתיחה טובה מנמיכה את הלהבה ומבשלת עד שהרוטב מצטמצם. כעשר דקות לפני הסוף מוסיפה חופן עלי כוסברה. ובתום הבישול מוציאה אותם, כי לא כולם אוהבים כוסברה. וזהו. לטעמנו, יוצא טעים מאוד.