תודה למשיבים
שלום
המתכון:
הלכתי על רגו בשר:
1 ק"ג בשר בקר טחון טרי
בצל קצוץ דק
1 רסק עגבניות
1 עגבניות מרוסקות Mutti
5 שיניים שום
2 כפות פפריקה אדומה
כף אורגנו יבש
מלח, פלפל
חצי כוס יין אדום
הכנתי עוד כוס אורז לבן (כוס וחצי מים ובישול מרתיחה 18 דק' עם מכסה סגור
ניקוי ועריפת פדחת ל-8 פלפלים אדומים
ערבבתי את הרגו עם האורז (כ-1/4 אורז עם 3/4 בשר).
הנחתי את הפלפלים (מנוקבים היטב) בתחתית הסיר.
מלאתי בכף את הבשר והאורז עד למעלה.
שפכתי מעל בקבוק פסטה Pasata עם מעט מים והוספתי מהרוטב של הרגו
עד לכיסוי הפלפלים.
הבאתי לרתיחה ובישלתי עד שהפלפל התרכך.