למי יש ניסיון בהקטנת תמונות לצורך

יעלי2

New member
pleeeeese../images/Emo10.gif רק לדעת

איך מקטינים תמונות או נפח כדי לשלבם כאן?

danonit

New member
לי ../images/Emo13.gif אשמח לעזור...

איזה פורמט התמונות? אילו תוכנות של עיבוד תמונות יש לך? בקיצור, כדאי לעשות שני דברים: 1. להקטין את הגודל - בדרך כלל יש בתפריט אופציה של image size ואז את יכולה לבחור את הגודל, או להקטין באחוזים. בדרך כלל קבצים מסריקה יוצאים ענקיים. 2. לשמור את הקובץ בפורמט JPG (בדרך כלל מתאפשר דרך save as ) ככה הוא תופס פחות מקום על הדיסק ויעלה לאינטרנט יותר מהר

יעלי2

New member
או קיי, לאט אבל בזהירות אני

מרחיבה: הקובץ נשמר save as בספריה תחת סיומת bmp. במחשב הזה התוכנה היחידה שיש לי הן הפרימיטיביות של windows ויש גם תוכנת presto של הצורב. במחשב אחר יש גם תוכנות אחרות אבל הוא פחות נגיש לי. אפשר לעבד אותן בצורה דבילית ע"י העתקה למסמך word רגיל ואז להקטין מהגבולות? בבית יש לי paintshop pro ואז יש לי נגישות, אבל על המחשב עם התוכנות הבסיסיות אין לי מושג קלוש, ואני נורא רוצה להראות לכן תמונות שצילמתי אתמול. תודה!

אתי@

New member
גם אנחנו מאוד רוצים לראות את

התמונות שצילמת אתמול...
איזה תמונות צילמת אתמול...

danonit

New member
טוב, בואי ננסה משהו

1. תפתחי את PAINT של WINDOWS: תכנסי לתפריט ההתחלה, תבחרי באופציה האחרונה של run... כלומר להריץ תכנה (אין לי וינדוס בעברית) תרשמי שם mspaint והקישי enter 2. תטעני את הקובץ שאת רוצה להקטין 3. על מנת להקטין את הגודל בפיקסלים תלכי לתפריט image ושם תבחרי באופציה השניה strech/skew או בקיצור ctrl+w שם תקישי את הגודל באחוזים שאת רוצה שהתמונה תהיה 4. על מנת לשמור כ JPG לכי ל save as ושם יש תפריט נפתח של save as type שממנו ניתן לבחור לשמור כ JPG בהצלחה, תספרי לי אם זה עבד

אם יש Word

אז אמור להיות גם Microsoft Photo Editor שם תבחרי בתפריט קובץ/File ותפתחי את התמונה תוודאי שהיא מוצגת ב-100% כדי שתדעי מה באמת רואים אם זה הגודל, אז תעשי Save As ותבחרי JPG אם זה גדול (או ענק) אז תבחרי בתפריט תמונה/Image ואז Resize ותקטיני באחוזים לגודל הרצוי ואז תשמרי. הלוואי והייתי

יעלי2

New member
לא ממש הולך. אין לי

זמן להתאמץ בשביל זה. אני אוהבת כלי עבודה נוחים, ולכן אאלץ לחכות לערב ולעשות את זה על הפיינט שופ בבית. תודה רבה בכל אופן.

למעלה