לי, כנס.
לא מזמן חלפתי במתחם המכבים שם צדו את עיני אופנים. מה אומר ומה אגיד? הפיתוי היה עצום. הפוג'י קרצו לי מאד,המחיר היה משכנע. הסתכלתי בארנק ראיתי איזה ששת אלפים שקלים בשטרות אדומים עומדים אחד ליד השני בסדר מופתי. שקלתי האם עדיף להשקיע אותם בפוג'י או בסקוט. אחרי כמה דקות קשות ומתישות החלטתי להשאיר את הערימה במקומה ונפרדתי מחלון הראווה שם הם המשיכו לעמוד בגאווה. התחושה היתה נפלאה ואת זה אני יכול בהחלט לזקוף לפוג'י. היכולת שלהם לחסוך לי ששת אלפים זו היתה מעלה עצומה ועל כן אני יכול לומר לך שהנסיון שלי איתם ממש הצליח. אותו דבר היה עם החלון ראווה של סקוט. חסכתי אפילו יותר. ועד היום אני נמצא בהתלבטויות סקוט או פוג'י. ואל תחשוב שאתה הראשון שכל כך קשה לו להחליט. זה לא אתה,זה אני. סקוט רובה או פוג'י caad katan. השאלה שכל רוכב שואל את עצמו. אבל מנסיון,לא יכולתי להשאר ללא אופניים עד לרגע שתהיה הכרעה בין הפוג'י לסקוט אז הלכתי לארז לוין וקניתי ממנו פינארלו. אבל ללא ספק עדיין השאלה הגדולה פוג'י או סקוט אינה מרפה ממני. אבל כדאי שתעלה את הסוגיה הזו עוד כמה פעמים ותגלה שכולם כאן באותו מצב ובעצם הם מתלבטים כמוך וכמוני. פוג'י או סקוט? יורם