למי יש נסיון עם ליחה ושיעול רטוב?

למי יש נסיון עם ליחה ושיעול רטוב?../images/Emo101.gif

אורן כבר יומיים מתעוררת בבוקר עם שיעול נרואי שנמשך איזה 5 דקות רצוף ועם כ-20 שיעולים עד להוצאה מלאה של הליחה שהצטברה בלילה. שלשלום ההשיעול אפילו הביא להקאה של כל הבקבוק שהיא אכלה 5 דקות קודם לכן (וכמובן עליי). היו לנו פעמיים דומות בעבר, אבל לא כל כך נוראי וזה עבר בעזרת דרוז טוקס של הומגליל. הפעם זה נראה יותר חמור - למי יש נסיון ומה עושים??? היום בטח הרופא ייתן לה משהו ואני לא רוצה להתחיל עם תרופות "מיני אסטמה"

דבורי

New member
הוסטן-אליקסיר של ולדה

תרופה הומיאופטית מצויינת לשיעול. יש לה גם גרסה שעוזרת נגד הקאות, אבל זה לא נמכר בארץ. במקום זה הרופאה שלנו נתנה לנו כדוריות נגד הקאות - "IPECA D6" (צריך להזמין בבתי מרקחת הומיאופטים).

איליי

New member
להפסיק חלב ומוצריו לאלתר

החלב יוצר צמיגות וליחה ומקשה על הנשימה הפסקה בת יומיים של חלב ומוצריו תשפר את המצב.

יערולה

New member
בנוסף להפסיק גם, מוצרי בוטנים,

בננות ופירות הדר שגם יוצרים ליחה. הלוואי והיה לי פתרון לתת לך, אבל אנחנו סובלים מאותה תופעה. אני לא יודעת בת כמה הילדה, אבל אם היא מעל חצי שנה אפשר לבקש מהרופא "היסטדקס", שגורם לייבוש נוזלים. אצל ירין זה עובד וככה נמנענו מהרבה דלקות אזניים שלרוב היו מגיעות אחרי שיעול כזה.

לין777

New member
האם מטרנה צמחית עוזרת../images/Emo35.gif

לשון יש לשיעול וליחה כבר המון זמן, יותר מחצי שנה אני נותנת לו מטרנה צימחית לצערי אין הרבה שיפור... האם כדאי לחזור למטרנה רגילה???

למעלה