למי יש ספויילרים? אני לא עומדת בזה... באיזה מקום שאקירה, הגיבורה שלי?
P perrinat New member 29/12/06 #1 למי יש ספויילרים? אני לא עומדת בזה... באיזה מקום שאקירה, הגיבורה שלי?
D dabel m New member 29/12/06 #9 אנשים... הגזמתם !!../images/Emo70.gif זה כולה שיר.... שיר מעולה .. אבל עדיין לא צריך... למות בישבילו אבל יש כאלה שימותו...
אנשים... הגזמתם !!../images/Emo70.gif זה כולה שיר.... שיר מעולה .. אבל עדיין לא צריך... למות בישבילו אבל יש כאלה שימותו...
L limors2 Active member 29/12/06 #11 למה כולה שיר? אם השיר לא שיר השנה אני מתאבדת!!!!! ברור שזה רק מצעד. וברור שאם שאקירה לא תהיה שיר השנה שום ראש לא יעוף וחוץ מעצב תהומי ובכיות המוניות שומדבר לא יקרה. אבל רובנו פה בתקווה שלא נאלץ לבכות....
למה כולה שיר? אם השיר לא שיר השנה אני מתאבדת!!!!! ברור שזה רק מצעד. וברור שאם שאקירה לא תהיה שיר השנה שום ראש לא יעוף וחוץ מעצב תהומי ובכיות המוניות שומדבר לא יקרה. אבל רובנו פה בתקווה שלא נאלץ לבכות....
V Vאולטה New member 29/12/06 #8 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif זה תלוי מה שאלת, שיר השנה או קטגוריית זמרת?
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif זה תלוי מה שאלת, שיר השנה או קטגוריית זמרת?
V Vאולטה New member 29/12/06 #13 ../images/Emo58.gifשיר השנה../images/Emo58.gif לא תאמינו, אבל קלי קלארקסון לקחה עם BOU ושאקירה הגיעה למקום שני
../images/Emo58.gifשיר השנה../images/Emo58.gif לא תאמינו, אבל קלי קלארקסון לקחה עם BOU ושאקירה הגיעה למקום שני
R Rachel47 New member 29/12/06 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכפרעליך../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif גם של הדר מרקס ושל כל הפורום ושלי ו...מקום ראשון
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכפרעליך../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif גם של הדר מרקס ושל כל הפורום ושלי ו...מקום ראשון