למי יש סרטונים של באסטד?

סתיוית

New member
למי יש סרטונים של באסטד?

אולי שכל אחת תכתוב איזה סרטונים יש לה של באסטד ואז נחליף ביננו את הסרטונים? כי אני בטוחה שלכן יש כאלה שלי אין ולי יש כאלה שלכן אין.. אז מה דעתכן?

כןןןןןןן זה יהיה טוב...לי יש

Busted - Year 3000 Live Busted - Thats Entertainment (Acoustic) [Pitp 2003] Busted - Crashed The Weddin Acoustic Video- Busted- Who's David Busted - teenage kicks(Brits 04) Busted - Interview (Korte - Popworld Xmas Party ) Busted - Sleeping With The Light On BUSTED(LAST CHRISTMAS) Busted - WHat I go to school for [BFO] McFly & Busted - Clip [TOTP Saturday 10.04 Mcfly & Busted - Danny straightening James' hair Busted - Britney (Live) Busted - Air Hostess (Live) Busted - Brits Rode Loper Busted - She Wants To Be Me (Live on TOTP Sat) Busted On The Saturdayshow (1) חלק דפוקים קצת... והיה לי הרבההההההההההה יותר אבל פירמטו לי תמחשב קיצור שימו גם אתם! :(

DesertRose7

New member
גם לי פירמטו..

והוא דיי ריק.. אבל יש לי את .. BUSTED - ABOUT TOUR T SHIRT [CDUK 19.06.04 VJS].mpg Busted - Backstage 2003 Tour.mpg BUSTED - BACKSTAGE AT THE 2004 MTV VMA [VJS].mpg Busted - Mummy Trade [CDUK 01.05.04.VJS].mpg BUSTED - ON THE SPOT QUESTIONS [TOTP SATURDAY 31.07.04 VJS].mpg BUSTED - THEIR TOP 5 VIDEOS (LINKS ONLY EXCLUDES VIDEOS) [MTV HITS 30.08.04 VJS].mpg BUSTED - THEIR ULTIMATE TRL TOP 10 [TRL UK SEPT 2004 VJS].mpg BUSTED - THUNDERBIRDS ARE GO (ACOUSTIC) [TOTP SATURDAY 31.07.04 VJS].mpg BUSTED - WHAT I GO TO SCHOOL FOR [SMTV 16.08.03].MPG

סתיוית

New member
סבבה משתפות פעולה!

אני עוד מעט אכתוב את שלי :]]]]] יש כמה שראיתי שאאין לי &^אופה אבל יש לי איזה בעיה במסנגר שלפעמים זה לא מקבל קבצים*&^דמאט!

PunK RocK 1o1

New member
ראיתן את ואז יור האט אט

עם באסטד? צ'ארלי וג'יימס נכנסים לדיון על- מה בא קודם התרנגולת או הביצה? חחחחח

jonsegirl

New member
אני מנסה להוריד אותו אבל...

הוא כל הזמן בדרושים או בהשהיה מרחוק אז אני כבר לא יודעת מה לעשות!

למעלה