למי יש פה כלב ? אנחנו מחפשים חברים

האשטג

New member
למי יש פה כלב ? אנחנו מחפשים חברים

שלום לכולם !
אנחנו הבעלים הגאים של לברדורית בת 3 חודשים וחצי.
מחוסנת וחמודה להפליא.
מתגוררים במרכז רעננה ולא מכירים גינות כלבים.
וגם,
בהמלצת המאלף, מחפשים כלבים להשתובבות משותפת.
מי רוצה להיות חבר שלנו ?

כמה הערות

1. האם סיימתם את מסלול החיסונים? מלבד המאלף כדאי גם לדבר עם הוטרינר.
באיזור יש בעיית פרוו ואם הכלבה לא קיבלה את כל הזריקות של המשושה עדיף להגביל אותה.
אם יש אישור מהוטרינר, קבוצת משחק זה הדבר הטוב ביותר לכלבים, הכלבה תחזור הביתה מאושרת ורגועה ותסגל לעצמה כישורים חשובים בתקשורת עם כלבים אחרים.

2. ברעננה יש בעיה עם גינות כלבים, זאת אומרת יש גינות כלבים אבל לא כמו בערים אחרות, ברעננה גינות הכלבים מאוד קטנות ומוזנחות. רוב הגינות שאני מכיר לא מתאימות לקבוצות משחק.
עשינו לפני הבחירות חוג בית לביילסקי רק בגלל הנושא הזה, קבלנו ממנו הבטחה שיגדיל את גינות הכלבים וכרגע אנחנו מחכים שיקיים.

3. פורום כלבים הוא עוד מקום טוב לשאול.

4. יש ברעננה קבוצות משחק לכלבים בלתי לגאליות (זאת אומרת, משחררים את הכלבים בגינה ונותנים להם לשחק ומקווים שאף פקח לא יגיע לתת קנסות) אני מכיר אחת באיזור 2005, יש גם קבוצה נחמדה בפארק אורי גורדון ושמעתי על עוד קבוצה ביער.

האשטג

New member
יש אישור מהווטרינר

ואני מודעת למצב גינות הכלבים בעיר.
יותר נכון - לגינה הקרובה אלינו ברחוב אליעזר יפה.
סתם מגרש חול סגור. וגם יש לי הרגשה שהחול מטונף נורא.
כל מה שכתבת על קבוצת משחק - אמת !
ולכן אני מחפשת לנו חברים

איך אני מתחברת לאחת מהקבוצות שכתבת עליהן ???

תלוי באיזור שלך

את פשוט יכולה להסתובב בשכונה בטיולים, בעיקר בערב, ולהכיר את הכלבים באיזור.
לאורי גורדון או ליער הקטן פשוט תגיעי בערב, למיטב ידיעתי זה לא מאורגן, סתם מקום בו הכלבים נפגשים.

לקבוצה ב 2005 יש וואטסאפ כך שמי שיורד עם הכלב מודיע "בריטני יורדת לגינה" כך שהאחרים יכולים לתאם ולהגיע לשחק יחד.
אם הקבוצה ב 2005 רלבנטית עבורך, צרי איתי קשר במסרים.

==============
בכל המקרים כמובן מדובר בהתארגנות מאוד בעייתית מבחינה חוקית ולכן הקודים הם לא ללכלך, לא להרעיש, לא להפריע, להחזיק את הכלבים כשמתקרבים אנשים או כלבים זרים, התחשבות מקסימלית בסביבה וברגישויות.

עומר247

New member
גינות כלבים ברעננה

באמת די עלובות, עושה רושם שפתחו אותם בלית ברירה ובלי תקציב... אבל זה איפיין את כל השנים האחרונות בעיר

באתר העירייה יש רשימה של הגינות והמתקנים - קישור

הרושם שלי הוא שזה לא קשור לתקציב

אלא למחשבה.
למשל, גינת הכלבים ברחוב הפרחים היא גינה קטנטונת שיושבת בתוך מגרש חול ענקי בין רחוב הפרחים לרחוב ירושלים.

מבחינת תקציב זה לא היה יותר יקר להגדיל את הגינה לפי 4 מגודלה הנוכחי.
אף אחד לא היה מתלונן, מדובר באיזור שממילא אף אחד לא עושה בו שימוש כבר שנים.

פשוט לא חשבו, לא הבינו את הצרכים.
נראה שמי שתכנן את הגינות האלה חשב שגינת כלבים זה מקום בו כלבים עושים את הצרכים שלהם, יושבים קצת בשמש וחוזרים הביתה.

לשם השוואה, גינות הכלבים בהרצליה ובתל אביב מרווחות הרבה יותר ובאמת השקיעו שם יותר מחשבה.

למעלה