למי יש פוטושופ? מה דעתכם "לטפל" בתמונות של מירי ומאיר? אתם יכולים גם לשתול את עצמכם...
פ פני בובה New member 5/6/06 #1 למי יש פוטושופ? מה דעתכם "לטפל" בתמונות של מירי ומאיר? אתם יכולים גם לשתול את עצמכם...
L look away New member 5/6/06 #2 לי ../images/Emo9.gif אני סטודנטית לגרפיקה... יודעת פוטושופ טוב מאוד .. אני אנסה לעשות משו בתמונות של מירי ומאיר....
לי ../images/Emo9.gif אני סטודנטית לגרפיקה... יודעת פוטושופ טוב מאוד .. אני אנסה לעשות משו בתמונות של מירי ומאיר....
L look away New member 5/6/06 #5 רק איזה "טיפול" את רוצה? מותר לקחת תמונות מהאתר ולשנות אותם וכאלה?..
S SharoNofit New member 5/6/06 #8 ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif זה מהמם מוכשרת!! אולי זה יהיה הלוגו החדש לפורום שלנו....?
L look away New member 5/6/06 #10 יפה??? זה בכלל היה אמור לצאת עם אנימציה.. אבל בגלל שהקובץ היה גדול לא הצלחתי לעלות לכאן או לרשת.. אני אנסה משהוא עם אנימציה..
יפה??? זה בכלל היה אמור לצאת עם אנימציה.. אבל בגלל שהקובץ היה גדול לא הצלחתי לעלות לכאן או לרשת.. אני אנסה משהוא עם אנימציה..
S SharoNofit New member 5/6/06 #11 לא..... אז סתם רשמתי שזה יפה.... מצחיקה אחת..... ואם את מכינה כבר חדש אז תשימי תמונה שמאיר יותר חייכני או פחות בהלם כמו שהוא כאן בתמונה...... אבל רואים אנימציה בלוגו הפורום...
לא..... אז סתם רשמתי שזה יפה.... מצחיקה אחת..... ואם את מכינה כבר חדש אז תשימי תמונה שמאיר יותר חייכני או פחות בהלם כמו שהוא כאן בתמונה...... אבל רואים אנימציה בלוגו הפורום...
L look away New member 5/6/06 #12 התמונה הזאת עשתי בסוף שתיהיה בלי ... אני אנסה אם... לגבי אנימצי בלוגו הפורום חושבת שאפשרי... ננסה..
S SharoNofit New member 5/6/06 #17 יש לו גם כמה פוזות משוגעות.... שהוא מוציא לשון וכאלה.... אבל למשל זאת [-לדעתי!] חמודה אבל בעיקרון זה לא משנה למה כל תמונה של מאיר שתגיע לידיים ולפוטושופ שלך תיראה מצוין.
יש לו גם כמה פוזות משוגעות.... שהוא מוציא לשון וכאלה.... אבל למשל זאת [-לדעתי!] חמודה אבל בעיקרון זה לא משנה למה כל תמונה של מאיר שתגיע לידיים ולפוטושופ שלך תיראה מצוין.
S SharoNofit New member 5/6/06 #29 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תראי את רצף ההודעות שלך.... "מה שנכון נכון" ו'"ממש ממש לא נכון........" זה נראה כאילו יש לך פיצול אישיות עצבני ביותר.....
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תראי את רצף ההודעות שלך.... "מה שנכון נכון" ו'"ממש ממש לא נכון........" זה נראה כאילו יש לך פיצול אישיות עצבני ביותר.....
L look away New member 5/6/06 #19 ../images/Emo3.gif תוכלי לעשות חוצץ באלבומים של לוגוים ועיצוב..אני יעלה לשם גם.. תודה..