למי יש פתרון - חתולים מיוחמים

relax

New member
למי יש פתרון - חתולים מיוחמים

שלום, בעלת הבית שלנו מאכילה כ-10 חתולי רחוב (לצערי היא לא מעקרת אותם) ובתקופת הייחום אנחנו נורא סובלים,אני מניחה שברור למה אני מתכוונה- צרחות אימים נוראיות ומקפיאות דם באמצע הלילה. אז להתעורר כך לא תורם לנו הרבה בריאות ותהינו- איך להרחיק אותם מהסביבה הקרובה שלנו מבלי לפגוע בהם? הסביבה היא חצר גדולה במושב ומדובר בבית פרטי, כך שהם חופשיים להסתובב בכל מקום אפשרי. אנחנו אובדי עצות ומיואשים לגמריי... תודה!

avia4pets

New member
איפה אתם גרים?

הפתרון הוא לעקר ולסרס את החתולים..אז נכון שאתם בכלל לא אלה שמאכילים אותם...אבל למען השלווה בביתכם
ולמען החתולים המסכנים..חפשו וטרינר באיזור שמתחשב בחתולי רחוב, תחלקו את ההוצאות עם שכנים נוספים שהרעש בלילות מפריע להם- הוצאה חד פעמית, אח"כ אם יצטרף חתול אחד מדי פעם לא יקרה כלום ותיהיה אוכלוסיה קבועה,בריאה ובעלת איכות חיים טובה יותר

relax

New member
החתולים לא ממש מסכנים...

בכל זאת, אוכל לא חסר אף פעם, גם לא מרחבים ולא חיי מין סוערים...
ויסלחו לי כל אוהבי החתולים, אבל זה לא העניין, ועיקור של חתול בוגר לא מונע את ייללות הייחום. מה גם שעיקור דורש לכידה, בין היתר, וזה לא עניין של מה בכך. בקיצור, פתרון למי שיש לו הרבה זמן פנוי וסבלנות. תודה בכל אופן מישהו פעם סיפר לי שפיזור פלפל שחור יכול להרחיק אותם. (נשמע מצחיק) מישהו ניסה את זה פעם?

Amalthea

New member
חתולים מיוחמים

הרשה לי לתת חוות דעת נוספת בעד העיקור. אמנם חבל שבעלת הבית לא לוקחת על זה אחריות, אבל קודם כל - ניסיתם לדבר איתה על זה? לעניין החתולים המסכנים: עיקור הוא לא רק הגבלת האוכלוסיה, חשוב לדעת שהוא גם מונע סבל בזמן הייחום, קרבות בין זכרים שגורמים לפציעות, החלשת מערכת חיסונית, סרטן ומחלות נוספות. ולעניין הדיירים המסכנים
- יש עיריות שלא רק שמעקרות בחינם, אלא אם יש מאכילים קבועים גם באות, לוכדות, מעקרות ומסמנות במקום. שווה לבדוק כי זה יפתור את כל בעיותיכם בשיחת טלפון ומכתב. אם הבעיה לא נפתרת אנא עדכן אותנו, וגם - אנא ספר באיזה אזור בארץ אתה גר.

למעלה