למי יש קצת ידע ונסיון עם טיפול

למי יש קצת ידע ונסיון עם טיפול

ב-pms? מה צריך לאכול כדי להפחית את התופעות השליליות של סתמונת הקדם וויסתית?

אני יודעת מה לא כדאי לאכול

שוקולד! (למרות שזה מה שהגוף צועק שהוא רוצה). יש גם כל מיני מוצרים טבעיים שאמורים להקל - תוכלי לבדוק באתר של סולגאר, למשל.

אני לא רוצה תוספים כי גם אלו שיש לי

בבית ואני צריכה אני שוכחת לקחת. מחפשת מה כן לאכול בימים הנוראיים כדי שבני הבית לא יסבלו ממני.

מצרפת לך קישור מאתר הנטורופתיה

המצוין, מאמר בנושא עם המלצות תזונה. תרגישי טוב!

תודה אבל אני כמעט ולא סובלת

אלא הסביבה הקרובה אלי. אני כל כך עצבנית בשבוע שלפני - סכנה להתקרב אלי.

nubi

New member
גם אני אשמח לשמוע

אני בעיצומו של המחזור. כל מחזור אצלי זה נס אם אני לא רוצחת מישהו.

אור67

New member
טיפול בדיקור או בצמחי מרפא.

אין פתרונות קסם(לצערי <ולצער בני ביתך כפי הנראה>).

גלשני

New member
אחותי עברה טיפול ברפלקסולוגיה

שמיועד בדיוק להתמודדות עם הבעיה הזאת.

מיריVA

New member
ראיתי בסופר קרוב אלי סוגי תה

שאמורים לעזור עם זה... לא קניתי אמנם

באותו נושא

לפעמים אני נוחתת על ערוץ 21, ומסתכלת על המוצרים שם - השבוע ראיתי פתאום איזה "מכשיר" טבעי נגד כאבי המחזור. הם ישבו שם באולפן שני מנחים - ודיברו על למי זה יכול לעזור ולמה - ואותי זה כל כך הצחיק... בקשר ל PMS - סיפור קטן 0 יש לאמא שלי שכנה שאני מאוד אוהבת והשכנה מאוד אוהבת את האיש, יום אחד היא אומרת לי: "איזה כייף לך שיש לך כזה איש בבית הוא כזה מקסים" אמרתי - "מקסים מקסים אבל כל פעם אני כמעט מתגרשת ממנו או רוחצת אותו" היא תוחקת ואומרת "לפני המחזור אה?" הרבה פעמים אני מרגישה שגם הילדים מסתכלים עלי בצורה שונה - כאילו מישהו לקח להם אמא ושם במקומה איזה מפלצת עצבנית וצרחנית. לפעמים אני מצליחה לתפוס את זה - ואז שהאיש בא בלילה או חוטף את זה - אבל לפחות לא הילדים.

מיריVA

New member
לא הסתכלתי מקרוב - כתוב עליהם

שהם ל PMS. אני גרה בארה"ב אז בכל מקרה לא יעזור אם אני אלך ואסתכל. רק ראיתי שיש כשחיפשתי את תה עלי הפטל כשהייתי עוד בהריון...

מיריVA

New member
בכל אופן פעם הבאה שאני אהיה

שם אני אסתכל - אולי זה משהו ספציפי אז אני אומר לך.

טוב. עשיתי בדיקה בבית הטבע אצלנו

למעשה אין סוג תה שקיים *אצלנו* שמיועד ל-PMS, אבל יש צמחים שמיועדים להרגעה: פסיפלורה,רוזמרין, מליס, תרזה, קאוה-קאוה ובבונג. לא יודעת אם זה עוזר לך...

בררי בקופת החולים

ראיתי בעבר פרסומים (לא זוכרת של איזה קופה |טמבל)) על קבוצת מחקר בנושא. הטיפול בעיקרו הוא תזונתי. אפשרות מצויינת אחרת, להתייעץ עם נטורופת (שןב, אפשר דרך הרופה).

למעלה