למי יש קשרים בMRI באיכילוב?
ש שי ז. New member 2/5/05 #2 גיא, שים לב שמדובר במכונה לא סימפטית. אתה שוכב בתוך צינור שאתה לא יכול לזוז בפנים במשך כחצי שעה עד שעה. יש בתה"ש מכונה יותר גדולה ופתוחה שהרבה יותר נוחה.
גיא, שים לב שמדובר במכונה לא סימפטית. אתה שוכב בתוך צינור שאתה לא יכול לזוז בפנים במשך כחצי שעה עד שעה. יש בתה"ש מכונה יותר גדולה ופתוחה שהרבה יותר נוחה.
ש שי ז. New member 3/5/05 #15 הולכת ומשתפרת אני רק מחכה לרופא תעשיתי שיתן לי לחזור לעבוד לפחות חלקית. מה שמעצבן זה הכתף. אני שמאלי ועדיין לא יכול להרים את היד עד הסוף.
הולכת ומשתפרת אני רק מחכה לרופא תעשיתי שיתן לי לחזור לעבוד לפחות חלקית. מה שמעצבן זה הכתף. אני שמאלי ועדיין לא יכול להרים את היד עד הסוף.
מ מיכליתשלהצאט New member 2/5/05 #5 זה לא נורא בכלל, והבדיקה טובה מאוד והכרחית למצבים מסויימים. אני עברתי אותה. מה שמרגיז הוא הרעש הגדול (אבל שמים אוזניות שמקלות במעט). למה אתה צריך את הבדיקה?
זה לא נורא בכלל, והבדיקה טובה מאוד והכרחית למצבים מסויימים. אני עברתי אותה. מה שמרגיז הוא הרעש הגדול (אבל שמים אוזניות שמקלות במעט). למה אתה צריך את הבדיקה?
ש שי ז. New member 3/5/05 #17 נכון שהיא מאוד מדויקת אבל גם מאוד לא מתאימה לקלסטרופובים או לכל מי שלא אוהב להיות בתוך צינור בקוטר 40 ס"מ. דווקא מבחינת הרעש האוזניות פותרות את הבעיה. עברתי בדיקה כזו בניידת שמסתובבת בבתי החולים ובהדסה. מי שקצת רחב ירגיש בה מאוד לא נוח. אחר כך נודע לי שיש מכונה פתוחה בתה"ש.
נכון שהיא מאוד מדויקת אבל גם מאוד לא מתאימה לקלסטרופובים או לכל מי שלא אוהב להיות בתוך צינור בקוטר 40 ס"מ. דווקא מבחינת הרעש האוזניות פותרות את הבעיה. עברתי בדיקה כזו בניידת שמסתובבת בבתי החולים ובהדסה. מי שקצת רחב ירגיש בה מאוד לא נוח. אחר כך נודע לי שיש מכונה פתוחה בתה"ש.
מ מיכליתשלהצאט New member 3/5/05 #18 נכון, לכן עושים מדידה לפני כן למי שקצת רחב, כמה ימים לפני הבדיקה עצמה. לקלסטרופובים שום מכונה מהסוג הזה לא מתאים, גם לא מיפוי, וגם לא CT (שהיא קצת יותר פתוחה).
נכון, לכן עושים מדידה לפני כן למי שקצת רחב, כמה ימים לפני הבדיקה עצמה. לקלסטרופובים שום מכונה מהסוג הזה לא מתאים, גם לא מיפוי, וגם לא CT (שהיא קצת יותר פתוחה).
ת תאיר של 4 פלוס New member 2/5/05 #7 לא יודעת למה צריך אבל שיתברור בסוף שבכלל אל היה צריך ושהכל בסדר
א אורן של איה New member 3/5/05 #11 דבר ראשון ברמב"מ הם עובדים 24 שעות ביממה- כדי להחזיר את העלות של המכונה. דבר שני- מאיפה את יודעת אצל מי השארתי הודעה? אצל אבא שלי... את זה לא היית מנחשת..נכון?
דבר ראשון ברמב"מ הם עובדים 24 שעות ביממה- כדי להחזיר את העלות של המכונה. דבר שני- מאיפה את יודעת אצל מי השארתי הודעה? אצל אבא שלי... את זה לא היית מנחשת..נכון?