למי יש רעיון לבילוי של שבת

רותי ע

New member
למי יש רעיון לבילוי של שבת ../images/Emo42.gif ../images/Emo141.gif

שמשית ויפה? משהו במרכז, לא טיול מפרך, רק כמה שעות לצאת מהבית ולעשות חיים?

בת"א...../images/Emo43.gif

ברחוב הרצל, סמוך ל"צער בעלי חיים" יש גן חיות זיאולוגי. אני והילדים אף פעם לא מתעייפים לבקר שם מחדש... הרבה בריאות אמנון מרגלית

רותי ע

New member
אתה יודע אולי באיזה שעות

הם פתוחים בשבת או את הטלפון שלהם? (או שם מדוייק ואז אחפש ב-144).

osnat2

New member
פארק יהושוע, אבל:

להגיע מוקדם לפני כל עם ישראל ואישתו. יתרון אדיר הוא שבקושי מוציאים כסף. היית עם ערן ביום שבת , הגענו ב 10 , יש שם מתקנים, רכיבה על פונים, פינת חי, שעת סיפור, אגם והרבה הרבה הרבה דשא להתרוצץ ולהתעייף. שווה להביא גם קצת נישנושים ואיזשהיא שמיכה לשריצה. אבל בסביבות 11:30 מתחיל להתמלא בצורה רצינית אז שווה לנצל את הזמן עד אז. בעיה נוספת זה השרותים - איכס !.

היינו בפארק גני יהושע בשבת האחרונה

ונהננו גם מריקודי העם שמתקיימים ברחבה שמול האגם(ליד אמפי וואהל) ובילינו במתקנים אבל לא נתקלנו בפינת החי ולא בשעת סיפור. תוכלי אותי לכתוב היכן בדיוק הם נמצאים?

osnat2

New member
בוודאי

כשצועדים בשביל הכניסה הראשי, זה שמוביל לאמפי יש ללכת ימינה פפניה אחת לפני הכניסה לצפארי (אפשר לראות מרחוק גדר ירוקה) שם יש פינת חי (לא ליטוף) ומאחורי פינת החי יש את שעת הסיפור (לא ביררתי עלות כי ערן עוד קצת צעיר).

דיאנה1

New member
פארק רעננה. יש פינת חי, המון משחקים

ומתקנים, אגם, רכבת, מדשאות, פינות למנגל, מגרש החלקה, מגרשי כדורסל, שבילים לאופנים או לטיול. כניסה וגם חניה בתשלום. אבל תעשו את זה בשבת שאני יכולה להצטרף אליכם...

הפארק ה לאומי ברמת גן (ספארי)

ויש שם כל כך הרבה מה לעשות עם בן שנתיים וחצי. יש פעלתון ענק, יש בריכה עם ברווזים, יש מתקן מתנפח אחד (עומדים המון בתור ועולה 10 ש"ח ל-5 דקות שהייה - וזה אם לא העלו מחירים מהפעם האחרונה שהיינו שם). למבוגרים - שווה לקחת שמיכה לרביצה. נכון שבסביבות 11.00 מתחיל להתמלא אבל עדיין יש הרבה מה לעשות גם כשכל עם ישראל ואשתו מגיעים. בנוסף יש במקום גן פורח יפה עם שדרות שבחלקן מתקנים שאפשר לשבת בהם עם צל ולתת לרגליים לנוח, השבילים הם בחצץ לבן וביניהם יש הרבה הרבה פרחים שאני זוכרת שהם משנים אותם לפי העונות בשנה כדי שכל הזמן יהיה פורח ויפה. ותמיד תמיד אפשר לחזור קצת אחורה לכניסה הראשית וללכת לשרוץ קצת בספארי. בבריכה מלבד לראות את הברווזים אפשר לדווש בסירות מכל מיני סוגים. ובערך בסביבות 11.00 בבוקר עד 14.00 או משהו כזה יש גם ריקודי עם. ואיך שכחתי שיש במקום גם גלידריה ומסעדה שהשירותים שלה לא כל כך נוראים. בילוי מהנה. ומתי להגיע הכי חשוב - אנחנו משתדלים להגיע בסביבות 9.00 בבוקר שעוד לא מלא כי עם ישראל מגיע שעתיים אח"כ ויוצאים בערך ב-14 שילדים נמאס. קחי ספרים, עיתונים וכל מה שעולה בדעתך ואם לא בא לך על המסעדה - (האוכל לא משהו) תתארגני למנגל או משהו דומה כמו כל עם ישראל.

רותי ע

New member
תודה לכולכם ../images/Emo142.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo143.gif

(הייתי חייבת לנסות את כל האיקונים החדשים והמקסימים).

למעלה