למי יש רעיון לחופשה ???

למי יש רעיון לחופשה ??? ../images/Emo2.gif

למזרח --- ולא רק אל תגידו לי תאילנד ולא סין. תנו רעיון למקום אחר שאפשר להנות גם משמש וגם להנות עם הילדים... מי שזורק רעיונות- שיתן גם טיפים כלליים על המקום. התוכנית היא לשבועיים (בערך..) תודה רבה

lady_anne

New member
בני כמה הילדים ../images/Emo35.gif מה התקציב ../images/Emo35.gif

וולקאם טו אוואר ליטל פורום, מי-כמוני. יפאן נראית לי מקום שווה מכל הבחינות: שונות תרבותית, נופים מרתקים, היסטוריה מפוארת ועוד. טרם ביקרתי והידע שלי מבוסס כולו על דברים שקראתי ולפיכך שאינני יכולה לספק טיפים, אבל בטוח שיהיו אנשים שיוכלו לעזור. טיול נעים.

יפן???

יגמר לי הכסף לפני שאני אגיע
הילדים גדולים (10 8) עוד רעיונות בבקשה??? דרך אגב איפה בדיוק ממוקמים האיים המלאדביים? יש למישהו טיפים על זה??

Yo-man

New member
אני, אני, אני...

האיים המלדיביים נמצאים 800 ק"מ בכוון דרום - דרום מערב מהקצה הדרומי של הודו. יש שם 1129 איים שהגדול שבהם מכיל את עיר הבירה ובנין העיריה המתנשא לגובה של 3 קומות, והוא הבנין הגבוה ב"מדינה". יש אי אחד רק של קלאב-מד, אי אחד רק לזבל, אי אחד רק שדה תעופה וכולי. לא הייתי שם, אבל מזה שנים רבות אני מתעניין ומתכנן. באופן עקרוני זה מקום מאוד מומלץ לירח דבש וצלילה. אני לא יודע עד כמה ילדים ימצאו ענין במקום, אבל זה תלוי בדמיון שלהם ודרגת החופש שאת מקנה להם; אין הפעלות לילדים ואני לא יודע כמה זמן הם יחזיקו בבריכה ובים ובמסעדה היחידה (בדר"כ) באי. לעומת זאת, אם את משחררת אותם להקיף את האי לבדם (יש כאלה שזה לוקח 30 דקות ויש שעתיים) - הם יחזרו לארץ עם חוויות שהם יזכרו כל חייהם. גם השכרת סירה ממונעת (עם קפטן צעיר) אפשרית, ואז שטים בין האיים, לחופים נטושים, ללגונות ירקרקות, לשוניות שקופות... שלא תדעו מצרות. פתרון נפלא לילדים, איך לא, זה להקריא להם מספרי הארי פוטר, אם הם לא גמעו את כולם כבר. השילוב של אי טרופי מבודד וספר קסמים מלא דמיון, יכה בהם היטב. ואם הם סיימו עם הארי, יש מליון ספרים אחרים - אי המטמון, מובי דיק, ואחרים שנשכחו מילדי הדור החדש. לא התכוונתי להפוך את ההמלצה לביקורת ספרותית, אבל סוגיית הילדים במקום נטול הפעלות עלולה להוות בעיה והרגשתי צורך לתת פיתרון. מקווה שעזרתי. Yo-man

או קיי

אחרי שקראתי את מה שאמרת, הפכתי את הרשת ומצאתי שדווקא לילדים יהיה הרבה יותר ממני מה לעשות (וזה אומר שמלאי הספרים יהיה שלי) ודווקא המון המון מלונות בדילים של 500-600 דולר לשבוע (לאחד) חושבים על זה, ובנתיים מנסים להבין איפה גואם, ולמה בבוטאן צריך 200 דולר ליום. עוד פחות מחודש הטיול ולי יש בלאגן שלם בראש.

Yo-man

New member
שאלה, ברשותך;

האם 500-600$ זה כולל טיסה או רק למלון, והאם את יודעת כמה עולה טיסה מבומביי או דלהי ? ולמה צריך בבהוטאן 200$ ליום באמת ?

500-600 לשבוע

בהחלט לא כוללים את הטיסה, אבל הם כוללים אוכל 3 פעמים ביום ועוד כל מיני צ´ופרים כמו הגעה מהשדה של MALE ל"ריסורט" שהזמנת בו מקום, וזה כמובן בסירה. אין לי מושג מה בנוגע למחירי הטיסות, אני איני מגיעה מהארץ. בוטאן מאד יקרה, והמלונות (ברמתם הבינונית נושקים ל-200 דולר) הם מנסים שם לווסת את כמות התיירים, כך שיש סיכוי שאין אפשרות כלל להכנס אם המיכסה החודשית שלהם מלאה. (אבל מי מחפש מלון בסכומים הנל???)

leotiger14

New member
תגובה למי כמוני

שלום לך שמי ליאור ואני עוסק בהדרכת טיולי סאפארי אם התמחות בהודו אתה מוזמן להתקשר 266700-053 ואוכל להמליץ לך על מקומות טיול.

למעלה