למי יש רעיון לעיצוב כרטיס ביקור ?

קים33

New member
למי יש רעיון לעיצוב כרטיס ביקור ?

צהריים טובים , בכוונתי לתפוח עסק ליחסי ציבור , רציתי לדעת אם למישהו יש רעיון ברשא לעיצוב הכרטיס , תודה מראש, מירב.

עיצוב כרטיס ביקור

ראשית ברכותי על פתיחת עסק חדש.שיהיה לך בהצלחה רבה. שנית, הפורום הזה עוסק בעיצוב תעשייתי, עיצוב גרפי נכון יותר לבקשתך. יחד עם זאת, כמו שנהוג לשלם על יח"צ, נהוג לשלם על עיצוב. אם את רוצה משהו מקצועי ואת בטח רוצה. . . תצטרכי לפנות למישהו מקצועי, תוכלי להשאיר מודעה כזו בפורומים. כמו כן, אני מציעה לך לעבוד עם הסטודנטים של קונספט, האקדמיה לעיצוב(מצ"ב לינק לאתר), הם יוכלו לעזור לך במחירים נוחים והם מצויינים !!! בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

scalla

New member
יש לי בעיה עם ה"בקרוב..."

זה די מעצבן שחצי מהאתר עם "בקרוב...", חוץ מזה התמיכה של הפורומים בפיירפוקס מזעזעת.

orit134

New member
כמובן שאין צורך לציין שאת מנהלת את

פפריקה וגם את ,עלק ,האקדמיה שלך לעיצוב קונספט. בדיחה ,את.

hiline

New member
הבדיחה, חמודה, היא על חשבונך

אני חייבת להבין אחת ולתמיד מה הרוע לב הזה ששורר אצלך? אם יפעת מנהלת את הפורום זה אומר שאסור לה ליחצ"ן את עצמה? מה, היא לא חלק מעולם העסקים כי יש לה פורום באינטרנט? אני ממליצה בחום עליה כי היא הייתה מורה מדהימה, היא מעצבת מוכשרת ומעבר לזה היא אדם משכמו ומעלה. אם יש לך בעיה עם הדרך שהיא מנהלת את הביזנס שלה, אל תכנסי לפורום הזה יותר. לא סתם את עדיין כאן כותבת תגובות, כנראה שזה מעניין אותך. אם אין לך משהו חכם להוסיף, חפשי את עצמך בפורומים לחובבנים. לשם את מתאימה. הקנאה לא תוביל אותך לשום מקום בחיים. יפעת - אוהבים אותך!

תודה!!!!../images/Emo24.gif

איזה יופי למצוא כאן כמה שפויים!!!! ההצלחה בגיל צעיר מביאה איתה כמה תגובות קנאה כמו שניתן לראות, יחד עם זאת התשובה ההולמת לכך, היא כמו תמיד: לפרוח ולשגשג עוד יותר. אנשים קטנים ממשיכים להתעסק בדברים קטנים... אני מזמינה את כולם להכנס לאתר ולהביע דעתכם, למרות שהוא בחיתוליו, עוד מחכה בו המון הפתעות... ולצורך העניין הינה שוב הלינק. תודה רבה על התמיכה, הפרגון והאהדה,אוהבת בחזרה, יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה